НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 824
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Уха, Дил, страхотно началот за утрото е цъфналата клонка!

Хайде - ще береш сливки през зимата и ще правим плодови пюренца Simple Smile

Лина и тя е хремосана отново Sad ту изчезват, ту се засилват сополите.

lightblue, Пам,  Praynig Praynig Praynig Хайде вече тези дни да отминават болежките на дечицата.

# 136
Добро утро мами!!!

За съжаление не сме засипани от розови емоции, ...явно вирусите вече щъкат. Ние сме по-добре. Дани е по-спокоен сополите секнаха от хомеопатичните на втория ден \ако щете вярвайте\ ooooh!Мойто лечение ще продължи още два дни, така каза Хомеопата. Мога да го попитам за негови колеги в провинцията\Русе за Петя\ или Варна..\макар, че там си знаете кои са добрите специалисти в бранша\. Аз сега малко кашлям, сухо.

ВечеПетя, това с тръбичката и всмукването на секрета е много по-добро решение от помпата, защото така ти определяш силата на аспирацията. ДЕрзай, действай обаче колкото се може по-често, КАТО ПРЕДИ ТОВА НАКАПВАШ ЯКО С ФИЗ РАЗТВОР!!! така ще обмиваш лигавицата.

ЛАЙТБЛУ, да ти дам координатите на хомеопата ни?? newsm78Ще останеш мнооого доволна newsm78

БУБАЛИНЧЕ,
Heart Eyesвидях в едно магазинче за левче, страхотни пипалца и крилца на пеперуда. Веднага реших, че това е страхотно за маскин бал з\за момиченце\...даже си представих Теа-та\защото крилцата са лайтблу-сини\ Mr. Green Mr. Green Mr. GreenВече, че децата няма да търпят украса- така си е..ама за

Хора, да се похваля.  hahahaПадаме си от смях вкъщи, защото Дани танцува, откакто проходи. Вече доста често, само е достатъчно да чуе ритъм на барабани\или на тенджера Joy Joy Joyи почва да друска дупето и да пляска с ръчички. Немога да си обясня, как такова мъниче е тооолкова музикално. Аз - съм, но при него да се прояви в такава ранна възраст ooooh!Излишно е да ви казвам, че ходи абсолютно сам, въобще не пълзи..Грабва нещо в ръка и го понася, чак в другата стая. Като пружина е.  Mr. Green Освен това вече като му кажа - НЕ там или Не това, мами...и го оставя.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 10:24 от Кaril

# 137
   Добро утро на всички ,Дил благодаря мила за прекрасната пролет която ни внесе в този мрачен ден newsm51
     Карил-БРАВИСИМО-на Дани!Ето кой ще открие дансинга на ноемврийското парти newsm68 newsm68 newsm68Ивко и той знае прекрасно значението на думата "НЕ" обаче като кажа "не" и той повтаря "не,не"и си прави каквото си знае,но понякога слушка-както му отърва smile3506
   Бубалинка-добре дошла.И аз се чудя как ще понесе Ивкони някаква маска или друго-шапка не понася -само качулка.
   Ради дано Теа се оправя по-по-по бързо-ох как знам какво е -не е лошо да посетите хомеопат- и аз също мога да ти дам координати.Ние сме при д-р Пачова.От 3 дни Ивко е неузнаваем-много спокоен и добър-даже пампата сменям без проблем.
   Дано и Моника е по-добре,както и всички бебочета,а днес всички мамки да се похвалят с спокойна нощ!!!
        ЦУНКИ ЗА СЕГА  love001  love001  love001

# 138
Здравейте!

Пак има доста болни бебета, дано се разминат по-леко и оздравяват по-бързо.lightblue, Пам  Hug  Praynig
Дано се оправят по-бързо и болните мами Praynig

Ние започваме голям ремонт на спалнята. Ще сменяме всичко прозорец, мебели, ще има мазане, циклене на дюшаме, просто   doh
В събота заминаваме с Мими в Ямбол докато свърши татито с грубата работа и като се приберем ще падне голямо подреждане. Само се моля до РД на Мими да се оправим.

Дано да има вече хубави новини за оздравели и щастливи бебета и мами!

# 139
Моля се всички болни мъници да оздравяват бързо! Praynig Praynig Praynig

dil, благодаря за настроението, което внесе в мрачния септемврийски ден! Hug За съжаление цъфналото по това време дърво май точно това означава - студена и люта зима...дано в случая поличбата да не е вярна fingerscrossed

Днес в списание "МАМА" видях снимка на Йоана на Фъстъчка с прекрасна капела Flutter и прочетох разказа на Весето...просълзих се, признавам си...

