НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 819
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
  • София, Дианабад
Добро утро и от мен  Laughing
Пожелавам на всички бебенца днес да са послушни, на тези които им никнат зъби да избият и да не ги мъчат повече, на хремавите   да оздравяват!
На Марианка, да й дойде настроението за писане ако не сега, то поне като се върне от Сливен.  Laughing
Ето ви обещаните снимки от кръщенето, още ведниъж благодаря за честитките.  Laughing Отиваме на разходка, че има недоволен Борис http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156057&photo=80

# 121
Софи, прекрасни фотоси! Направих си една "почивка" докато ги разглеждах, почти усетих аромата на морето край Арапя. Аз там само един път съм ходила и спахме на плажа в чували, но много ми хареса залива. Малкият е много пораснал и е станал голям хубавец. Нареждаме се в списъка на момите за него  Mr. Green. Не ти завиждам за урбанистичния шок, който изживяваш...Дано си съхранила всяка частица слънце от морето да те грее през зимата  Hug

Dreben, Ангел има страхотни очета! И също много е порастнал!!! Сега отивам на тур из Истанбул Simple Smile

ралиар, добре си решила Peace Винаги е добре да се консултираш с възможно повече специалисти. А и съм твърдо убедена, че в София могат да предложат най-добра медицинска помощ.

мамаминион, това с главата е ужасно! Добре че сте се разминали само с шев. Снимаха ли му главата? ПРеди 2 седмици едно момче на 7 години пред мен си разби главата с колело - знам как шурти кръв от глава...много е стряскащо!!! Добре, че майка му бе медицинска сестра, а и моята сестра - лекар  Party бе там, че веднага му притиснаха раната...ама бая шашкаща картинка бе!!!

TALI, аз леща, зеле и зрял фасул едва след годинката мисля да дам. Доста НЕ-щадяща за стомаха ми изглежда!

Дени, според мен не е толкова важна каква е тортата. Дано успеем да се съберем - това е най-важното!!! Дано Теди заспи Simple Smile

# 122
   Здравейте и от мен ,мамки и татко!!!
   За срещата съм "за",но трябва да е след 13.30ч защото трябва да си взема кухнята ,освен да ме изчакате де baby_neutral baby_neutral
   Ради и Ивко е така само дето апетита му не е секвал и слава богу,че така измършавя след болницата feedingсега само тъпчем.Педи и хомеопатката казаха ,че са зъби ,ама то такива сополи ,чак днес е малко по-добре.
   Момичета всички снимки и бебоци са страхотни smile3521
    Дени и всички недоспали-знам мили какво е ,аз едва от две нощи поспивам,като не броя 7-8 ставания да видя как е хавата.И като малоумна да те питам 66 лв ли трябва да изпратя за двете нощувки за мен ,съпруга ми и Ивко или 132лв.чакам мама Антошка да ми каже тази вечер дали и те ще идват ,и утре ще ти пратя паричките ,но предварително ще ти пиша.
     А за какъв ноемврийско-Софийски рожден ден е предложила Ети?(мами тя е класирана за корицата на "МОЕТО БЕБЕ"-НЕ СЪМ ГИ ВИДЯЛА ,НО МИ КАЗАХА! Flowers Sunflower
   Ралиар-стикам палци нещата да се наредят и развият по-най-добрия начин smile3525
    Още щях да пиша ама.....
   цунки и до по-късно

# 123
  • Плевен
Добро утро и т мен Simple Smile
Явно не само аз съм недоспала. Вече 20 дни всяка нощ се буди по 2 пъти милата. Тези зъбки ми взеха акъла - четирите горни наведнъж и вчера видях ,че и другите два долни са почти пробили Crazy. Ако заспя, сигурно 2 дни няма да отворя очи.
Давате ли някакво обезболяващо за зъбките?
Има и сополи вече втори ден,та е страшно чудо.Слагам Sterimar ,ама май не помага. Ще я заведа при педито д каже нещо друго.
Какви какпи ползвате?

# 124
   Дари М сега видях снимките -бравос за избора на манастир-моята сватба беше там!!!КРАСОТА

# 125
Здравйте, мами  Hug
За съжаление явно не сме единствените болни. Моника вече пети ден е със силна хрема и нищо не помага  Sad Капя Виброцил, пръскам Стеримар и нищо. Като почне да се дави от храчки и повръща - въобще ужас някакъв  Cry И апетитът ни също никакъв го няма. Поне окото й изглежда по-добре, но дали всичко е наред ще разберем на прегледа в понеделник  Praynig Пожелавам на всички болни бебоци бързо оздравяване  Praynig

Искам да честитя на всички, имащи поводи за празнуват тези дни - gadamer, kreo, iviche  Hug Честито християнче на Дари М   bouquet

И една скромна почерпка от мен за днешния ни семеен празник - 9 години откакто се бракувахме  Mr. Green

Съпружеското тяло обаче е в чужбина, та празненството ще остане за след като се върне  Grinning То и без друго не ми е до празненства тези дни...

