НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 834
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
 yu5 fingerscrossedПетя,надявам се да се оправите скоро.Хремата на Криси я излекувах без капки,със затоплен зехтин:капваш по 2-3 капки в ноздричките.По добре бавно,но славно  Animal Snail,не ми се иска да тъпча детето с лекарства от сега.Успех Praynig

# 16
  • Плевен
Черпим с Миши,защото днес става на 10 месеца newsm18

# 17
здравейте  Peace
Честито на Дил прохождането на Гого running
Честита месечинка на Миши
Лина -за кръщенката се обадих на управителя на двореца в Боровец и следкато той попита царското семейство ми отговори.Досега там е имало само 5 кръщенки +нашата.Не мисля че са отказвали на някой но жената си спазва правилата.Ако се решиш ще ти дам телефона
Бели денс има в клуба "Малееви"-там беше на промоция-8 пъти +допълнителни спа процедури.Аз правих такъв подарък за рождения ден на майка ми.Остана много доволна
Приятен съботен следобед и вечер.
 smile3525Ние ще празнуваме с кумове и приятели деня на независимостта
р.р.в Самоков отдавна д-рите лекуват с Хидрасек-от 10мг-помага още с първия прием

# 18
Честито на месечинките днес!!! Честито прохождане на Гого!!! Heart Eyes

Запис, и само хубави емоции в темата!!!

ПАМ, бързо възстановяване! Praynig

ВЕСЕ, бравос на Ники за акането, но и на майка му, че се сеща за гърнето..аз все забравям, язък ми за ранния ентусиазъм. Whistling

ЗЛАТИ мерси за инфото за ориент танците Money

# 19
Пък ние изобщо не ходим само лазим... това във връзка със заглавието на темата  Wink иначе просто запис... отивам да дремя с мъжете...  лека вечер!!! bouquet

# 20
# 21
Ха честит празник в края на деня   bouquet! Надявам се, че сте го отбелязали подобаващо!
  Ние цял ден бяхме по магазините да търсим килим за детската! Решихме да почакаме докато докарат нови в СОМО, че очаквали зареждане до 10.10! Иначе харесахме един за 150 кинта!
  Дил, честит пешеходец!
  Пам, много лошо това с хремата! Дано не даде отражение върху сондираното каналче  Praynig! Дано скоро се излекува Моника  Praynig!
  Боил въпреки че още не ходи, успява да ми прерови всички чекмеджета, да ми пренареди книгите по долните рафтове и да свърши един куп други бели от проходилката! Както един съсед каза: "Като проходи, преди да се зарадваш първо се нареви едно хубаво  Tired!"
  Хайде лека нощ от нас и слънчев ден утре   bouquet!

# 22
айде и от мен честит празник от северозападна българия !!! bg

# 23
Честит рожден ден, gadamer!
Бъди жива и здрава, бъди обичана и обичаща,
бъди все така чаровна и усмихната,
бъди жена с голямо "Ж"!!!

# 24
Гадемер, честит рожден ден! Много любов, късмет и щастливи мигове!!!

# 25
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАДАМЕР! МНОГО ЩАСТИЕ, ЛюБОВ И ЗДРАВЕ!

Влизам на бързо че имаме много работа и нямам време за форума много-много. Вчера ходихме на земляческа  среща на язовир Жребчево. Всички си изкарахме страхотно особено Мария. Ще пусна снимки после да ни видите.

Пам, да оздравявате бързо и кураж.

Хайде хубав ден на всички! Ако се отскубна ще вляза да ви прочета по подробно че сега беше малко по диагонал.

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 10:56 от Angeliha

# 26
Добро утро!

ЧРД, Гадамер! Много години здраве, щастие, любов и скоро още дечица у дома!

Карил, блг. за линка.

И ние сме по втората част на заглавието. Ради ходи, но придържайки се по мебелите и когато реши, се пуска по дупе и пълзи. Много е бърз в придвижването и правенето на белички. Два пъти вади бутони от клавиатурата на лаптопа.

Роня, взех сирене Роса от Метро. Много ми хареса. Твърдо е, без да е прекалено солено /солта се използвала за ускоряване на зреенето/. Така че, още един глас за Роса.
Относно дрехите, обличам Ради с подплатени джинси /доста са тънки/, има и подплатено панталонче /малко по-дебело/, има ватирани дънки /най-дебели, но май ще му умалеят до зимата/, има и доста дебел анцуг /дори веднъж му го обличах/. Чорапи 3/4 и къси, за сега без чорапогащник.

Злати, ако може телефона, ако искаш на лични. И много ти благодаря за инфото. Може догодина там да го правим.

Мерси за отговорита за Хидрасек. Аз се съмнявах, че разстройството /не беше типична диария/ е покрай зъбите и така и не дадох Хидрасек. Вчера ака само 2 пъти, да видим днес.

Хубав ден ви желая!

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 09:37 от lina d

# 27
  • на странно място ......
Добро утро!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАДАМЕР! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА МНОГО ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА КРАСИМА МАМА И ЖЕНА!!!  nbirthday

# 28
Честит рожден ден Гадамер!

Много здраве и късмет ти желая, както и щастие около теб и любимите ти същества!

# 29
  • Пловдив
 newsm59  Gift smile3525 За Гадамер!!!

Общи условия

Активация на акаунт