Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви могат да бъдат причините за различните цветове на бебешките изпражнения?
Защо се връзва червен вълнен конец на ръчичката на бебето и на майката?
Какво да правя, ако бебето не понася Infacol?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви могат да бъдат причините за различните цветове на бебешките изпражнения?
-
Защо се връзва червен вълнен конец на ръчичката на бебето и на майката?
-
Какво да правя, ако бебето не понася Infacol?
-
Какво да правя, ако бебето ми не иска да пие вода или чай от копър?
-
Какво е антирефлуксно лекарство и какво може да се направи в случай на рефлукс при бебето?
.... нощеска сме на бар
...

Има ли някой с нашия проблем 
, скарах ме се с мъжо и така ужасна работа. И сега незнам как ми е кърмата. А с помпата някак не се справям, мислех да се цедя да видя какво ще изцеда, но не мога, бебка като суче ми се струва че тече. Даже често ми тече кърма по тениската. Незнамммммм, дано
не посегна към купената кутя АМ в шкафа. НЯМА ОБЕЩАВАМ СИ, но много се тормозя малкото ми съкровище да не е гладничкооо.

ама имате още време...всичко ще бъде наред. Бъдете само спокойни и позитивни
.Анири , ти твоя маник будиш ли го, ако е заспал и минават вече три часа?
хубаво, дано да е скороооооо............
)
И не мога да разбера какъв е проблема. Започна се с това, че не може да захапе гърдата както трябва и да засуче. След като успее най-накрая, изсмуква две глътки и спира, след това ми ползва гърдата за биберон. Изобщо не се чува гълтане. Стои си така по 15 мин. Първо реших, че нямам кърма и се изцедих няколко пъти да проверя. Имам си. После му правих няколко пробни кърмения, изяжда максимум 50 мл. Педиатърката ми предложи да се изцеждам и да му давам от шише. Направих го, едва успя с триста зора да изпие 50 мл. и после повърна порядъчно. Вече от стрес и от това изцеждане имам чувството, че ще ми спре кърмата.