Приятен следобед! lovekiss

# 140
При нас положението е напечено...след като няколко нощи ме събуждаше през половин - един час, снощи Тедката почти не е спал до 3.30, аз също Tired ...в резултат на това е крив, не иска да яде и почти постоянно реве...

и ние сме така... Неда има с 2 зъбчета, явно скоро ще поникнат още.

Карил, кажи ги тези чудодейно гранулки, моля те, че и мен от  1 седмица ме мъчат сополи... бебето също има. Само Ран по някакво чудо още е опазен. Може би защото ходи на детска градина

# 141
  • София
Момичета, благодаря за пожеланията!!!!

Не било страшно да станеш на 30. Даже било много приятно.

Естествено най-хубавия подарък го получих от Ники.  LaughingСега се е научил да се гушка. Като му кажеш "Гушни мама" и той обвива ръчички около врата ми, притиска се силно и завира главичка, умилквайки се  action032. Големи сладури стават децата с всеки изминал ден.

Да ви се похваля. Имаме си нова кола.  Simple SmileЕ, не е купена от магазина, втора ръка е, но в сравнение с ладата, която карахме си е направо рай. Сега започвам да се уча да шофирам, защото грАДСКИЯ транспорт не е за майки с деца. Close

Вчера Ники стана на 10 месеца. Малко снимки и от нас

http://images21.snimka.bg/004095368.jpg
http://images21.snimka.bg/004095369.jpg
http://images21.snimka.bg/004095371.jpg
http://images21.snimka.bg/004095373.jpg

Пожелавам на болните бебчета скорошно оздравяване.  PraynigИ ние имаме някаква хрема, но се оказа, че не е нищо сериозно и вчера ни сложиха дълго отлаганата хепатитна ваксина. Иначе промивките на носа са ежедневие за нас. След около седмица-две ще свърша банката от 500 мл физиологичен разтвор.  ooooh!

отчет след консултацията  9,200 кг 74 см. Растем бавно, но славно. Wink

Дил, успя да ме разрведриш в този мрачен ден. Пък дано береш сливи на зима / мале прозвуча като заклинание/

Дребен, за кашата няма проблеми. Питах педиатърката, защото и аз купих същата. Друг е въпросът, че Ники нещо не я харесва.

Карил, браво на Дани. Ама то с такава умна мама друго не може да се очаква от детето.

И аз видях Ети в списание моето дете. И двете са прекрасни. Мисля, че снимката е от кръщенето на Ния.

Лайтблу, снимката на Теа  за Захи в новото спиание Моето бебе е много сладка Heart Eyes. Как е прилегнала малката хубавица. Дано бързо да се оправя и да не я тормозят зъбчета.

Дари, ако имаш възможност разкажи малко по-подробно за манастирчето може ли да се спи с малки деца там ?Има ли къде да се хапне ? Колко предварително трябва да се запишеш? Този манастир, който гледахме е доста високо и до него трудно се стига с кола, а кумувете са ни с малко бебче и трябва да не ги затрудняваме много.

ВечеПетя, честит празник. Много любов още дълги години!!!!!!!!!!  bouquet

# 142
Пожелавам на болните скорошно оздравяване   bouquet!
Кязи, настръхнах като прочетох  Confused! Дано Джани да няма повече такива произшествия  Praynig!
Да ви кажа, момичета, има си и някои плюсове да ставаш рано с ученика! Ето един от тях: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73443&photo=26
А това са снимките от гостуването на Емка в къщи: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114690&photo=50!
Незнам на Боил какво му беше станало ама като видеше Ема и започваше да пищи, а тя ентусиазирана от неговите писъци започваше да пищи още по силно и наставаше една малка лудница  Crazy. Мариянка като дойде, вече се чувставах като изцеден лимон! А в началото така хубаво си играеха...Май разрива настъпи когато Емка ухапа Боил по челото  Mr. Green. !
Петя, честита годишнина на патерица   bouquet! Да сте много щастливи и много да се обичате още дълги, дълги години   bouquet!

# 143
Деничка, ами аз 2 дни не мога да намеря списанието, срамота  #Cussing out. Благодаря ти, миличка, радвам се, че ти е харесало.   bouquet Писах го в нощта, преди да заминем за Турция, ама явно музата долетя, като заспаха мъжлетата... Heart Eyes  А бях на косъм да откажа предизвикателството, че през деня бях яхнала метлата
Дил, и от мен благодарско за пролетното настроение - няма да мислим за поличбата, приказно е.  Hug
Рени, невероятни са тия изгреви, поздравления за  ранобудността...недостижима за мен! Blush
При нас още се точат сополки и Ники е кривак... ooooh!
Карилче,искрено завиждам  и се радвам за това, че Дани разбира и слуша, пу-пу. Колкото Ради от раз спираше да пипа, когато кажех "не", толкова малкото диваче ме гледа упорито и къса цветето, рови в чекмеджето, ...абе прави си каквото си е наумил.
Усмихнат следобед! Laughing

# 144
Досега гледах снимки-много сте хубави, ноемврийчетааааа!!!  Hug Ми то няма друг вариант  Peace
Браво на танцьора на Карил - и слуша...рядка комбинация, пу-пу, да не се обърка системата!  Wink
Мамаминьон - дано няма такива неприятни неща..то падания ще има, ама да се разминават леко!  Peace
Бенайтед - изгрева е страхотен! Много си мечтая за такава гледка през прозореца, но блоковете не я позволяват, а и сме на нисък етаж... Като ученичка ставах малко по-рано за да гледам изгрева...зареждаше ме с оптимизъм  Simple Smile Ако имам друго жилище само заради гледката ми се иска да е нависооокоооо  Simple Smile
Крео - честита кола, леко и безаварийно! Аз като бъзла се возя в адския транспорт (маршрутките)-страх ме е да карам в центъра  Embarassed
На Теа - стискаме палци зъбчетата да растат неусетно...и ние сме така-ужас голям Sad
 Някой да е чувал за кашлица от зъб??? Че вече незнам какво да правя-задълбочава се, педито днес я нямаше.. Проспан, Пулмекс (за мазане на гърдите), виброцил (хремата намаля вече)

# 145
Привет и от мен!
Пожелавам на  всички болни да оздравеят колкото се може по скоро!!!!!  Hug Hug Hug
Благодаря на всички за милите думи. Добре че ви има момичета да споделям такива тежки моменти с вас. Дано на никой не се случват подобни неща!!!

Да ви кажа, момичета, има си и някои плюсове да ставаш рано с ученика! 
Рени, вашите учители не стачкуват ли? Джани вече цяла седмица е вкъщи  Thinking  Много хубави снимки на Бу и Емката  Hug
Петя, честита годишнина на патерици. Още дълги години да сте влюбени, да се обичате и да се радвате на един на друг!   bouquet
Крео, ама как хубаво ти ушетал Никииии! И честита нова придобивка   car003 Да си я ползвате със здраве.
Карил, браво на Дани.  newsm44
 При нас нищо ново за сега, освен че откакто е проходил не иска да седи в количката, а да ходи. Това добре ама като започне да се отклонява от пътя и да се навежда за всеки боклук  ooooh! И ако не му позволя да отиде там където той иска и каквото той иска започва едно тръшкане, какво да ви разправям   Crazy

Лек ден от нас!!!

# 146
  • София
Днес в списание "МАМА" видях снимка на Йоана на Фъстъчка с прекрасна капела Flutter и прочетох разказа на Весето...просълзих се, признавам си...

Как в "Мама" ...Ей, че мистерия... а аз не съм пращала там... сега ще прозвъниа на бабите да питам и тях...

# 147

Как в "Мама" ...Ей, че мистерия... а аз не съм пращала там... сега ще прозвъниа на бабите да питам и тях...

Дано не съм развалила нечия изненада! Rolling Eyes

# 148
  • София
Леля ми си призна Simple Smile

Ще трябва да го взема, че да си я имам за спомен.

Мерси, Дени4ка!

# 149
       Здравейте,момичета!Изпращам ви целувки по вятъра,който е днес във Велико Търново.Другата седмица ще се обадя на Деничка за да пише и нас в списъка за рождения ден,почти сме сигурни/с изключение на татко ни,но пък си имаме батко/.Дано не е люта зимата/цъфналата слива може да е също знак за Дил,че е готова вече за едно момиченце Peace/.А и дано сме здрави всички за рождения ден,та каквото боледувате сега това да е.Бързо оздравяване на всички бебоци и майчета!
      Карил,София също танцува много.Тя не върви,но в седнало и изправено положение танцува с глава,ръце,чупки в кръста по всяко време и на всяка песен.С тенджерите не съм я пробвала,но съседите правят ремонт и днес като работеха с машините и започнаха и с някакъв чук,София реши ,че са барабани и стана седнала да потанцува/много се смях/.
    Момичета,кажете какво обядват децата ви.София вече няколко дни не яде храната от кухнята.Моля някой да ми изпрати рецептите на докторката,която беше при Звездев и "Изкуството да бъдеш родител"/не се сещам кой я имаше/.
     Чао.Доскоро.

Общи условия

Активация на акаунт