Хайде - ще береш сливки през зимата и ще правим плодови пюренца

Лина и тя е хремосана отново
ту изчезват, ту се засилват сополите.lightblue, Пам,
Хайде вече тези дни да отминават болежките на дечицата.
Мойто лечение ще продължи още два дни, така каза Хомеопата. Мога да го попитам за негови колеги в провинцията\Русе за Петя\ или Варна..\макар, че там си знаете кои са добрите специалисти в бранша\. Аз сега малко кашлям, сухо.
Ще останеш мнооого доволна 
видях в едно магазинче за левче, страхотни пипалца и крилца на пеперуда. Веднага реших, че това е страхотно за маскин бал з\за момиченце\...даже си представих Теа-та\защото крилцата са лайтблу-сини\
Падаме си от смях вкъщи, защото Дани танцува, откакто проходи. Вече доста често, само е достатъчно да чуе ритъм на барабани\или на тенджера
и почва да друска дупето и да пляска с ръчички. Немога да си обясня, как такова мъниче е тооолкова музикално. Аз - съм, но при него да се прояви в такава ранна възраст
Излишно е да ви казвам, че ходи абсолютно сам, въобще не пълзи..Грабва нещо в ръка и го понася, чак в другата стая. Като пружина е. 
Ивко и той знае прекрасно значението на думата "НЕ" обаче като кажа "не" и той повтаря "не,не"и си прави каквото си знае,но понякога слушка-както му отърва 

За съжаление цъфналото по това време дърво май точно това означава - студена и люта зима...дано в случая поличбата да не е вярна 
и прочетох разказа на Весето...просълзих се, признавам си...
...в резултат на това е крив, не иска да яде и почти постоянно реве...
. Големи сладури стават децата с всеки изминал ден.
Е, не е купена от магазина, втора ръка е, но в сравнение с ладата, която карахме си е направо рай. Сега започвам да се уча да шофирам, защото грАДСКИЯ транспорт не е за майки с деца. 
И ние имаме някаква хрема, но се оказа, че не е нищо сериозно и вчера ни сложиха дълго отлаганата хепатитна ваксина. Иначе промивките на носа са ежедневие за нас. След около седмица-две ще свърша банката от 500 мл физиологичен разтвор. 

. Как е прилегнала малката хубавица. Дано бързо да се оправя и да не я тормозят зъбчета.
!
!
. Мариянка като дойде, вече се чувставах като изцеден лимон! А в началото така хубаво си играеха...Май разрива настъпи когато Емка ухапа Боил по челото
! Да сте много щастливи и много да се обичате още дълги, дълги години
!
. Благодаря ти, миличка, радвам се, че ти е харесало.
Писах го в нощта, преди да заминем за Турция, ама явно музата долетя, като заспаха мъжлетата...
А бях на косъм да откажа предизвикателството, че през деня бях яхнала метлата

Ми то няма друг вариант 

Ако имам друго жилище само заради гледката ми се иска да е нависооокоооо 

Много хубави снимки на Бу и Емката 

Да си я ползвате със здраве.
И ако не му позволя да отиде там където той иска и каквото той иска започва едно тръшкане, какво да ви разправям 
/.А и дано сме здрави всички за рождения ден,та каквото боледувате сега това да е.Бързо оздравяване на всички бебоци и майчета!