Отговори
# 105
Снимка от лятото, преди да се запозная с любимия (2000 година):

Йеее,кой има малък рожденик?А да ти е жив и здрав,само радост и щастие да ви носи.   bouquet  bouquet  bouquet

Ама за темата трябва снимка СЛЕД като вече познаваш любимия. По възможност с него.  Peace

# 106
  • София
Ама за темата трябва снимка СЛЕД като вече познаваш любимия. По възможност с него.  Peace

Ми ние докат се запознаем и се зехме направо, не сме се снимали, отде да ти изкопам такава снимка? Crossing Arms Аз си мислех, че искаш като сме били тийнове на по 18 години newsm78

# 107

Ми ние докат се запознаем и се зехме направо, не сме се снимали, отде да ти изкопам такава снимка? Crossing Arms Аз си мислех, че искаш като сме били тийнове на по 18 години newsm78
A  и аз това щях да кажа. Нямам какво да дам, първите ни общи снимки са на сватбата Crazy

# 108
  • София

A  и аз това щях да кажа. Нямам какво да дам, първите ни общи снимки са на сватбата Crazy

Какво съвпадение Mr. Green

# 109
Айде да ви стресна малко като за начало, че само това имам качено.

http://images19.snimka.bg/003911983-big.jpg

http://images19.snimka.bg/003911984-big.jpg

P.S. Нямах въшки, просто бях в шантав и объркан период. На около 18-19 годишна възраст, тоест 6-7 години преди да родя, значи преди десетина години сякаш.
Ни една не ми хареса.  Naughty
Темата е да си спомним кога бяхме млади,красиви и изпълнени с мечти за нащо прекрасно.

Ми аз точно такава пък си бях, моля моля.. Какво като не съм познавала любимия тогава. тогава бях с друг любим. Щом искаш по темата ще ти пусна по-нататък. Но ние от около седем години се познаваме, дете имаме и не сме женени, а аз и външният ми вид сме преминали през всякакви метаморфози за тези години.

# 110

Йеее,кой има малък рожденик?А да ти е жив и здрав,само радост и щастие да ви носи.   bouquet  bouquet  bouquet

Мерси за поздравите Hug Приемам ги в аванс, защото утре е рожденик, само лентичката ми е избързала с няколко часа:)))

# 111
Ей ме на и мен преди 6 години и половина - 6 месеца преди да се Умъжа. Цък!

# 112

хм, ми щом е така тези 2-рата групичка, сниманите с телефона ги забрави  smile3502 , ползвай първата групичка снимки, които пуснах, без първата, те са ми от този период. Там с ягуара и другите животни  newsm53smile3534

# 113
хм, ми щом е така тези 2-рата групичка, сниманите с телефона ги забрави  smile3502 , ползвай първата групичка снимки, които пуснах, без първата, те са ми от този период. Там с ягуара и другите животни  newsm53smile3534
Е,аз коя мислиш взех?  Mr. Green

ДеЩоВиди, в поста си,където даваш снимките пишеш,че тогава си била в шантав и объркан период,затова ти казах,че снимките не стават. И аз имам снимки от времето,когато всичко ми беше на терсене и исках да избягам от къщи,но не съм ги дала тях.

Пак казвам, трябват ми снимки от щастливо време, млади,изпълнени с мечти и надежди,необременени от ежедневието.Ако смяташ,че този период ти е бил добър,добре - вземам снимките.

Петунийо, а ти давай след като си се омъжила,примерно до 2-3 месеца от сватбата,когато не те е повлякло ежедневието на омъжена жена. Peace

Чакам да видя клипчето със снимките ви Wink От анкетата - 1-ва опция.
Не е само наше участие.Ти също фигурираш.Даже с две снимки.
Само не знам,докога ще събирам снимки. Вече станаха 32 снимки.

Утре го почвам. Няма да мога да събера целия форум.  Peace

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 22:57 от Медовинка

# 114
  • Plovdiv
Всички сте големи сладурани...Много ви се радвам...А Хамелиона ако още е свободен аз го взимам на момента

# 115
# 116
Ти пък, аз споделих визия за темата, не за клипче. Иначе това, че съм била объркана за нещо си не пречи да съм била щастлива, мечтателна и прочие неща, за които говориш.
За клипче няма да се класирам, но Бу и без това трябва да пуска тема за аватари със снимки от младежките години, следдетските или както там дойде...

# 117
номер 1

номер 2

номер 3

снимките са от преди 11 години

Байбиби, снимай снмимките с дигиталния. Аз така направих, порафи липса на скенер у дома.
Аууууууууу ти знаешшш ли че имаш страшшшшни очииииииииии .................

# 118
Ей ме на и мен преди 6 години и половина - 6 месеца преди да се Умъжа. Цък!

Зърнах Михаел Шумахер, май?

# 119
Бг-мамма няма как да се казва. Едно, че марката не пренадлежи на вас и друго, че има 50000 мами, а тук ако съберете повече от 100 - аз съм Михаел Шумахер.

Общи условия

Активация на акаунт