Есен на вратата чука, АПРИЛския отбор навънка все тъй щъка

• 10 741
  • 180
  •   1
Отговори
# 60
Ваня, много хубави снимки, просълзих се на тази, където Емко се е запътил с цвете за изписването, а на другите се смях - на баткото колко му е интересно и нас такива емоции ни чакат. Laughing
А количката ви е страхотна, страшно удобна, прииска ми се и на мен такава.
Иначе от яслата май и аз ще се откажа, Пресиан почна много лесно да се разболява представям си, ако тръгне на ясла...тук на близо има една занималня мисля си там да го оставям на половин ден през зимата колкото да си играе с децата.

# 61
  • София
Ваня, много мили моменти и си личи радостта ви   bouquet. Количката е страшна  Peace. Не съм виждала такава.
Алексчо е по цял ден и засега е добре. В петък имаше сополки, но капките пооправиха положението. Сутрин го води татито, а вечер аз го взимам. От днес пак съм на работа след дългата отпуск.

emi_jamie, мерси за подкрепата  Hug. Добре си решила за Лили, директно на градина  Peace.

Dezirela, бързо възстановяване  Peace

# 62
Здравейте!
Ние вече сме си вкъщи още вчера ни изписаха.В неделя ни приеха  по документи и ни пуснаха да си ходим.В понеделник сутринта бахме в Пирогов и към 9.40 Поли влезе в операция към 10.15 ни я върнаха в съзнание и тя веднага заспа.После хапна малко млекце,разхожда се из стаята,смя се,закачаше се с другите бебета,все едно нищо не е било.
Ако на някой ме се наложи такава операция(дано не се налага),да знае,че е по-лека и от вадене на сливици.Няма нищо страшно.
Ваня,Дани е голамо сладурче.Много сте сладки на снимките.

# 63
DEZIRELA ,нашия проблем  е още от началото,когато и падна щипката на пъпа.Педиатърката сащо ни казваше,че като почне да седи и заякнат мусколите на коремчето ще й се оправи пъпчето.След това го лепихме с лепенки, копчета и стотинки,но без никакъв ефект.Реших,че трябва да я види детски хируг,след като това пъпче не се прибира.Видяха го казаха,че е за операция и сега изобщо не съжалявам.

# 64
  • София
Кала, радвам се, че Поли е понесла нормално операцията  Hug. Важното е, че крайният резултат е постигнат  Peace.

# 65
  • София

Малко занимавка за тези със свободно време. Rolling Eyes

Заповядайте да гласувате:

за колаж http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=229709.0
за ретуш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=229704.0
и тук за "обличане" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=229778.0

# 66
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 67
  • София
Голямо затишие в темичката  Thinking. Вярно, че не сме много пишещите. Пък и повечето работим, а други са с 2-ро.

# 68
  • София
Аз нямам време да пиша, защото Емко е болен. Sad От четвъртък вечерта е с много висока темп., снощи вдигна 40 градуса, включихме и антибиотик, но ей сега преди малко пак му беше 38.7. Sad
Слава Богу, че Дани е здравичък и не се зарази  Praynig; той пък се беше запекъл от капките против колики, та ги спряхме.
Нощно време единия го отвивам, че е с висока темп., на другия му топля леглото с духалката, че са му студени ръчичките. Добре поне, че спят през нощта, но пак ставаме.

# 69
  • София
Леле Ваня, не ти е лесно. И ние с Мартина сме болни. При нея е само хрема и кашлица и тъй като не минава вече дълго време лекарката реши, че е алергия и сега се чудя дали да започвам със зиртек-а, а аз съм много зле, но вече усещам подобрение. Освен всичко Мартина пак я хвана кризата на пубертета и е нещо страшно, направо откачам. С нетърпение чакам да я пратя на занималня. Днес й купих пластелин и цял следобед се е занимавала с него. Не прави фигурки както го бях замислила, но с ножчето ряза, ряза... заредих се и с нова книжка за цифрите и формите за утре, та ще видим. Дайте идеи за интересни игри и играчки, че се изчерпах вече.
Ваня, много сте сладки на снимките! Heart Eyes

# 70
  • София
Ваня, бързо оздравяване на Емко и нормализиране на Дани Praynig.
shoshi, вие също прогонвайте бацилите  Peace. Може да попиташ в занималнята за разнообразни игрички. Предполагам, че имат работна програма, по която се водят.

