НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 819
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
smile3510честит рожден ден,Гадамер!
жива,здрава
права и корава.
цветя и рози
само леки пози. Mr. Green

# 31
  bigdance2 newsm67 честит рожден ден на Гадамер
Ние се завърнахме на 15.09 обаче все време не ми остава да пиша а за четене да не говорим.Само като видях колко сте изписали докато ме нямаше   smile3514 newsm45  кога ще четаааааа #Crazy
Добре ,че пак замествам и като нямам клиент за лизинг   ще успея да прочета трите теми  назад.Пишете ни и нас в ротата на пешеходците,на 16.09 Дариян проходи стабилно в желанието си да докопа кучката на свекито се пусна и .........Миналата седмица му правихме прощъпалник и първо хвана кабела с устройството за безжичната калавиатура и мишка.Ще го правим комп.специалист с втора специалност -майстор готвач   chef  (хвана после и черпака)и накрая взе и пачката с парите Grinning
Много има да разправям,но първо да прочета назад и ще пиша,а снимки по после,защото от този комп.не мога да кача.
Лек ден на всички

# 32
Мноого отдавна не съм надниквала тук-влизам и  я, Рожденничка Simple Smile Да си жива и здрава, Гадамер,много обичана, много щастлива, много мечти да осъществяваш!!!  Hug И много хубаво да си изкараш на празника ти   bouquet
Гледам-ноемврийчетата ходят, направо бягат  Laughing, ние-само за ръка, клатейки се, абе няма да е скоро прощъпулника...
Ще надничам по-често, времето вече застудява (въпреки слънчевия ден днес), а и училище почвам...  Laughing
Целувки на всички!  Grinning

# 33
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, gadamer !!! newsm59 ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА МАМА И СЪПРУГА !!! smile3525

ние пък днес имаме годшнина ... Heart Eyes

# 34
Иве, честита годишнина, мила! Любов и разбирателство още дъъъълги години...и един юнак като попълнение на вашето прекрасно и усмихнато семейство, за да изравните поне малко силите!

# 35
Гадамер, честит рожден ден!! Много здраве, любов и късмет! и един юнак след Ема!!!

МОМИЧЕТА взех около 200 БАЛОНА ЗА ОБЩИЯ РОЖДЕН ДЕН НА НОЕМВРИЙЧЕТАТА!!! Mr. Green

.....купих и хубаво яке с грейка\панталон\ за Дани, за скромната сума от 23 лева, от Илиенци. Има доста качествени неща, смея да твърдя, а същите в магазините са ...майка плаче..Чак съм учудена от разликата в цените Shockedна един и същ артикул Shocked

# 36
МОМИЧЕТА взех около 200 БАЛОНА ЗА ОБЩИЯ РОЖДЕН ДЕН НА НОЕМВРИЙЧЕТАТА!!! Mr. Green

Това е много хубаво, ама трябва да намерим кой или с какво да ги надуем?!? newsm78...щото иначе ще станем  Crazy от надуване на балони  4uu

# 37
Деничка, ако сме 20 бебета с по двама родители се падат по ПЕТ БАЛОНА НА ЧОВЕК...да не говорим че татковците могат да надуят по 10 балона, даже може да направим състезание за най-бързо надуващ балони татко
 Joy Joy :35:2. Предлагам да вземем по нещо интересно с което да облечем децата, сиреч - ВСЯКО дете да има някакъв интересен костюм, шапка или нещо артистично и индивидуално.. Mr. Green Mr. Green
за Дани вече имам две-три идеи... Joy

# 38
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета много ви благодаря за хубавите пожелания, трогнахте ме   bouquet

Това е от мен засега, че отивам да лекувам мноооого тежък махмурлук  ooooh!

# 39
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРИЯНКА!БЪДИ ВСЕ ТАКА КРАСИВА И УСМИХНАТА, ВИНАГИ ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА ЖЕНА И МАЙКА!   bouquet

после ще пиша пак, че дзверо атакува  Rolling Eyes

Лина, бели денс е някакъв вид аеробика, но е с елементи на ориенталски танци.30 мин. са танците а после 30 мин. са упражненията, които много яко натоварват всички групи мускули, нещо като фитнес са, но имаш само постелка и въженце.Точно за раждали жени си е според мен, че стягат корема, дупето и бедрата.
Карил, аз ходя в Малееви.Тренировката е един час и струва 6 лева, но има и карти.И да знаеш, че си е идеално за майки  Wink Хайде с мен, искаш ли.Аз ходя събота и неделя от 13.00, че тогава тати може да гледа Теа.

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 20:24 от lightblue

# 40
Карил, много ми харесва идеята ти.
 Това ми напомня за едно време в детската градина/или началното училище newsm78/ като правехме новогодишна програма винаги бяхме облечени така, по артистично. Аз имам снимки като Червената шапчица и  катеричка. Ако другите са съгласни аз съм ЗА.
newsm10

# 41
Честит рожден ден, Марианка Simple Smile Много здраве и щастие ви желая и на тримата Simple Smile   bouquetЧестита годишнина, Иве Simple Smile На вас усмивки, усмивки.. хиляди Simple Smile   bouquet

Ради, искам и аз на танци, много ми е мерак.. Praynig
Карил, за балоните бравоооо Simple Smile За идеята за костюми също  Mr. Green

И просто не мога да не се изфукам - свалила съм почти 3 кила за 2 седмици, без никакви лишения и мъки Simple Smile Само от удоволствието Сашко да ходи:) ХАХА  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 42
  • София
Честит рожден ден, gadamer.
Много здраве и любов.
bdbaloni

Честита годишнина, iviche. kiss

# 43
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРИАНЧЕ!!!

Нека животът ти бъде изпълнен с много щастливи мигове,усмивката ти да сгрява сърцата на най-близките ти хора. И всяко твое дело бъде увенчано с успех!!!

iviche, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 00:30 от mamaminion

# 44
ИВЕ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА  Hug ЖЕЛАЯ ВИ ОЩЕ МНОООООГО ЩАСЛИВИ ГОДИНИ ЗАЕДНО И ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ ИСТИНСКИ   Heart Eyes

Жени, ами хайде присъединявай се към мен другата седмица  Wink Браво за свалените килограми, направо си съчетаваш полезното с приятното  Mr. Green
Дил, да ти е жив и здрав малкия пешеходец  Hug
Петя, дано Моника да е добре и да не се разболява пак  Praynig

Аз да се оплача...моята беба не иска и не иска да се храни  Cry Вчера сутринта и попарата си отказа, а толкова я обича  newsm78 На обед нищо не яде и следобед 3 лъжици каша, поне вечерта си изпи млякото.Днес пак същата работа с тази разлика, че сутринта си изяде попарката.
Момичета, дайте съвет какво да я правя  newsm78 Днес й сготвих супичка, много вкусна стана, но пак не иска.Направо вече в чудо се виждам с това неядене  Sad Не виждам да е заслабнала, но все пак трябва да хапва, за да расте и да е здрава.

Сега отивам да се хоризонтирам.Ще пиша пак утре вечер, като се прибере татито с лаптопа, че моят е още на ремонт  Sad

Лека и спокойна нощ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт