НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 819
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
  • sofia
Честит рожден ден, Гадамер   bouquet
Иве, честито и на теб, още дъъъъъълги години все така усмихнати   bouquet

Лайтблу, може да е от зъбоникнене. Предложи й и през деня мляко като отказва друго.
При зъбоникнене, Борис ми е карал по седмица само на мляко.

Аз пък толкова съм се отвеяла, че чак като стане нервен Теди се сещам, че е гладен  Embarassed
Днес вечеря пълнени чушки  Grinning събитие е,  че съм сготвила......нещо не мога да се оправям, чак се дразня на себе си. Борис груха като магаре, оповръща всичко (така изкарва храчките), Теди само се сополиви (слава богу)

[........а същите в магазините са ...майка плаче..Чак съм учудена от разликата в цените Shockedна един и същ артикул Shocked
Щото не четеш темите в "на пазар"  Wink
На мен любима случка ми е на "пътеките" в Младост виждам детска тениска с цена 10 лева, на която виси етикет (нескрито ишлеме), цена 3 британски лири......за кво си говорим ooooh!

# 46
Влизам набързо да честитя на празнуващите.
 nbirthday Gadamer!   
МНОГО ЩАСТИЕ ВЪВ ВСИЧКО!
Иве, честита годишнина и на вас!

bigdance2
Lina_d пиша ти ЛС.

# 47
Dil, честито прохождане на Гошко!!! и успех в избраните професия и хоби   Mr. Green
Gadamer, честит рожден ден (на патерици)! Здраве, щастие, любов и много прекрасни мигове с Ема през следващата година!  smile3525
Ивиче, честита годишнина! Много още ремонти да направите заедно в следващите 70 години!!!  Heart Eyes  newsm51
ВечеПетя, стискам палци бързо да оздравее Моника, и операцията да е била успешна.
Eli_mama, затъжихме се за вас... дано скоро се видим!
Благодаря на всички за честитките! Много сте мили, а децата растат толкова бързо Simple Smile Даро вече почти всички разбира, аха и да проговори... тези дни е на вълна "ба-ба", просто си умира от кеф да го повтаря... и се научи да пълзи, сега като няма за какво да се хване - седя на дупе и почва да пълзи.
и аз в петък се замислих за моето любимо Тае-бо, имах страхотна нужда от активно движение, след тежка седмица и тежък работен петък... Ама нейсе, и без това ме няма доста време в къщи, как да го оставя Даро за още 2-3 часа на баба му.  Sad
От активния ми живот без почивка напоследък съм станала 46 кг. ... сега остава да направя и кръшна талия и ще съм ОК.

# 48
Добро утро момичета!!!
 knitЛАЙТБЛУ, Дани също няколко дни - два\три..отказаваше пюре, домашно приготвено ястие и пр..Е, в ресторант веднъж яде с нас..Само АМ пиеше..незнам дали от зъби, защото те вече бяха поникнали, но може би самият им растеж. Защото покрай тях е доста зачервен венеца. Не се притеснявай ще отмине този newsm26 период. И големите хора имаме понякога такива желания beer, може би организма ни се саморегулира.

ЗА БАЛОНИТЕ да кажа...МАЛЕЕее Shocked Shocked ShockedСнощи за проба татито ни наду  4uu един продълговат SickСЪС СИГУРНОСТ на уста - няма да стане newsm50

ЗА БЕЛИ ДЕНСа nutsможе и да пробвам, ще звънна в клуба ...

ВЕНИ, блазе ти за килата - младото си е младо  tiptoe...а АЗ  newsm27  Stuck Out Tongue Winking Eye корем и половина 54 кг си останах и не мърдам...

birthdayЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ ДНЕС!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!! baloni

# 49
  Heart EyesИве, Честита ви годишнина!   Two Hearts

лайтблу, как се казва треньорката, че може и да я познавам  Wink
Иначе за храненето - много децата са така. Или е зъби, или нещо друго. Както е написала Карил - организмът сам си показва.

Лина е добре, но аз бухам здраво  yu5 Много е променливо и лъжовно времето тук. Ту пекне, ту духне.

В събота направихме варнЯнска срещичка и люляхме дЯцата 1swing Със снимки, ще се отчетат Мина и Изабела.

И да се похваля - Вчера за пръв път видях Лина да дава "ЧАО". Иначе бръмчи с пръсти върху устните и цъка с език  Joy

# 50
  • София
Добро утро!!!

Честито на патерици на Марианчето рожденния ден, и на Ивиче годишнината! Да сте все така усмихнати и щастливи!

Йоанка пък от няколко дни вече пляска с ръце като и казвам "браво"... ех, голям тормоз беше докато го научи. От 8ми месец почнах да и показвам как се пляска с ръце, ама не ще и не ще..Накрая преди няколко дни се заинатих и повтарях повтарях докато тя го схвана и вече дори се кефи да го прави.

А сутрин баща и като тръгва за работа го усеща, и сяда в коридора и когато той е на вратата без никой да я е карал почва да му маха за "чао". Много смях пада, щото седи на коленца и се повдига с дупето и  размахва ръчичка...

И явно вече е свикнала с ритуала, защото вчера баща и щеше да я извежда и отваря вратата да излиза и тя пак почва да маха за чао, а той вика "Не, ти идваш с мен!"

Ох, много е хубаво като научват нещо, стават все о-големи и все по-умни... !

# 51
Здравейте, момичета. И ние се завърнахме от ваканция при мама снощи. Три седмици си помързелувах, а Мишолинко е заякнал, надебелял и пораснал, та мисля, че ще счупи кантара, като идем на консултация. Много му хареса в Сливен. Ама там си живеем на пъпа на центъра и бръмчим по цял ден с количката по ларгото - там не ходят коли. Въздухът чист, улиците чисти, дървета, красота! Ние не сме в списъка на проходилите и не мисля, че в близките два месеца ще се впишем. Но за ръчички се държим и ходим...Хич и не се притеснявам, че и аз, и таткото сме късно проходили....Мишето маха за "чао", вика устремено "да" - тази думичка засега най-много му харесва, а от оня ден започна да се проявява и като много благородно дете, та като гризка бисквита, дава и на мама. И така - една хапка на Мишо, една на мама, докато изядем бисквитата. По-късно пак ще пиша, че ме чака много работа.
Да са живи и здрави всички проходили ноемврийчета!
ЧРД на Гадамер! Бъди жива, здрава и щастлива жена!
Честита годишнина на Ивиче!

# 52
Иве, честита годишнина /на патерици/    bouquet! Много любов и щастие ви желая още 100 години   bouquet!

Мариянка, честит рожден ден /на патерички/    bouquet! Бъди все така обичана и желана жена и все така добра майка!     bouquet

Меги, и Боил така до скоро неискаше да прави БРАВО, а уж го уча, но от 1 седмица започна да пляска с ръце! Иначе цъка с език, прави бръм-бръм с пръстче на устните,, казва "тити" на цицата  Mr. Green, като е гладен идва и вика "Мама, ам-ам!", ходи / да не кажа тича/ като го държа за ръка и прави и разни други дребни нещица  Grinning!
Маша, добре дошла   bouquet!
Ейййййййй, много ми липсва в полезрението Деси /бедствието/ и Григ!

# 53
  • София
Здравейте и от нас! Завърнахме се от морето добре събрали слънце и хубави спомени. На Борето му се отрази чудесно! Изкарахме и няколко дни с Ивиче и нейната фамилия, за съжаление в лошото време. Сега се аклиматизираме и свикваме отново с градския затворен живот Sad

Поздрави на всички, които имат празници.

Май няма оживление тук, явно всички имат все по-малко време...

