НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 838
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета. Набързо влизам и излизам... Joy
Мишо май ще гони тати си по ръст, щото пак е добавил 3,5 см към ръста си за месец и е висок вече 76,5 см. Кантарът на педито показа още, че сме наддали 750 г и тежим вече 9110 г. И ние казваме "да" и "не", ама да-каме по-често. Като кажа "не" или "не може", се спира, поглежда ме умно или гузно, спира за малко, но после пак си продължава белята... А понякога даже се и захилва.
Аз ли съм недоскив, но мисля, че видях Теа на Лайтблу на реклама на "Захи" в новия брой на "Моето бебе и аз". Много дяволита снимчица! Hug

# 151
момичета,не съм писала скоро-нямам сили-след филма,кото преобърна света ми преди няколко дни всичко друго ми се струва маловажно-искам да ви пусна нещо и да ви помоля с цялото си сърце да ни подкрепите-организираме протест и има нужда от всеки един българин-не мога да издам точната дата-това зависи малко организаторски от ББС Rolling Eyes,но когато е сигурна-ще ви е напиша
предупрежавам,че кадрите от филма са нечовешки и жестоки,но това е в България-сега!!!
правя ви цопи да не пиша пак от друга тема

ПРЕДИ ГОДИНА ЖУРНАЛИСТКА ОТ ББС СНИМА ФИЛМ В ДОМА ЗА ДЕЦА В С.МОГИЛИНО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 9 МЕСЕЦА
НАСКОРО ФИЛМА БЕШЕ ИЗЛЪЧЕН ПО ББС-ПОТРЕСАВАЩ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ,КЪДЕТО 75 ДЕЦА СЪЩЕСТВУВАТ В НЕЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ-НИКОГА НА НАПУСКАТ ПРЕДЕЛИТЕ НА СГРАДАТА,ПРЕКАРВАТ ДНИТЕ СИ В КЛАТЕНЕ НА СТОЛА ИЛИ БИЕНЕ НА ГЛАВА В СТЕНАТА...ДОКЪТО НЕ СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ МЪКИТЕ СИ-....САМО ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИТЕ СА ПОЧИНАЛИ 3 ДЕЦА....И ТОВА Е В БЪЛГАРИЯ В 21 ВЕК

ЕТО-ВИЖТЕ ФИЛМА-АКО ИМАТЕ СИЛИ
http://video.google.com/videoplay?docid=-9176914173325307126

ОТ НАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" И ОТ ИМЕТО НА МНОГО ПОТРЕСЕНИ И ЗАГРИЖЕНИ ГРАЖДАНИ СЪСТАВИХМЕ ПЕТИЦИЯ-МОЛЯ ПОДПИШЕТЕ Я
http://www.bgpetition.com/izostaveni_deca/index.html

ВСЯКА ОТ НАС,КОЯТО ГЛЕДА ФИЛМА НЕ МОЖЕ ДА ЗАСПИ БЕЗ ДА СЪНУВА ТЕЗИ СКЕЛЕТИ,НАПОДОБЯВАЩИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА И НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПРИМИРИМ ДОКЪТО ТОВА НЕ СЕ ПРОМЕНИ,ДОКЪТО НЕ БЪДЕ НАКАЗАН ВИНОВНИКА ЗА ТОЗИ ГЕНОЦИД-А ТОВА Е САМО ЕДИН ОТ ДОМОВЕТЕ С ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ У НАС....ИМА ОЩЕ МНОГО...СЪЩО ТАКА СКРИТИ ОТ ОЧИТЕ НА ХОРАТА,НО НАТЪПАНИ С ОБЕЗОБРАЗЕНИ ОТ ЛИПСАТА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА ДЕЧИЦА,КОИТО ЧАКАТ С НАДЕЖДА ДА УМРАТ,ЗА ДА СВЪРШАТ МЪКИТЕ ИМ

ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС,ВСЕКИ ЕДИН,КОЙТО Е СПОСОБЕН ДА МИСЛИ НЕ САМО ЗА СОБСТЕНОТО СИ АЗ,ВСЕКИ ЕДИН,КОЙТО ОСЪЗНАВА,ЧЕ ТОВА Е ПРОБЛЕМ НА ЦЯЛАТА НИ СТРАНА,НА ВСЕКИ ОТ НАС ЛИЧНО,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СТОИМ БЕЗУЧАСТНО КОГАТО ОБРИЧАТ НА СМЪРТ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА-МОЛЯ ВИ-ВИЖТЕ ФИЛМА И ЕЛАТЕ С НАС НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ-ДО НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ ВИ НАПИША ТУК ТОЧНА ДАТА,ЧАС И МЯСТО КЪДЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕТЕ ПРОТЕСТА С ВРЪЧВАНЕ НА ПЕТИЦИЯТА
САМО АКО СМЕ МНОГО,АКО СМЕ ЕДИННИ-МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ СЪДБИТЕ НА ТЕЗИ НЕВИННИ ДЕЦА!!!

