Grig, Честито скъпа! Желая ви много семейно щастие и дълъг брачен живот!

Все забравям да попитам - вие давате ли зимафлуор?! Може би тук трябва да потърся професионалния отговор на половинката на Гадамер, все пак... Аз не съм давала досега.

Да расте здрава, умна и красива и много да радва мама и татко 
Страхотна булка си, а шаферката е прекрасна 
Явно си е вирус това, при това доста упорит - много хора се оплакват от същите симптоми - много силна хрема и по-лека кашлица - и всичко това продължавало от 10 дена до 2 седмици
Ето Моника днес осми ден е така...Така че пазете се много - вие и бебоците
Лина в началото бе много крива след съня и не се държа много домакински, но играчките "разчупиха" леда
Засега май водя по брой междуградски запознанства

Бравос!
Но ходихме и до педи вчера, че тя вика "Елате да ви видя да няма някаква херния". Прегледа ни, взеха ни кръв и всичко е ОК. Но не го премерихме, че беше мнооого сърдит и гледаше войнствено към всеки който му пипне копчето на гащеризона и понечи да го съблече.
Преглътнах някак си и го вдигнах да го пренеса в банята, при което о, Боже! Виктор започва да рита с крака и да хвърля из цялата стая, коридор и баня пръски акита
Луда станах! И в момента дори се чудя как го приех така спокойно и съвсем невъзмотимо изчистих всичко.
[/color] 

...фънки прическа 
дълги години любов и разбирателство
А Дана е голяма сладурка 
Да е жив и здрав Вики...нали това е най-важното! 

...само дето не е през минута, а през 20-30 минути...от седмица не съм спала като хората...вече имам тъмни кръгове под очите...така да ми се спи, даже и кафето не помага morning 

! Да расте все така умно и будно дете, да стане голяма красавица, много да радва мама и тате и да бъде за пример на по-малките от нея в семейството
! Бъдете живи и здрави! И хайде скоро да подарите на принцеса Дана едно малко братче или сестричка
Космите на очите ми са Мигли, а не миглета..
Дани също не дава ни пампа да сменя, нито да го облека..Просто това дето го казваш сякаш ЕДНО КЪМ ЕДНО аз съм го писала!!!! Само дето от хомеопатичните се кротва докато ги давам. 
и колебания
- защото зъболекарите казват- давай, хомеопата ми каза - НЕДЕЙ в никакъв случай!! реших да не давам
и недавам. На дъщерите не съм давала, а със здрави зъби.
ВЕЧЕ И равни \от брекетите\.
носа ми тече като река..., сърбят ме очите - не виждам ...Отврат
Ама за сополите не съм взимала гранули, та ако и нощес така продължавам - ще звъня на Хомеото.
Моля, споделете как сте с плоски кореми, ??? Имахте ли маЗнинки на пупата и талията..
Абе кажи им варненки...сиреч - секси, та секси! 
Вече взе да ми става омразно.. 
Имам едни нови ботушУета, които на разпродажба взех миналата пролет. Тази зима също са актуални само че с 30 лв отгоре - 95 лева..Та дЖилетката се връзва с тях..Само дето паЛталон нямам, че не се събирам в старите..но И това ще намеря..
Като съм коремлийка - нЕма да се предавам, я..Не всичко е загубено..Добре че си харесвам пак косата и ..
дупето