НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 831
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
София, възхитена съм! Прекрасни снимки! А Борето колко е пораснал само... Браво!

# 106
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРЕО! ЖЕЛАЯ ТИ САМО УСМИВКИ И ХУБАВИ ЕМОЦИИ!

София, добре завърнали се!

Дени, ти си повече от страхотна- толкова работа свърши, че без теб сигурно можеше и да няма общ рожден ден Simple Smile и аз заради пенсиите не можах да пусна парички, но съвсем скоро ще свърша и тази работа Simple Smile

# 107
КРЕО, ЧРД !!! МНОООГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ Simple Smile
Деничка, тортите.... аууууу... почнах да слюноотделям яко Wink

# 108
момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ !!! Hug Hug Hug

kreo, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! nbirthday ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, И МНОГО УСМИХНАТА ! ВИНАГИ !!! smile3525

София
, снимките са страхотни ! бравос !!!

Дени4ка
, много ми харесаха тортите, сигурна съм, че каквото и да избереш, ще е хубаво !  bouquet /тази седмица ще издебна някой момент да мина през пощата да ти пусна парички, че покрай стачката съм все с двете деца и си ги мъкна и по репетиции, и по срещи, абе.... ooooh!/

benighted
,  много хубав изгрев. за София това си е направо романтична картинка ! снимките от Южен парк са хубави, но коментарите истински ме развеселиха....особено  "Бу се събу" и " в нашето семейство ядем такива неща" или нещо такова беше.... Joy

# 109
Момичета здравейте! Simple Smile

Ето снимки от нашето бебешко лято:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168620&photo=101

и нататъка....

Тали, за зеления фасул Peace, за другите изброени както са ти казали момичетата, по-късно

Крео, Гадамер , ЧРД и от мене, много здраве, щастливи мигове със семейството и по още едно бебче!   bouquet

# 110
  • София
kreo, здраве любов и късмет

dreben78, много е сладък Ангелчо.

София, страшен гларус е Борето Wink

Дари, честито христианче.

Клю, и Иветка понякога спи с навирено дупе, а и батко й спеше така.

Цвети, скоро /надявам се/се местим да живеем близо до 8 ОДЗ, така че можем да се запознаем и реално.

# 111
Привет  и от мен!  Simple Smile

Рени, страхотна снимка.Благодаря  Hug
София, снимките са невероятни  Peace А Борис е голямо момченце вече.Много е сладък  Heart Eyes
Дребен, Ангелчо е голям хубавец  Peace Има страхотни очи.
Цвети, дано са добре дечицата ти вече  Praynig

Аз принципном съм ЗА среща и много искам, но има едно НО...Теа е ужасно хремава и е с червено гърло и ако не се е оправила, няма да рискувам, за да не заразим някое друго бебче.Миличката едва диша и непрекъснато плаче, защотот се задушава от сополките, които се стичат в гърлото й  Cry И нашата педи днес ми каза, че не знаела от какво е, можело и зъб да е, но не била сигурна, но нямало нужда да й слагам капки  #Crazy Детето не може да диша и е с червено гърло, а тя няма да го лекува  #Cussing out Абе нямам думи, днес направо ми идваше да ги  #2gunfire Добре че следобед бяхме и при Антонова на преглед, та ни предписа лечение жената.И тя потвърди, че най-вероятно е от растежа на долните зъбки, защото били ужасно набъбнали, но все пак ни даде капки и някои други нещица, за дя предотврати евентуално усложнение.Днес бихме всички рекорди по неядене...яла е само сутринта и тази вечер не си изпи и млякото  Sad Ох, дано тези дни да се похвалим и ние с първи зъб  Praynig
Иначе вече е 8 740 кг. и 74 см.Нищо, че сестрата при педито сложи кантара на 9 кг и съответно отчете, че детето е толкова  #Cussing out Ами тя и на 10 кг. да го беше сложила, щеше да ми каже, че е 10 кг.Изобщо не й стигна мозъка, че може да е под 9 кг.  Close Абе, така съм набрала, че декември месец ще я сменям  Crossing Arms

Аз също запазих час за рожденния ден на Теа в клуба "Всички звездички" в Лозенец(този, за който Гадамер говореше и пусна снимки).по нататък ще поръчам и тортата.

По-късно пак ще пиша, че сега трябва да свърша някои неща тук.

# 112
Крео, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!![
Честито християнче на Дари!!!
София, много хубави снимки! Борис е голям чаровник Hug
Рени, много хубави снимки и изгрева в това число, а коментарите направо ме разби  rotfImbo
Тези дни нямам време да пиша, че с тази стачка направо ми объркаха работата. И таткото си е вкъщи и угаждам на трима мъже  ooooh!
За нас вчерашния ден беше много екстремен. Отидохме в НСА на разходка аз, Каан и Джани. Без малко да се озовем и в Пирогов. Нашия батко искал да се направи на акробат. Искал да увисне на една тръба с главата надолу, но не преценил, че е много ниско и като се пусна си строши главата. Направо си изкарах акъла като шурна една кръв. Добре че ми помогна един мъж, добър човек. Обадих се на мъжа ми и той дойде. Оффф, като ходя подир Каан, за да го опазя, той Джани пострада.  И отиваме в поликлиниката (студентска) казаха че е за шиене ама няма кой да го зашие, та оттам ни пращат в 15-та поликлиника и викат и ако там няма кой трябва в Пирогов  smile3514 Направо ужас. Добре, че там имаше един хирург.  Та сега има три шева, ще си има и белег за спомен. Та така направихме сефтето с главата!!!! ooooh!

# 113
Lightblue, Анита1, благодаря за хубавите думи за моя син! Crazy Party

Mammaminion, добре че всичко все пак е завършило добре! Сега си имаш юнак с рана, иначе нали не можело според приказката... ooooh!

Рени, аз забравих, наистина е страхотен изгрева, аз тия природни явления ги пропускам, карам го на залези... hahaha
Ще кача и малко снимки от нашето ходене до Истанбул
Лека нощ и спокойна да е, със спящи бебчовци!

# 114
Момичета ето и малко снимки от Истанбул

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176431&view=1&photo=1 и нататъка, приятно гледане Hug

Ангелчо пък днес ме изненада и си свири с уста като рови из чекмеджетата, много е смешен Mr. Green

Мами, изгубихме си едната обувчица, а ги купихме в събота Cry, днес търсихме къде ли не, из градинката, разпитвах по  магазини и заведения, абе много ми е гадно, толкова мерак и така хубаво му стоха на дятето.............. ooooh!

# 115
        Здравейте,момичета!Моята операция се отложи в последния момент.Приятели лекари ме посъветваха да направя още една консултация преди да реша окончателно.И другата седмица ще отида в София/мисля,че във ВМА при някакъв доцент,Карил сигурно го знаеш/.Благодаря на всички ви за подкрепата!
        И ние стачкуваме.Вкъщи е лудница,тъй като моя син кани приятелите си у нас/другите мами са на работа/.Много е разхвърляно,но пък ни е весело.
        София много обича да си играе с мобилните ни телефони.Кажете има ли подобна играчка на някоя марка?

# 116
Добро утро фенки на лешници и дренки!!!

РЕНИ, ДРЕБЕН, СОФИЯ страхотни снимки!!!

ЛАЙТБЛУ, Ние лекуваме с хомеопатия сополите на Дани, неспокойството му в момента \от тях\ и мойто гърло. Май вървим към по-добре PraynigА педито сменяй смело. Може ако бързаш и сега да я смениш, в ЗК като в молбата пишеш поради смяна на адреса. ЗА една работна седмица и ще си отписана от нея. Стискам палци бързо да се оправите.

МАМАМИНИОН, добре че само това ...макар че ти съчувствам - знам че за всяка майка е много тежко да понесе и най-малкото падане и травма на детенце. МОЛЯ се никога, никога нашите малци да нямат такива инциденти Praynig

РАЛИАР, ГОРЕЩО  ти препоръчвам да  дойдеш във ВМА за ендоскопско отстраняване на жлъчката, само кажи кога ..

ТАЛИ, Дани още не е ял боб, леща и  тн..Мислех с леща да пробвам, но се отказах, че и без това подпръцква напоследък..А това с триколката ще го имам предвид Hug

# 117
Влизам само да ви пожелая слънчев и усмихнат ден! Hug

При нас положението е напечено...след като няколко нощи ме събуждаше през половин - един час, снощи Тедката почти не е спал до 3.30, аз също Tired ...в резултат на това е крив, не иска да яде и почти постоянно реве...освен 3-те зъба, които му излизат наведнъж и кътниците му нещо напират ooooh!

# 118
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро!

На всички бебенца, на които им никнат зъбки (Теа, Теди и други) пожелавам скорошно и гладко зъбоникнене  Peace, а на мамите сили и търпение   bouquet

Мамоминьон - голямо премеждие сте преживели  Praynig

Снимките на всички са страхотни  Peace

Искам да кажа едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на Рени, която вчера гледа Ема от 13.00 до 19.00 часа, заедно с Боил и Велизар, докато аз бях на зъболекар. Рени БЛАГОДАРСКО!!!!!!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Ние днес заминаваме за Сливен, в събота ще се върнем.

при мен продължава тенденцията с нежеланието за писане  Sad

# 119
Здравейте красавици и татко на принцеси!  bouquet
Ха, Дени, ама ние заедно сме будували снощи  Laughing Не ми се беше случвало скоро, та бях забравила какво е нощното скимтене, рев и тръшкане, ама бързо си припомних. Сега Гого спи, а аз гледам стерео   #Crazy  На лице са симптомите: сополанци + кривотия + липса на апетит + сърбеж на венците + безсънна нощ... явно ще си имаме най-после зъб  ooooh! Но кога ли ще пробие??? Дано е по-скоро  Praynig , че в комбинация със стачката на даскалите много ще ми дойде  Crossing Arms Стискам палци Тедката и Теа бързо да се доозъбят, та да не се тормозят милите  Praynig
МАМАМИНИОН, дано това е последното премеждие, от този род, във вашето семейство  Praynig
raliar, вярвам, че ще се развият нещата по най-добрия възможен начин  Hug А за телефоните от личен опит - каквато и играчка заместител да купиш ефекта не е дълготраен   Thinking
dreben78, сладкия Ангелчо музикант ли ще става или просто тренира, как ще подсвирква след маНдамите?  Laughing
Успешен и усмихнат ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт