Есен на вратата чука, АПРИЛския отбор навънка все тъй щъка

• 10 731
  • 180
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Емко си дава играчките, и на Дани и някой като дойде на гости, особено ако иска да привлече внимание и да се заиграят. Simple Smile

Еми, и аз в началото се чувствах точно както го описваш - сякаш изневерявам на Емко заради самия факт, че обичам още едно бебе. Но след някой и друг ден ще свикнеш, че вече си мама на двама. Heart Eyes

Майка е тук до неделя и вече се притеснявам как ще се справям сама, най-вече с взимането на Емко от яслата, която е на Х. Димитър. Просто е станало кошмарно с паркирането в София и май ще сменяме квартирата. Rolling Eyes Ако някоя ваша позната - пенсионерка или студентка е съгласна да върши тази работа с/у заплащане, моля пишете ми!

# 106
  • София
И Мартина си дава играчките, много обича да играе с други деца. При нея проблема е пустия пубертет, не се издържа вече. Започва с тръшкането от сутринта до вечерта, без почивен ден. Утре се спасявам за 4 дни и дано събера сили да издържа този кошмарен период.
Ванче наиситна ще ти е трудно, дано бързо намериш човек.
Еми, ще се оправят нещата. Предполагам, че и след родилната треска оказва влияние.

# 107
  • Толбухин
Ваня той Емко цял ден ли е на градина или половин?
Защото ако е на половин ти само по пътищата трябва да си. ooooh!

# 108
  • София
На половин, но сутрин баща му го води.

# 109
 Здравейте, Априлки! Hug Аз не се включвам често напоследък, но наистина не ми остава много време. Работа, курсове, дете, направо съм като на въртележка, понякога не  знам кой ден е днес. Но иначе слава богу сега със здравето нямаме проблеми, Алекс си ходи редовно на ясла, свикна вече и въобще не плаче, спи и се храни нормално, даже е направил бузки. Единствения ни проблем е памперса. Понякога сяда без проблем на гърнето, друг път реве и се тръшка, неще да го погледне. Иначе е контактен играе с др. деца, но не са изкл'чение и "сблъсъците", често се случва и да се сбие. Агресията му е малко в повече, но по- мои наблюдения повечето деца са така. Все му обяснявам, че това не е хубаво, че трябва и да отстъпва, но не зная дали това няма да му е в минус по- нататъка в живота. Времената са такива, че по нахалните успяват... newsm78 Желая на всички лен и ползотворен ден:)
До скоро!!! Peace

# 110
  • София
,.... най-вече с взимането на Емко от яслата, която е на Х. Димитър.

Ванче, да не сте преместили Емо в друга ясла newsm78? Лази не ми е казвал Емо да липсва от групата.

Лази нищо не дава на никого - МОЙТО - и край, пищи, реве и накрая хапе, ако някой нещо му е взел. Незнам как да го отуча да не хапе Thinking Иначе е много мил с Ирен - целува я, милва я, абе сладура са големи.

ЕЙ, момичета няма ли да си правим Коледно тържество?

# 111
  • София
А, спала съм като съм писала, имала съм предвид, че трябва да се ходи от Х. Димитър до Лъвов мост.
Напоследък съм страшно разсеяна, не знам дали има връзка с грижите покрай двете деца, но може 3 пъти да питам за нещо и после пак да попитам (като например "искаш ли да ти налея мляко?" и пак да попитам - "мляко ли ще пиеш или вода?").

Сега докато разглеждах темата и Емко нещо ми обяснява лазичо, лазичо, а той вижда Лазарчо на снимките и го позна веднага. Laughing
жужка, много си приличат дечицата ти! Simple Smile

# 112
  • София
Ванче, и Лазар само за него ми говори Joy Joy Joy Hug

# 113
  • София
   Ние отново сме на ясла, но този път Алексчо сутрин мрънка повечко. Макар, че хващал г-жата за ръката. Поне през деня е спокоен и вчера ме пуснаха в групичката и го видях. Явно при мама глезотийките минават  Wink.

Относно играчките - не си ги дава. След обясняване, дава дадена играчка, която не му е много по душа  Laughing. Надявам се сега в яслата, нещата да се променят. Там ми казват, че се заигравал и няма проблем с подялбата. Като чета се пооспокоих, че не сме само ние така.

# 114
  • у дома с любимите си хора
Аз с нетърпение чакам Ви да се върне от Русе.Много ми е домъчняло за него.Знам,че лудницата с двете хлапета ще е голяма,НО пък са си моите хлапета.
Колкото до играчките-ние си даваме нашите.Обаче,ако харесаме чужда-да не сте до нас.То писаци,ревове докато не я вземе.Върви,че обяснявай нещо-искаме я и толкова.Ама какво да се прави-ДЕЦА!И това ще го израстат.Ще се научат да отстъпват ..... с времето. Grinning

# 115
Честити рожби на Вилиан и emi_jamie!
Да са ви живи и здрави и много щастливи!
Ние също с нетърпение очакваме Нелка да тръгне на детска градина.Тя много се вълнува и постоянно ме пита кога ще ходи там.Естествено още не осъзнава,че аз няма да съм с нея.
Иначе при нас както винаги лудницата е налице и ще става още по зле.Декември тръгвам на очни занятия  bookи не ми е ясно как ще се оправям,кой ще гледа децата и направо не ми се мисли.
Хубавото е, че от време на време децата се заиграват,та оспявам да свърша нещо,на за съжаление този момент е много кратък.
По въпроса за играчките и Нели е на мнение ,че всичко е нейно,а чуждото общо,но ако и се помолиш по-любезно  ommможе и да ти даде някоя играчка за малко.

# 116
  • София
Кала, браво, че имаш желание за учене   Hug. Сега за 1-ва година ли си или аз съм пропуснала нещо  newsm78.
Вилиан, късмет с дечицата  Peace.

За Коледно парти - не зная колко ще са желаещите, че доста вече сте с по 2  Flutter.

# 117
  • София
Добро утро и хубава седмица! Hug

Вчера беше благословението на Дани в църквата, Grinning имахме гости. Мама си тръгна, няма начин трябва да работи. Sad Хубавото е, че намерихме жена да взима Емко на обяд (слава Богу, че бая се бях притеснила), тази седмица ще ходим заедно докато Емко свикне.

За Коледно парти - не зная колко ще са желаещите, че доста вече сте с по 2  Flutter.
Ами нашата фамилия ни брой четирима. Laughing

Кала, браво на теб, смелчага си, с 2 малки деца и да учиш.

# 118
 Dori,нищо не си пропуснала, аз не съм споменавала.Сега ще съм за втора година в ХТИ,прекъснах заради децата,ама няма за кога да чакам повече.
Ваня,честито ви блогословение!
Всъщност,в какво се състои това блогословение на Дани ?
Нещо като кръщене ли е ?
За коледното парти съм навита,само кажете кога и къде,за да организирам нещата вкъщи.

# 119
  • София

ААА, нищо че сме с по 2 дечица - пак ще дойдем Hug

Общи условия

Активация на акаунт