НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 854
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден на Ангелинка - най-голямото ноемврийче в нашата компания! Да е жива и здрава и да расте красива и умна!

Grig, Честито скъпа! Желая ви много семейно щастие и дълъг брачен живот!

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 15:47 от ronja

# 211
Да е живо и здраво първото годиначе сред ноемврийчетата! И мама и тати да му се радват! И то тях да радва дълги години... baby_neutral
Григ, честита сватба! Обичайте се и се подкрепяйте! Много радост от невръстната шаферка! Hug
Цвети, много съм зле, ако питаш как съм преди да оставя малкия на майка и да почна работа. И от две седмици съм така, но все по-криво и депресивно ми става... Хич не ми се връща на работа, ама няма начин... Майка пристига днес следобед от Сливен да гледа Мишока. А пък аз влизам в предизборна кампания и сигурно няма да имам ни събота, ни неделя... Cry
Мишо за първи път от тази нощ ми е с хрема. Цяла нощ рева - през половин час, един час...Не сме спали. Кисел е, иначе няма температура, но хъркаше, не можеше да диша от запушения нос. отпушвах нос, слагах Стеримар. Дадох му сутринта осцилококцинум. На мене ми действа, но на бебо не знам дали ще помогне...Такова чудо не е било и когато беше болен с високата температура. Тогава спеше, а сега е ужасно крив... Не вярвам да е от зъби. Ние тях не ги усещаме, пък и вече имаме 6. #Crazy Все забравям да попитам - вие давате ли зимафлуор?! Може би тук трябва да потърся професионалния отговор на половинката на Гадамер, все пак... Аз не съм давала досега.  newsm78

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 12:13 от masha

# 212
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА СЛАДКА АНГЕЛИНКА!!!!!!  newsm59 Tada  costumed034
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВА И МАМА И ТАТИ СКОРО ДА Я ЗАРАДВАТ С ЕДНО БРАТЧЕ!  stork-boy

Как бързо минава времето, вече стават на цяла годинка нашите сладури! Сега почваме да броим рожденниците, а миналата година по това време чакахме всеки ден по едно щъркелче с добра новина  Grinning

Мами, вие вече решихте ли как ще отбележите първата годинка? Някои вече казаха, че са запазили клубове. Ние решихме тази година да не го правим в клуб, понеже е още много малка Кати и не разбира, а и повечето дечица на нашите приятели са по-големички и играят по друг начин. Мислим на самия ден (1ви е четвъртък) да се съберем семейно, с хубава торта, балони и т.н. А в събота примерно да поканя вкъщи няколко дечица да поиграят малко, ама да не е лудница, че да не се изнервя Кати. Водила съм я вече на няколко ЧРД на дечица, ама в къщите им и много хубаво си играе. А клуб ще запазим догодина, вече ще е по-голяма, ще ходи нормално и предполагам ще и е по-интересно. Така или иначе си мисля, че първия рожден ден е повече за родителите отколкото за децата, ама то на нас ни е хубаво да им направим интересно на тях.

Иначе ние на общия рожден ден няма да можем да дойдем. Но си мислех, че можем и по софийски да си направим едно мини купонче някъде. Някой вече беше предложил. Какво ще кажете?   ura

Цвети, сигурно са зъби на Неда. Кати така се събуди с писък и рев ония ден, но като я гушнах ми заспа на рамото. Намазах я с гелче и си спа цяла нощ. Вчера една приятелка стоматоложка и погледна венеца и каза, че всеки момент ще излезе 4то зъбче горе и общо ще станат 6.
Маша, аз давам Зимафлуор откакто излезе първото зъбче. Едно, че се вслушах в таткото на Ема; второ, един познат детски стоматолог ми каза да давам. Това, което се приема сега е за постоянните зъби. Според него е по-важна тази профилактика, отколкото тази по време на бременността, която е за млечните. Но да си призная от скоро съм по-стриктна, преди доста пропусках да давам. По 4 капки на ден е.

Чакам беба да се събуди и бягаме пак навън!   Nature Sunny

# 213
Честит първи рожден ден на Ангелинка на мама Надя  nbirthday Да расте здрава, умна и красива и много да радва мама и татко   bouquet

Григ, честито   bouquet Страхотна булка си, а шаферката е прекрасна Hug

Ние днес пак бяхме на преглед - уж сме по-добре. Хремата понамаля, но все още си я има в изобилие, в следствие на което Моника се дави и повръща  Sick Явно си е вирус това, при това доста упорит - много хора се оплакват от същите симптоми - много силна хрема и по-лека кашлица - и всичко това продължавало от 10 дена до 2 седмици  ooooh! Ето Моника днес осми ден е така...Така че пазете се много - вие и бебоците  Praynig

# 214
ЧЕСТИТ 1-ви Рожден Ден на малката сладка Ангелинка !!!

Да расте здрава  и щастлива, умна и красива !!

# 215
Майчета, вчера се запознахме с Peti_n и Никол  Laughing

Ето снимков материал:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174105&photo=16
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174105&photo=20
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174105&photo=28

Малката Никол има сините като небе очи на майка си Петя, много е подвижна, контактна, но най-вече послушна Simple Smile Лина в началото бе много крива след съня и не се държа много домакински, но играчките "разчупиха" леда  Laughing. За малко видяхме Габи и Изабела, както и работещата мама Вени.

Отчет даден!

Много взеха да ми допадат междуградските срещи Simple Smile Засега май водя по брой междуградски запознанства Flutter

# 216
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА СЛАДКА АНГЕЛИНКА   newsm59

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА АНГЕЛИНКА! НАДЕ, ДА ВИ Е ЖИВА, ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА БОРБЕНА И МНОГО ОБИЧАНА!!!    bouquet
Карил, стихчето което си написала за Ангелинка е страхотно  Heart Eyes Бравос!
Цвети, и аз мисля че може да ви мъчат зъбетата. Пробвай с хамомила,а? Може да я успокои...
Виктор от няколко дни беше НЕТЪРПИМ! В началото не даваше да му сменям памперса, след това крещеше когато го слагах в количката, изстеряса една вечер като тръгнахме да го къпем, накрая започнахме да водим неистова борба и при обличането. Не мога да ви опиша как плачеше при тези процедури... сополи, задъхваше се. А не е бил травмиран по никакъв начин, сигурна съм тъй като само аз съм си го гледала. Накрая звъннах на хомеопата, каза да давам cina и вече наистина се оправи положението - сменям памперс без борба  Whistling Но ходихме и до педи вчера, че тя вика "Елате да ви видя да няма някаква херния". Прегледа ни, взеха ни кръв и всичко е ОК. Но не го премерихме, че беше мнооого сърдит и гледаше войнствено към всеки който му пипне копчето на гащеризона и понечи да го съблече.
И още нещо да си кажа. Вчера сутринтаааа, ситния поиска да стане от гърнето, вдигнах го и отидох в банята да измия гърнето и изхвърля акитоооо... Влизам след това в стаята и глеееедам и невярвам на очите си  Shocked Виктор както беше прав и подпрян на походното ми леглоооо си довършил акането на КИЛИМА!!!! На всичкото отгоре се облегнал удобно /при което изцапал всичко с аканото дупе/ и джапнал с единя крак в акитата и мааааааааааажеееее...  ooooh! Преглътнах някак си и го вдигнах да го пренеса в банята, при което о, Боже! Виктор започва да рита с крака и да хвърля из цялата стая, коридор и баня пръски акита  #Cussing out Луда станах! И в момента дори се чудя как го приех така спокойно и съвсем невъзмотимо изчистих всичко.
Е, за сега е това от мен с акания пост  Sick
Дени, в понеделник ще ти пусна паричките за общия РД.
Григ, пожелавам ви дълъг щастлив семеен живот и когато решите да имате още поне едно малко съкровище! Забележителна шаферка имате Wink
[/color]

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 15:42 от T@LI

# 218
 Joy Joy Joy
ОХ!!!! МНОГО МЕ РАЗСМЯ,  T@LI !!!!

# 219
  • на странно място ......
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА СЛАДУРКА АНГЕЛИНКА ДА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ПАЛАВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bigdance2

ГРИГ, ЧЕСТИТА СВАТБА, БЪДЕТЕ ЕДНО ЩАСТЛИВО И РАЗРАСТВАЩО СЕ СЕМЕЙСТВО!!!

# 220
iviche, снощи, докато четях списанието "Моето бебе и аз", видях че има нова рубрика "Детската стая"...веднага се сетих за стаята на Макка и Вая...знам че беше споменала, че не искаш да си показваш много идеите за интериор, но ти предлагам да вземеш да пратиш снимки на страхотната детска, която сте направили на двете госпожици Peace
masha, все се каня да те питам какви избори ще има на 1 декември, че няма да имаш възможност да дойдете на общия РД...те изборите нали са в края на октомври, а ако има балотаж, то той ще е в началото на ноември newsm78
ronja, Peti_n, Лина и Никол са много чаровни Flutter
Sbruny, отново добро попадение на снимка на Диляна Simple Smile...фънки прическа coolcool
grig, честито и наздраве newsm24 дълги години любов и разбирателство  loveuuu А Дана е голяма сладурка 4470
T@LI, съчувствам ти...да се смееш ли или да плачеш Wink Да е жив и здрав Вики...нали това е най-важното! Simple Smile
Радвам се, че Моника е по-добре...дано и Михаил бързо се отърве от хремата Praynig
Цвети, и при нас е така положението Tired...само дето не е през минута, а през 20-30 минути...от седмица не съм спала като хората...вече имам тъмни кръгове под очите...така да ми се спи, даже и кафето не помага morning

# 221
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНГЕЛИНКА! ДА  Е ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО ПОДАРЪЦИ И ЕДНО БРАТЧЕ В СКОРО ВРЕМЕ!   

T@LI,  Laughing

Радослав вчера ме изненада с първите си самостоятелни крачки. Далеч е от ходенето, но се пуска и скача щастлив в прегръдките ми.

# 222
 Маша за зимафлуор, тук татковците зъболекари бяха писали преди време че е добре да се дава когато растат зъбките. Те може би ще се включат за по компетентно мнение.Аз лично слагам по две капки във водата на Мария /така ми е казала педито/.

Тали, Мария два пъти е обръщала пълно с ако гърне, веднъж дори я сварих тъкмо когато се кани са си опита..ама Вики направо обира точките... Grinning

Много са хубави Лина и Никол, а и майките им също  bouquet

Момичета, ние днес заминаваме за Ямбол за неопределено време докато направим ремонта.Няма шанс обаче новите мебели да станат до РД на Мария и ще сме все още неподредени. Затова ще  направим  празника в един детски клуб / всъщност единствения в града/.

Аз също подписах петицията.Филма гледах само началото/искам да го гледам на спокойствие а сега нямам възможност/.Прочетох и закованите теми за този проблем в клюкарника. Подкрепям Ети и ДБМ изцяло  Hug  bouquet

Доскоро и бързо оздравяване на болничките Моника и Мишо, и по спокойни нощи за Неда и Теди.

# 223
Честит рожден ден на Анка Калпазанка   bouquet! Да расте все така умно и будно дете, да стане голяма красавица, много да радва мама и тате и да бъде за пример на по-малките от нея в семейството  Mr. Green!

Григ, желая ти неземно щастие, любов и разбирателство 100 пъти по 100   bouquet! Бъдете живи и здрави! И хайде скоро да подарите на принцеса Дана едно малко братче или сестричка  Mr. Green!

# 224
Айде да се мерна и аз за вечерна визитация Mr. Green

МАША, спиралата е страхотна... Heart EyesКосмите на очите ми са Мигли, а не миглета..

ТАЛИ, смея си се сама на глас..на Усрания пост Joy Дани също не дава ни пампа да сменя, нито да го облека..Просто това дето го казваш сякаш ЕДНО КЪМ ЕДНО аз съм го писала!!!! Само дето от хомеопатичните се кротва докато ги давам.

МЕРЕЛИН, купих си списанието ще пусна СМС за вас! вие сте най-хубави!!!! Heart Eyes

За Зимафлуора,аз след дълго проучване  Sunglassesи колебания Thinking- защото зъболекарите казват- давай, хомеопата ми каза - НЕДЕЙ в никакъв случай!! реших да не давам Sickи недавам. На дъщерите не съм давала, а със здрави зъби. bowuuВЕЧЕ И равни \от брекетите\.

ЗА рождения ден на Дани още не сме решили с мъжо кво ще правим. Най-вероятно ще сме вкъщи семейството, свеки и баща ми. Ще приготвя трапеза, торта и ..така. Мисля, обаче че мъжо ще иска да направиме в някой ресторант празненство с приятели, защото доста от тях, да не кажа всички не са виждали Данаил.

ПАМ, да не чуе дявола Дани се окопити бързо, ама аз -  ooooh! ooooh! ooooh!носа ми тече като река..., сърбят ме очите - не виждам ...Отврат SickАма за сополите не съм взимала гранули, та ако и нощес така продължавам - ще звъня на Хомеото.

РОНЯ, ПЕТЯ, ВЕНИ, ИЗАБЕЛА!!!! безразсъдно слаби сте!!!!!! искаааам и аааааааааааааааааааз да съм БЕЗ КОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееемммм!!!!!! #Cussing out Моля, споделете как сте с плоски кореми, ??? Имахте ли маЗнинки на пупата и талията.. newsm78Абе кажи им варненки...сиреч - секси, та секси!  bowuu

ДЕНИЧКА, и аз съм като с тъмни очила, ц.ц.ц....тоест - кръгове..Не съм спала от 11 месеца като хората. #Crazy Вече взе да ми става омразно.. Sick

Е, да се похваля с нещо де...Купих си дЖилетка Laughing от ЗАРА. Един път нещо да си харесам и аз оттам.  SunglassesИмам едни нови ботушУета, които на разпродажба взех миналата пролет. Тази зима също са актуални само че с 30 лв отгоре - 95 лева..Та дЖилетката се връзва с тях..Само дето паЛталон нямам, че не се събирам в старите..но И това ще намеря.. NaughtyКато съм коремлийка - нЕма да се предавам, я..Не всичко е загубено..Добре че си харесвам пак косата и .. hahahaдупето Wink

Общи условия

Активация на акаунт