Днес ми дадоха списък с обучаващите и медицинските материали, които трябва да купя за Алекс. Та вечерта направих покупките. Не знам само с водните боички каква мазало ще падне  Laughing.

# 71
  • Толбухин
Ваня дано бързо да се оправи баткото и да не разболее малкия Дани.Замисляла ли си се да биеш противогрипна ваксина на Емко?Ние бихме преди 2 седмици на Емо и разчитам сравнително по малко да се разболява през зимата.Сега и двамата сме хремави ,а той и леко накашля,но не ми е вдигал Т.

# 72
  • София
Здравейте и от нас,

Ванче, надявам се Емо бързо да се оправя и да тича към Лазар в градината. Лазар също бе болен  - изкара вируса с висока температура - 2дена и половина и после изведнъж - край мина му, добре че ни се размина антибиотика. Едва го пазех да не ходи при бебето и да го целува - това го прави по 100 пъти на ден Flutter, много я обича и и се радва.
Иначе ние сме добре с мацката - гледаме се, ходим по разходки стига да не вали. Много расте и дебелее, постоянно ни се кара педито ни, но какво да я правя - иска си мляко детето и това е.

Ванче, много са ти хубави снимките, а ето тук може да ни поразгледате и нас:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168216

До скоро Heart Eyes

# 73
  • София
Привет. Hug
Емко е по-добре, сваля темп., но сега пък е с конюктивит.
Жужка, и аз не успявам да опазя Емко да не пипа Дани, още повече сега като е болен само върви след мен. Гледам само да не го целува по лицето. Като вигна Емко темп. бях сама с двамата и тъкмо кърмех Дани и той милия ми обясняваше как да сложа Дани да спи в леглото, за да го гушна.

Замисляла ли си се да биеш противогрипна ваксина на Емко?
Точно това питах вчера педиатърката ни, но тя не препоръчва, защото ще го предпазва само от грипния вирус.

Шоши, даде ми идея с този пластелин, не се бях сещала, дадох му боички наскоро, но предпочита да маже с водата и много маца. Simple Smile Аз ще го задържа ок. 2 седмици в къщи да оздравее и да му бием най-сетне последната ваксина.

# 74
Привет
Все не ми остава време за отчетната (в бебешката тема даже не се пробвам да се включа)
Зорито ми е много послушна кака, чак съм изумена – като плаче бебето веднага търчи да му пуска музика и да го гушка и цунка, продължава да дели с него любимите си солети и ябълки.. пу-пу в това отношение нямам проблем. Но пък много ми я сополивят в яслата и редовно си се гледаме тримката. А както няма кой да помага вече ми изпушват бушоните #Crazy да ги гледам сама до 20ч (нашият татко си идва късно)
Не мога да си представя как ще е когато и Крум почне да си иска вниманието – той сега е супер лесен (поспалив като Зори слава богу) Някоя от мамите с по-голямо бебе да каже? По тежко ли става като поотраснат вторите деца?

А с пластелин отдавна играем, но става голямо мазало. Предпочитам да й давам миещи се флумастери – купих ги от Метро (около 2-3лв) и се перът и чистят от всички повърхности. Само че естествено не го казвам на Зори – просто ако случайно одраска извън листа съм спокойна.

А на цялата патъклама ... купих си професионален апарат  Flutter и се опитвам да му свикна (в едната ръка ръководството, в другата или бебето или апарата… )
...

ох дълго стана... така е като не се включвам много време
ето и снимки с Крум http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2122&AlbumId=101752

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 20:28 от Slavi

Общи условия

Активация на акаунт