НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 824
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
КарилЧе, аз имам ОГРОООМЕН корем
Като съм правичка ... бивам  Flutter
Ноооо...като седнааа леле майкооо  ooooh! Да живеят широките блузи  Hug
Чудя се дали някога ще изчезнат или наистина трябва да започна драстична диета, защото със сланинките по корема няма да се примиря  Crossing Arms
Ако някоя мама има идея за ефикасно сваляне на тонове тлъстинки из корема и паласките да казва  Praynig

# 271
    Ах как щях да забравя
      Мами моя позната преди няколко месеца роди бебче,обаче поради големите си килца си е притиснало лявата ръчичка в следствие на което не са му пораснали пръсчетата.Казали са им ,че в Германия имало клиника която била най-добрата за присаждане та някоя от вас ако знае нещо по-въпроса -адрес и т.н моля да ми пише.

# 272
   Ах как щях да забравя
      Мами моя позната преди няколко месеца роди бебче,обаче поради големите си килца си е притиснало лявата ръчичка в следствие на което не са му пораснали пръсчетата.Казали са им ,че в Германия имало клиника която била най-добрата за присаждане та някоя от вас ако знае нещо по-въпроса -адрес и т.н моля да ми пише.
много тъжно Sad-можеш да пуснеш тема при чужбинските майки с малко повече инфо-те могат да дадът адреси и да помогнат за написване на писмо на съответния език-ако имаш нужда от помощ-свиркай Peace

ето темата на мамите ,които живеят в Германия-попитай там
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227093.0

# 273
ragtime, дано Дани се възстанови по-бързо и никога, ама никога повече да не преживявате това, което сте преживели  Hug Praynig Hug
mariya86, и на теб бързо възстановяване. Пращам цялата си позитивна енергия и на двете ви и стискам палци да се оправите по-скоро  Praynig

Петя, дано и при вас нещата се наредят  Praynig Hug Praynig
Дени, честита годишнина!!! Още дълги години любов, разбирателство и щастие
Честита месечинка на Тедката!!!

Мариянка, много си красива с новата прическа. Честито!!!

Ако някоя мама има идея за ефикасно сваляне на тонове тлъстинки из корема и паласките да казва  Praynig[/b]
Коремни преси, тичане - НСА не ти е много далечко нали? И вечеря най-късно в 18.30 часа. При мен действа ама нещо ме мързиииии.

Ние овладяхме положението и излекувахме хремата за 1-2 дена. Но си мисля, че всичко е от зъбите, тъй като много се лигави и много хапе.
Маша, аз искам от спиралата, но после как ще се видим, за да си я взема и да ти платя? Сега ходиш и на работа и сигурна няма да имаш време да се занимаваш с мен.

# 274
  Ети-писах мила -БЛАГОДАРЯ.Дано помогнат!!!

# 275
Клю, стискам палци и аз  fingerscrossed Да го нацункаш Ивко от нас и дано да излекувате стреса бързо  Peace

# 276
Здравейте пак. Приключих за днес с предизборните глупости... А Мишо зарази и мене, и баща си, и двамата сме хремави с болни гърла от снощи. Имало такъв грип, а Мишолин вече е по-добре.  Rolling Eyes
Мина, заяква, няма да казвам повече, за да не предизвиквам съдбата, но си мисля, че ние сме си здравички, а сме били просто по-мързеливички. Щото, като отидеш в болницата в Красна поляна, и като видиш какви деца чакат за процедури, ти става неудобно, че и ти висиш там....Утре сме на контролен преглед при невроложката и ще видим.
Рагтайм, Мария 86, ужасии сте преживели. Стискам палци лошото да е останало зад гърба ви! Peace
Цвети, детето хич и не усети, че ме няма. Като бях в Сливен, така свикна с баба си, че ще почна да ревнувам... Cry
Мамаминьон, ще измислим нещо. Още две майки ми поръчаха от същата спирала, така че ще пусна поръчката, за да не свърши, и все някак ще ви я дам. ако трябва, и в събота или в неделя. Надявам се да нямам по много предизборни прояви тогава. И с по една-две да се отърва, пак ще е добре.
ЗА зимафлуора една моя приятелка-зъболекарка ми каза, че трябвало да гълтам още като бременна. Ама никой не ми е казал. И сега никой не ми е казал да давам на детето и май няма да го тъпча с нищо такова....Поне засега такова е решението ми. Хубава вечер на всички. Аз си потеглям към къщи да си видя бебенцето, дето не се сеща за мене и цял ден е по разходки с баба си..... Hug

# 277
ragtime, maryia_86,  Hug Hug Hug

Честит рожден ден на Анка-калпазанка /на патерици/ !!!  newsm59Наде, да ти расте здрава, умна и жизнена малката хубавица !!!
newsm51

имам много да наваксвам в четенето и много да разказвам....но не ми остава време. Confused

момичета, стискайте ми палци, утре ще ходя при ортопед-травматолог. закъсах нещо с лявата ръка. боли ме костта на китката, от петък не съм спала от болка....и това е от тежката количка и чудесните ни асвалтирани улици.....а точно започнах репетициите на кукленото предстваление и ръцете ми трябват. много.  Cry

# 278
  • София
ragtime, знам, че най-боли да гледаш как детето ти страда.
Не се претиснявай Дани е малко силно човече.

mariya86, бързо възтановяване!

Петя, дано всичко е наред с Моника!

# 279
Момичета и аз ви съчувствам!
Много ми стана мъчно...

Ragtime, дано бебчо укрепне и да забравите кошмарните дни скоро и да се гушкате удома здравички!

Мария86, съжалявам много за случката, ама човек не знае откъде ще му дойде, на мене така март месец ми оперираха палеца, а още кърмих малчо и се отделих за 1 ден от него за да съм в болница, беше ужасно...
Бързо се възстановявай и си гушкай бебчо!

Дени, честита годишнина мила! Много да се обичате и да се разбирате! Бъдете приятели и щастливи родители! Hug

Петя, дано на Моника се оправи оченцето и да не ви тревожи вече!

Мами лека и спокойна нощ!

# 280
Наде, честит първи рожден ден на малката рожба!
Да расте жива и здрава, силна и щастлива!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 281

Общи условия

Активация на акаунт