# 54
Здравейте момичета!

Подкрепям с две ръце идеята на Карил за по-празничното облекло на дечицата ни, а защо не и на родителите? Нещо друго, говорейки с Деничка, попитах как стои въпроса за Купона на децата. Къде ще бъде той? В ресторанта ли, някъде другаде ли? И най-вече въпросът, който винаги много ме вълнува, когато става въпрос за затворени пространства:

ЦИГАРЕНИЯТ ДИМ

Според мен ще е добре да предвидим терена, където децата ще щуреят да бъде БЕЗ ЦИГАРЕН ДИМ. Това едва ли може да се случи в ресторанта, защото не бихме могли да го ангажираме целия само за нас. Деничка спомена за отделна зала, която можем да наемем. Тя ще струва сигурно допълнително пари, които трябва да съберем. Предлагам освен другите неща, за които си говорим, да обсъждаме от тук-нататък и варианти за Купона. Нека се опитаме да го направим по най-добрия начин.

С две думи, предлагам:

1. Да наемем отделна заличка, в която децата ще щуреят до припадък. Всеки може да донесе най-различни играчки. Там НЯМА ДА СЕ ПУШИ! В ресторанта всеки може и да си пие, и да си хапва, и да си пуши. Залата може да си я украсим с балони, гирлянди и т.н. Явно тези, които ще дойдат от петък, ще отнесат малко повече в подготовката. Идващите в събота, могат да изпратят по "колеги" различни парти приспособления и т.н.

2. Нека всеки предварително заяви, какво ще донесе със сигурност, за да можем да осигурим повече и различни украси и забавления.

3. Вие сте... 

# 55
   чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАДАМЕР!!! newsm51 smile3525  newsm51
   чЕСТИТА ГОДИшНИНА ИВЕ!!! smile3525 smile3525
  чЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ И НА МАЛКИЯ ДИЛ newsm68 smile3525
    Карил за балоните аз имам ръчна помпа точно за тази цел,а колкото до костюмите съм "за"-а кой и кога ще събира паричките за нощувките?че аз не влизах извесно време-мами ние пак бяхме и сме много болни.Цяла седмица реки от сополи и кашлица ,цял ден по болници и стигнахме и до хомеопат.Та и педи и хомеопатката казаха ,че това са зъби.Обаче още не се е показало нищо ново под хоризонта,а венците наистина са кошмарни,Хомеопатката ни даде едни лекарства и сега се лекуваме ,а когато се подобрим започваме да лекуваме СТРЕСА от болницата.ВЕчЕПЕТЯ-пожелавам ви и на вас скорошно оздравяване.
    Момичета какво стана с Мони и Митко -Бандитко newsm78
    И да ви питам Ивко спи много неспокойно-като се мята наляво и дясно из леглото и е все по-коремче със вдигнато нагоре дупе-имали някое бебе да спи така-дали е нормално или го боли коремче???

# 56
Здравейте, момичета! Hug

Тези дни се чувствам много отпаднала и уморена Tired - боли ме гърба, вчера се опита да ме тръшне гадния вирус, но с ударна доза аналгин+аспирин+парацетамол го пресякох Praynig и Тедката не ме оставя да спя ooooh! ...нощно време се събужда през половин - един час, проплаква и иска биберон и пак заспива...в резултат на това му растат 3 зъба наведнъж, та вече е с 8 зъбчета tooth
Иначе да чукна на дърво той е добре - похапва, не вдига температура и вече иска само да върви или лази...вкъщи е абсурд да го сложа в кошарата за повече от 10 минути...

Добре завърнали се на София и Борис!  bouquet
Браво на Лина, Йоана, Михаил и Боилsmile3501 Порастнаха ни вече децата! yes

Вчера прибрах летните дрехи на младежа и гардероба му се изпразни...установих, че има много малко есенни дрехи, та тези дни ще ходим на покупки...много трудно му намирам блузки с дълъг ръкав, та голямо обикаляне ни чака...Откриха ХИПОленда, но установих, че преобладават играчките...много малко дрехи има...миналата година, когато ходихме в пловдивския, сякаш повече дрешки имаше newsm78

Това е засега от нас!

Приятен следобед! lovekiss

# 57
Който не знаел повтаряяял!!!

Благодаря на Д-р Дженд, че ме сватна за новата тема, ма така като не си оправих зъркелите!

привет на новопристигналите!

честито на Гадамер и Ивиче за поводите, ах завиждам за махмурлуците, скоро ще се включа с подобаващ, - виж следващия ми пост!

За дрехите, ние сме с чорапогащи, лек панталон, боди с дълъг ръкав и блузка, терлички - ама много се мърсят бързо и тр да помисля за пантофки!

# 58
ето и стария ми пост в старата тема:

Здравейте,

аз събота-неделя мих прозорци и пр.  newsm11 та не успях да вляза в нета. ама то не е било много активно - личи се, чи времето беше хубаво!

Хм, с гърнето, значи, сериозно изоставаме. Ма така, преди имах баба да го учи, а мен сутрин ми е студено и предпочитам да го гушкам и да се хилим. Трябва да се взема в ръце  Naughty

Злати моят синковец постоянно грачи ба-ба, та ба-ба! Струва ми се, обаче, че като плаче вика ма-ма, макар понякога да е отчетливо ба-ма, с което навърно минаваме към тийнейджърски речник  Laughing

за ходене и пълзене някак не мога да кажа, че го прави, но винаги намира начин да се доттътри до играчката със странично претъркаляне, а пък се изправя и на най-ниския ръб! Ама там почва едно клатене на дупи в кръг, нещо като детски бели-дансинг!  Laughing

А иначе май вече ще се отбиваме- От три седмици го дохранвам и резултатите са налице - отмята глава от цицата и плаче, ми като не шурти в устата, а трябва да се мъчи! Та до дни мисля ще минем само на адаптирано.

Моля ви за храненето генерално - ние сме вече на 4-кратно ядене, от днес сме и на кухня. Бабата я инструктирах да дава на обяд половината супа и цялото ядене. Младежът е ламя седем-дупева, да не кажа другата дума! Преди вечеря, докато ни греда как ние ядем вчера изяде: 4 големи лъжици картофена салата без лук; половин сухар, половин курабия, неизвестно количество корички хляб  #Crazy #Crazy #Crazy Абе, няма наяждане, като зине!!! постоянно реве и гледа като недохраненоо от месец!

Кога вечер се минаваше от мляко на друго ядене??? Ядат ли и вашите по 300 грама, ако ги оставиш? Да го оставям ли да яде колкото си иска? Скок в растежа ли има, що ли??? А за любопитството към нашата храна - не знам до кога мога да го удържам да не яде "обща храна", детето иска всич-ко! Как ги дъвче с все още само двата си долни зъба е загадка, но го прави!

бре, че роман изписах, ама така, по време на обедната почивка!

# 59
Здравейте!

София, добре дошла! Бързо аклиматизиране и дай да видим снимки!

В събота наистина изкарахме много хубава разходка с Роня, Бела и татковците. Децата са станали още по-интересни, вече се радват на люлки и пързалки, посъбраха малко есенно слънце, а пък ние успяхме да си поприказваме. Ще пусна снимки по-късно да видите колко са пораснали варненските ноемврийчета.

Днес Марти е от отбора на беладжиите - първо лапна една стотинка и ако не бях забелязала какви муцки прави, въобще нямаше да ми хрумне да му ровя в устата. Добре че проверих, не знам какво можеше да стане  Praynig Точно след 5 минути отишъл при кофата с вода и доместос, с която майка ми миеше пода и я излял цялата на земята и мокър до кости си шляпа най-щастливо във водата. Аз се притесних да не се изрине от препаратите и го изкъпах на момента, но слава Богу, няма никакви последствия.

Отивам да поработя малко, слънчев ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт