НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 853
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
В моменат тече прием на проекти за пари от еврофондовете за социлани дейности като "личен асистент" и т.н. Това е начин нещо да бъде променено. Но не си мисете, че има кандидати  Sad Sad Няма желание, защото в тази сфера е трудно и трябва да имаш голямо сърце, а не да търсиш бърза печалба.
Peace Peace Peace

С мнохо неща е така, но това не означава че не си струва да се борим. Но както и друг тук бе писал, всичко тръгва от нас самите - ние сме тези, които не трябва да стоим пасивни, ние сме тези, които са държавата. Винаги ще има политици и системи, които да обвиняваме, докато не успеем да постигнем управление от гражданското общество, докато нещата не зависят от нас или ни е удобно да мислим така.

Ети, подписах се и изпратих линка на много хора. Филма не мога да гледам...сещам се за един репортаж преди половин година, дали не става дума за същото място??? Там децата бяха изпосталяли от глад и бяха почнали да се самоизяждат буквално Cry Cry Cry

# 196
Здравейте банда! Peace

Ети и аз се подписах! Дано дойдат по-слънчеви дни за малките душици!

Крео, мерси за инфото за кашата, и аз ще давам смело, много добре изглежда, дано да я хапне дребчо!

Григ, честито булка! Много щастливи години заедно! Наздраве! dancing cheers

# 197
Григ , ЧЕСТИТО  Hug  bouquet Hug Прекрасна си !!!:peace: А, Дана е страхотна шаферка Heart Eyes
И ние така, някой ден Wink

# 198
Григ, доколкото разбирам от думите ти не си ти дизайнера на твоята рколя, но въпреки това е много стилна и си чудесна булка! А за шаферката- нямам думи- прекрасна е!!!

# 199
Привет!  Hug

Григ, ЧЕСТИТО мила  Hug Желая ви много щастлив и хармоничен семеен живот.Прекрасна булка си, а малката шаферка е невероятна...една малка фея  Heart Eyes Честито ново жилище  Peace Къде е ако не е тайна?
Веси, чудесно писмо си написала  Peace Много ме развълнува.Снимката ти с Ради и Ники ми е любима  Peace
Фъстъчка, Йоанка е прекрасна с тази шапка  Peace

Нашият тати ще го няма цялата следваща седмица, ще ходив командировка в Англия.Но съм си осигурила баба  Simple Smile Майка ми ще дойде да ми прави компания и да ми помага.

Теа днес е физически по-добре, ама тези сополаци край нямаха  Rolling Eyes и в крайна сметка ЗЪБ НЯМА  Crossing Arms Измъчи ми се миличкото детенце, тази вечер пак с рев заспа и гушната на ръце.

Сега отивам да догледам филма, въпреки че ужасно се разтройвам  Cry

Лека нощ   bouquet

# 200
 bdbaloni НА МАЛКАТА АНГЕЛИНКА НА НАДЕТО  newsm51 НАДЕ, ЖЕЛАЯ ВИ МАЛКАТА КРАСАВИЦА ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА УМНА, БУДНА И ЩАСТЛИВА И БЕЗКРАЙНО ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕЯ  newsm10 И СКОРО ДА СТАВА КАКА  newsm53 ЦЕЛУВКИ НА ПРЕКРАСНАТА РОЖДЕННИЧКА, ВЕЧЕ НА ЕДНА ГОДИНКА И НА НЕЙНАТА СТРАХОТНА МАЙКА    love001

# 201
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА СЛАДКА АНГЕЛИНКА НА НАДЕТО ВЕЛИНОВА!!!

Много щастие, късмет и безгрижно детство и желая! Много да ви радва, Наде, и скоро да и подарите братче!

# 202
  • София
  newsm59  newsm59  newsm59  newsm59  newsm59 на малката принцеса АНГЕЛИНКА!Да расте здрава,умна и щастлива и късмета да я съпътства ВИНАГИ!

# 203
Честит рожден ден на Палечка, яката като костилка, упоритата като майка си, красивата като Аджелина, достолепната като баща си - Ангелинка!!! Наде, да е жива и здрава!!! http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?cont=1&hdn=0&pv=3128546

Просто ей така от цвете...
появи се тя..
Малка Палечка,\простете, че забравих за това\
Силно, борбено мъниче - мръвчица, ...килце..
Ала упорито живо, със красивичко лице.
Майка и я чака дълго.
После дългичко сама
вкъщи беше приютила
всичката си топлина.
Цялата си майчина обичност,
бе стаила за мига,
в който малката принцеса,
ще се върне у дома..
.....
Днес празнуваме го всички,
туй е празник и ЗА МЕН!
АНГЕЛИНКИНИЯ празник
ПЪРВИЯ И ДЕН РОЖДЕН!!!

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 08:40 от Кaril

# 204
  Честит първи рожден ден на Ангелина! Мила мамо Наде, нека твоето прекрасно момиченце бъде здраво, будно, щастливо и скоро да стане най-добрата кака на света! Весел и незабравим празник!
  Григ, честито! Бъдете здрави и щастливи ! Отгледайте с много любов и разбирателство вълшебната шаферка / може и титлата "кака" да и присъдите  Wink/!

# 205
Честит първи рожден ден на Анка - Калпазанка!

Да расте здрава, засмяна, послушна и щастлива, да радва мама и тати, да постига всичко с лекота и разбира се да има едно безгрижно детство!!!

# 206
 newsm59 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА, СЛАДКА АНГЕЛИНКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ, А ТЕ ДА Й ПОДАРЯТ ЕДНО МАЛКО БРАТЧЕ Simple Smile 

Неда тази нощ и вчера вечерта рева истерично на почивки. В 5 сутринта се събуди, 1 минута рев, 1 минута спи, 1 минута рев, една минута спи... не съм се сблъсквала с такова чудо, даже се притесних, явно я болбеше, така изведнъж извикваше... гелчето я успокояваше за миняутата, в която мълчеше и за това решихме, че е от зъби. Иначе е добре, дори сополите изчезнаха, има само сутрин по малко

Ние отиваме в Борисовата градина. Неда пак ще е в червено, за това ако някой се разхожда там ще ни види от далеч и да свирка Simple Smile

# 207
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНГЕЛИНКА! ДА Е МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ, И СКОРО ДА СТАНЕ КАКА!

ГРИГ,ЧЕСТИТО И НА ТЕБ!МНОГО ЛюБОВ И ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ!

# 208
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА БОНБОНКА АНГЕЛИНКА!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, УМНА, ЗАСМЯНА, ЗА ДА БЪДЕ НА МАМА ОТМЯНА, А ДОГОДИНА ВЕЧЕ ДА СТЕ ЧЕТИРИМА!!!

ГРИГ, ЧЕСТИТО!!! НАИСТИНА СИ ПРЕКРАСНА И СТИЛНА БУЛКА И ИМАШ НАЙ-ПРЕКРАСНАТА ШАФЕРКА! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ДЪЛЪГ СЪВМЕСТЕН ЖИВОТ!!!

# 209
Цвети, същото ми се случва вече доста често..и все мислено тичам за Пирогов. Tired Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт