НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 844
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСКАТА АНКА!
ДА БЪДЕ ВСЕ ТАКАВА ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТЕ И СКОРО И НА НЯКОЕ МАЛКО БРАТЧЕ ИЛИ СЕСТРИЧЕ, А МОЖЕ И НА ДВЕТЕ!
Вчера бяхме във Варна. Запознахме се с Гери, Вени,Изабел и естествено и с Лина и Габи. Следващият път се надявам и на мъжка компания с Вени и Дарин Laughing Естествено е безсмислено да го казвам, ама все пак НОЕМВРИЙЧЕТАТА СА СУПЕР И МАЙКИТЕ ИМ СЪЩО. Изкарахме си много добре и вече искам пак  Laughing
T@LI било е трагично и комично, ама поне забавно.
А къде са Мерелин в списанието, нали "Моето бебе и аз" или не съм разбрала newsm78

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 19:51 от Peti_n

# 226
А къде са Мерелин в списанието, нали "Моето бебе и аз" или не съм разбрала newsm78

"Моето бебе" е списанието, ама аз нещо не мога да го намеря...навсякъде е свършило...та бъдете така добри и дайте номера, на който можем да дадем гласа си за МЕРЕЛИН и Ния...и какво трябва да пишем?!? newsm78

# 227

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА АНГЕЛИНКА! ДА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА, УМНА И КРАСИВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!!!

T@LI, много се смях  Joy Joy Joy А оня ден Каан си пъхна крака в гърнето, където беше извъртял едно ако, ама толкова е бърз докато му вдигам гащите. Той ако не може да пипне нещо с ръка, то с крак.
Аз вчера заведох Каан за всеки случай на лекар. Изписаха ни осцилококцинум, коризалия, вит С и капки за нос с физиологичен р-р и адреналинови капки. Голяма борба пада докато го накарам да ги изпие  ooooh! Лекарката каза,че много деца били със същите симптоми.
Днес ходихме на Илиянци и да ви кажа Карил е права. Миналата седмица купих на Каан от един магазин на Пиротска едно костюмче тип анцуг за 32 лв, същия едно към едно на Илиянци е 21 лв. И много други работи му купих евтинки и готинки. Бодита бълг. производство 5бр за 22.50лв. Отидох малко с предубеждение, но много е променено на Илиянци и има качествени стоки.

МАША, и аз искам такава спирала, ако може...

# 228
 за МЕРЕЛИН гласуването е чрез СМС-и
изпратете на номер 1707 текста - dete1

СМС-а струва 60 ст , ГЛАСУВА СЕ ДО 12.10.07 !!!!

ААааааааааааааайде МЕРИ, аааааааааааааайде МЕРИ!!!! ЗАслужава една майка от Движение на българските мами да е на корицата на МОЕТО ДЕТЕ!!!

ПП списането е "Моето дете" !, а не Моето бебе..

# 229
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит Рожден Ден на Ани!!!!!!!!!!!!!!!! Да е жива, здрава, засмяна, щастлива и обичлива, умна и любознателна, късметлия и чаровница   bouquet   bouquet   bouquet

Още не съм си купила това списание  newsm78

Днес се върнахме от  Сливен, изкарахме много хубаво. Следобед бях на фризьор при фризьора на Лайтблу, ето го и резултата:

# 230
Ауууу, Марианка, много си фешън! Flutter ...пу пу пу Wink Много ти отива така...да му мисли мъжо ти как ще те опазва Mr. Green
Явно на мода в момента са такъв тип прически, защото гледам и в Заарата щъкат мацки с подобни фризури...

# 231
Марианка, страшно ти отива така! Много свежарско, браво за смелостта!  smile3501 Аз веднъж преди 5 години си отрязах косата горе-долу тази дължина, ама друга прическа. Хич не се харесах и много страдах по дългите си коси, ама тя оная фризиорка беше калпава. Косата ми беше почти до кръста и реших да я резна да е малко под раменете. А тя разбрала над раменете и като ме окастри! Такъв рев му ударих! Като ме направи със сешоара стана добре, успокоих се, ама нали се сещате, че аз повече не го постигнах тоя ефект сама вкъщи. Та месеци наред ходих през ден на сешоар, разорих се. Моята коса не е за късо просто  Sad
А Лайтблу беше казвала, че ходи във Вени. При кого? Понеже аз ходя при Мими, шефката, ама тя сега е бременна и почти не работи, та се чудя към кого да се ориентирам, не ми се сменя салона. А в кой от всичките салони всъщност?
Ама много ти е хубаво наистина!  Grinning

Карил, а каква е спиралата? Аз си поръчах на Орифлейм, днес ми я донесоха, още не съм пробвала.

# 232
  • Отвъд алеята зад шкафа
Gugi  във Вени бях, при Венци, в салона на Златен рог в Лозенец, на Кръстта.

# 233
Спиралата е "Уондърлаш" и е на "Орифлейм". В каталога за септ. и окт. е на промоция и струва 7,90. Иначе е 12,90. В момента я рекламират по телето. Който иска, да казва. Hug
 Карил, и аз я изпробвах днес. Страхотно мека е. Не се усеща, че имаш покритие на миглите. Хем са подчертани, хем са естествени. Peace
Гадамер, честито каре! Много е фешън. Това е една от любимите ми прически. Преди 5 г. ходех така известно време, беше пак модно. И сега след раждането реших да се направя така, за да ми почине косата. Тъй ама, още март месец, фризьорът нещо се обърка и не ме ли чу, но не направи каре... Казах си, карай, няма да я скъсявам тогава. Обаче в началото на август се направих и аз на каре. Ама иска страшно поддържане, щото много бързо расте и се обезформя. Утре съм пак при фризьорката. Ама почва да ме дразни, че по улиците вече плъзват най-различни варианти на коси, подстригани по същия начин.
Дени, изборите са на 28 окт.Не помня да съм казвала, че това е причината да не дойда. Просто отсега не знам дали в този ден няма да имам пленум на БСП или друго събитие, предаване и т.н., с което да съм ангажирана. На нас това ни е лошото, че работим на ненормиран работен ден и не можем да си правим далечни планове. Иначе много искам да се запозная с тебе, а Теди ми е сред любимците. Hug

# 234
Добро утро мами!!

Гадамер, мноого ти отива прическата!! Смело да резнеш косичката, ама пък си струваше!!  Hugшо ли съм такава консерва...

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ ДНЕС и на ПРАЗНУВАЩИТЕ семейни празници!!!

Аз
се заредих с дозичка кафе, пера и гледам малкия как разнася разни играчки из стаята..Само дето са му заети и двете ръце и като падне му е трудно, че му ги няма амортисьорите Laughing

# 235
Добро утро и от нас!
Karil и при мен е така- пералнята пере, а Никол до преди малко разнасяше играчки навсякъде с паяка, но вече спи. И аз си хапвам корн флейкс и браузвам в нета.
Gadamer наистина много ти отива. Честито! Иначе това е най-актуално като гледам списания и т.н., прическата на Виктория Бекъм.

# 236
Gadamer току- що ви видях с Ема по тивито. На една реклама на "9 месеца" по телевизия Здраве.
А аз побързах да се похваля-вече не спим и сега "подреждаме" нощното шкафче в стил всичко  долу Laughing

# 237
Peti_n , там е работата че ДАни не е в проходилка, а се разнася,  Mr. Greenзаедно с играчките на собственият си кракомобил..И бръмчи със страшна скорост  ShockedТооолкова бързо, че понякога едва успявам да го стигна ако съм в другия край на хола.. ooooh!

Момичета желая на всички ви ХУБАВ И СЛЪНЧЕВ ДЕН!!!  bouquet

# 238
Привет момичета   smile3503
Някой питаше за Зимафлуор-капките.Аз давах до днес,но ще спра след това което току що прочетох
http://mitack.net/misc/ZDRAVE_KONSPIRACIA.pdf
продължава до 30 страница и ако дори само половината от това ,което пише автора е вярно(не само за флуорида говоря,а за целият му труд)трябва да се замислим много сериозно newsm78
Приятна неделя ви желая Hug

# 239
Марианка, страхотна прическа Simple Smile
Карил, моята коса не е толкова дълга за такава прическа май .. Но иначе съм хвърлила око на Ради от отдавна...
Ходла съм във Вени в един салон в Редута, колежката ми съшо ходеше там, абе добре подстригват повечето.
Днес се бях нагласила за танци-манци с Ради, ама за др. седмица ще остане. Нещо тия дни много ми се насъбра, искам 2 часа за мен само, някакъв релакс. Crossing Arms
Вчера за капак на всичко, понеже ни сменят тръбите във входа и ни провалиха целия ден. Уж щяха в 13.00 да са готови, познайте обаче в колко приключиха - след 22.00.. Оставям без коментар случката. Щяхме на гости да ходим - отпадна съответно..  #Cussing out
Иначе Сашуран крачи с уолкъра из парка като див петел, вика, крещи по хората да го забелязват... Вчера се разрева пък едно детенце като си тръгна с шареното си търкало - топка. Ама днес ще му купим вече, че отдавна ги гледа, а аз забравям да му взема.
Даже ще пусна снимки малко, толкова съм добра днес Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168620

Общи условия

Активация на акаунт