# 152
Мерелин, да ти призная, не мога да събера сили да отворя филма след прочетеното от теб. Много ми стана мъчно. И страшно. Но ще подпиша петицията и ще я разпространя на познатите си.   

# 153
Мерелин, да ти призная, не мога да събера сили да отворя филма след прочетеното от теб. Много ми стана мъчно. И страшно. Но ще подпиша петицията и ще я разпространя на познатите си.   
МЪЧНО НЕ МЪЧНО-ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА-НЕ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ,НЕ ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА-А ТУК И СЕГА-В НАШАТА СТРАНА В НАШЕТО ВРЕМЕ
ВИЖТЕ ФИЛМА-ДА-УЖАСЕН Е,НО ВИЕ ЩЕ СЕ УЖАСЯВАТЕ 120 МИН А ТОВА Е УЖАСЪТ НА ДЕТСКИЯ ЖИВОТ НА ТЕЗИ ТАМ!!!

# 154
  • София
Пуснах го и гледах до някъде.... Не можах да продължа...

Още не мога да спра сълзите си... Сега гушкам Йоанка и се моля да имате успех в начинанието...
Имате нашата подкрепа....

# 155
мили приятелки,
нямам за цел да ви разстройвам,да ви тормозя-искам само да ви събудя Crazy
знаете ли аз колко плача от няколко дни-плача от яд и разочарование-от това,че българина не осъзнаа,че и от него зависи нещо и не спре да гледа безучастно
знаете ли какви остри отзвуци има от филма в английското общество-хората са се вдигнали,написали са писмо да искат обяснение от нашето посолство и са протестирали-а ние???? къде сме ние???
благодаря на Бога,че всяка една от нас има здраво детенце-а ако не беше така??? тези клатещи се скелети там са нечии деца,които са изоставени не само заради нехайни родители,но с голямата помощ на лекарите,които винаги много настойчиво съветват майките на деца с увреждания да ги изоставят,с голямата помощ на безхаберната държава,която не предлага никаква помощ на такива родители,за да могат да гледат децата си в къщи.......замислете се...а ако утре се случи на някой около вас???ДА ПАЗИ ГОСПОД!!!

# 156
Подписах и копирах текста в най-четената тема, в която пиша - на ден се изписват над 5 страници, дано не ми изтият поста.

# 157
Ети, потерсена съм  Cry!
Подписах се!

# 158
Ети, гледах филма......не знам какво да кажа....потресаващо е.

аз познавам едно семейство, на което им е било "препоръчано" да изоставят детето си, защото се ражда с кошмарна епикриза - няма да може да ходи, да говори, да вижда, ще бъде бавноразвиващо се......оставят детето в дом. след пет години си го взимат - от всички лекарски предсказания единственото, което се "сбъдва" е, че не може да вижда /не казвам, че това е малко, но не е увреждане, заради което да си оставиш детето.....т.е. не знам заради кое увреждане бих си оставила детето, но това е друга тема/.детето е със забавено развитие заради престоя си в това заведение, но иначе е едно много будно малко момче. много бързо наваксва и дори изпреварва връстниците си. слава богу, вече си е в къщи, при родителите си и е чудесен.....

това, което ме потресе в тази история още преди време е как е възможно лекари да посъветват родители да си изоставят детето...а това продължава да се случва и днес.....

подписах петицията.

# 159
Ети, подписах и аз! Cry...нямам думи...гледах само началото, но утре смятам да изгледам целия филм (ако мога)...за съжаление вина има цялото общество, не само родителите и лекарите... Sad
Моля се за всички дечица! Praynig Praynig Praynig

# 160
   Ети-добре е ,че ви има и вас да ни отворите очите.Понеже едно е да чуеш друго да видиш. smile3523

# 161
подписах се...  ще ме извинявате , ама бахти и държавата #2gunfire   и докато се променят нещата, докато се завърти колелото...  децата там ...

# 162
  • София
подписах се - друго не мога да кажа...

# 163
подписах се - друго не мога да кажа...

Peace...И аз така...

# 164
  • София
И аз се подписах. Още не съм събрала кураж да изгледам филма, но утре ще го видя. Ще се моля за всички деца, които имат нужда от помощ Praynig

Общи условия

Активация на акаунт