На всички мами, татковци и бебоци - лек, слънчев и усмихнат ден  Hug

# 126
ВечеПетя, пробвай с хомеопатични. На Дани сополите са по-малко от вчера. Незнам дали е от гранулите, но мисля че  Peaceдействат. от повръщането не се притеснявай, защото това е единственият начин детенце да изкара секрета в носоглътката. Според мен е добре да аспирират  сополите\въобще секрета надолу \през нослето в някой спешен кабинет, където има аспирация.\а то има във всеки\ . Какви са сополите - зелени\гнойни\, прозрачни\слузни\, слузно-гнойни?? Вземи секрет за микробиология. ПОТЪРСИ т-нар. Сребърна вода или пък пробвай с Трипафлавин. С помпата успяваш ли да изтеглиш нещо?? Че това е най-важното..Още нещо се сещам като капеш физ.серум капи не по капка-две, а в малка спринцовка или по-голяма пипета по около милилитър-два...наведнъж- Така ще направиш добър лаваж\добро измиване\ на носоглътката..След това накапи Виброцил или Коларгол.

търся сайта на "МОето дете" за да скивам нашТо Мери Hug

# 127
Здравейте и от нас!

Цяла сутрин Кати се въргаля в тревата в парка и се прибра толкова мръсна милата  Shocked След една баня и обяд сега спи дълбоко.

Днес хапва спагети с кайма. Много ми беше странно като видях менюто за днес, ама като и ги пасирах си ги хапна с кеф.  newsm78
А за въпроса на Тали, зелен фасул и зеле е яла, като зелето веднъж беше в една яхния и много малко, не и се отрази. Леща и зрял фасул ще отложа за сега. След годинка някъде. Даже днес от ОЗИ са ни донесли супа от зрял фасул, ама ще и се размине на девойката, аз обядвах с нея  Mr. Green

Lightblue, със сигурност проблемите при Теа са от зъби, щом няма температура. Дай Боже по-бързо да излиза зъбчето и да се успокои детенце!
На Кати май и излиза шесто зъбче горе. Пак е почнала да се лигави като за световно и дъвче всичко много настървено. Леко е зачервен венеца, така че чакаме включване. Слава Богу при нея няма сополи и рев, много спокойно и растат зъбите пу пу пу...

Mamaminion, много гадно това, което си преживяла! Добре, че всичко е ок. Аз като дете съм била същата, 5 пъти са ми шили главата! Горката ми майка, все на глава съм падала, ама за това толкоз умно съм излезла  Laughing

Айде, нека всички бебенца да оздравяват бързо, зъбите да никнат и всички да са доволни!

# 128
Майчета, и Ники нещо се опитва да се разболява - разстройство, сополки, кашлюка.  Tired Та се отказвам от предложената среща за утре, живот и здраве за другата седмица ще остане, да се съберем и повечко, че само Дари и Клюки май потвърдиха.
Ради, бързо зъбоникнене на Теа!
Тали, днешното ядене на дребчо беше леща  - пасирана си я хапна, ама не с огромен апетит.
Дени, да се оправя и Тедката. ВечеПетя, дано и Моника оздравява. Това променливо време се отразява зле и на малки, и на големи.   И честита годишнина, да се обичате и да се вдъхновявате дълги години!  bouquet
Дил, здрави нерви и търпение, мила. Peace
Мамаминьон, изтръпнах, като четох, а тепърва предстоят такива премеждия, като порасват момчетата...Господ да ги пази! Praynig

# 129
 Praynigмомичета,надявам се малките бебоци да се оправят бързо Praynig. smile3537 fingerscrossedчукам на дърво и стискам палци да не се разболяват повече дечица.За сега Криси е добре,да не ме чува дявола newsm48 boxуспях да си сложа лентичка ура newsm44

# 130
  • София
Здравейте момичета  Hug

Първо да поздравя всички, които са имали повод през изминалите дни (снощи си дойдохме от Пловдив) - Гадамер, Крео, Ивиче, Дари М, Вече Петя (дано да не пропусна някой Praynigbouquet  bouquet  bouquet  bouquet bouquet
Всички, които имат здравословни проблеми да се оправят бързо (в това число и аз, защото от 2 дена съм болна  TiredPeace

Дени, ще гледам тези дни да ти пратя паричките!!! А за тортата кога ще ти даваме пари? newsm78

Като прочетох идеята на д-р Дженд за маскиране на децата доста се замислих дали моят Алекс би изтърпял шапка на главата или маска на лицето  Mr. Green. Каквото и да сложа то ще бъде махнато на секундата Mr. Green
Желая ви лека и спокойна нощ  Heart Eyes

# 131
Привет и от мен  Hug

Минавам набързо да се разпиша, че ми е много смотано и тъжно  Sad

Милата ми Теа днес направо не е същата.Гледа апатично и унесено в една точка, няма сили и желание за нищо и непрекъснато плаче и иска да я гушкам (което аз така или иначе си го правя) За да е пълна картинката от сутринта е с температура и с разтройство  Cry А как заспа, не е истина просто...такъв рев, такова чудо до сега не е имало.Заспа на ръце в мен(което дори и като малко бебе рядко се е случвало, защото тя не обича да заспива така).Горкото много се мъчи  Cry Дано утре да се похвалим вече със зъб  Praynig Днес отново почти не е яла  Sick А снощи спа ужасно, едва дишаше, но си искаше бибката, което допълнително затрудняваше дишането й.

Карил, благодаря ти, мила, за съветите  Hug Със сигурност ще я сменя педито, че то на нищо не прилича тяхното  Close Радвам се, че Дани е по-добре  Hug
Мамаминьон, съжалявам за това, което се е случило, но се радвам, че юнака е добре(ако не броим шевовете му  Wink )
Дил, дано и вие да се озъбите по скоро  Praynig
Дени, стискам палци на Тедката да поспинка тази нощ, а и мама покрай него  Praynig
Петя, желая ви много щастие и много любов  Hug Дано Моника да оздравява вече  Praynig
Веси, дали и при Ники не е зъби  newsm78 Защото Теа е със същите симптоми.Дано бързо да оздравява душичката  Praynig
Клюки, хубаво е, че Ивко поне хапва, че това неядене съвсем ме е притеснило  Sad Дано и той бързичко да оздравява  Praynig
Нади Миши, на нас доктор Антонова ни каза да промивам нослето с разтвор от лайка и витамин С. 50 мл вода завират и се прибавя 2 с.л лайка , която трябва да поври 2 мин.На 10 мл. отвара се прибавят 6 капки витамин С и с капкомера капеш в нослето вместо физиологичен разтвор.Мисля че има добър ефект при нас, поне временно я облекчава.Иначе ни изписа Мукосептонекс Е - капки, защото има много секрет в гърлото и можело да слезе надоло.

Извинете, ако пропускам някого или нещо, но ми е много отнесено и напрегнато  Sick

Сега ви желая лека нощ и нека всички болни и озъбващи се бебчета да имат спокойна нощ(което разбира се важи в пълна сила и за здравичките  WinkHug

Целувки и лека нощ  Heart Eyes

# 132
Благодаря ви за пожеланията  Hug Аз напоследък си пожелавам единствено здраве за децата ми  Praynig

Карил, благодаря за съветите  Hug Трудно ми е да определя сополите, може би слузно-гнойни  newsm78  А помпичката отдавна не я ползвам, нали си имам тръбичка от химикал  Mr. Green Майтап, майтап, но само с тръбичката успявам да изкарам гадните сополаци  #2gunfire И възнамерявам тези дни най-накрая да посетим хомеопат (мисля, че и аз имам нужда). Надеждата ми второто ми дете да е по-здраво от първото явно пропада; поне да потърся по-добро решение...

Ради, съчувствам ти, мила  Hug Дано по-бързо се оправя Теа  Praynig Моника е същата тези дни - постоянно хленчи; не може да спи спокойно; иска си бибата, която всъщност още повече усложнява дишането й; не иска да яде... Tired  А аз все още не мога да разбера това вирус ли е, зъби ли са или последствие от сондажа  ooooh! Направихме пътека до кабинета на педи - резултатът всеки път е един и същ - не се е влошила, но не може да се каже и че има подобрение....АБ не включих, макар че педи беше настроена, че всичко това се случва след престой в болнична среда (ако 3 часа в болницата при сондажа може да се нарече престой) и може би трябва да се включи...Та затова я водя през ден на преглед, ако трябва да включваме...Дано не съм сгрешила  Praynig

Лека и спокойна на всички бебчета  Hug

# 133
Момичета лека да е нощта на всички ни!

Ради дано мила малката Теа оздравее бързо и стане жизнена и да си хапва добре! Praynig
Карил, Клю ,Цвети, Петя, бързо оздравяване и на вашите рожбички! Hug

Нашия тати е в изолатора-хола от тази нощ, защото се оплаква от гърло и хрема, аман...

Подари ни майка ми кварцова лампа и тази вечер пробвах да я включиме в хола да обива вируси, вие момичета имате ли опит с такава техника?

И още един въпрос, имаме каша на Нестле с 5 плода, ама между тях има и портокал и грейпфрут, а нали цитруси се дават след 1 годинка, в този смисъл дали това важи и за кашата или там е притъпен дразнителя?

Лека нощ! Heart Eyes

# 134
Добро утро красавици и татко на принцеси!  bouquet
Благодаря на всички, които ни пожелаха лека нощ  Hug - наистина беше такава  Heart Eyes
Излизам на терасата да простирам и вижте какво съзирам Сливата под терасата цъфнала. Не зная какво означава това  newsm78 Дано не е предвестник на люта зима  Praynig, а просто през декември да си късам сливки от дръвчето  Laughing
Вече Петя, бъдете здрави, щастливи и отгледайте най-добричките и здрави дечица с много любов!   bouquet
Успешен и усмихнат ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт