Нашият месец вече дойде, сладко СЕПТЕМВРИЙЧЕ да ни донесе!

• 11 353
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Палечке,
Много те моля, ако имаш някакво време, пусни тема за проблема в кърмаческия. Мисля, че е добре някой разбиращ да те види (ако искаш разбира се) и да прецени как е засукването на бебето, може би в това е основният проблем. Спомени също, ако пускаш тема, дали бебо плаче от глад или е отпуснат и кротува, колко пъти горе-долу суче дневно и как пишка и ака.
Междувременно може да пробваш да кърмиш в някаква по-различна поза - примерно легнали в леглото, по възможност релаксирани максимално, също и компресия на гърдата, описана ето тук.
Ако са ти твърди гърдите, също може да изцеждаш по малко в началото за да омекне ареолата.
Ще ти пиша и на ЛС. Стискам палци бързо да преборите проблема.

# 151
FEMININE  миличка каква ти диета такова ядене му дърпам подчти като бебо по 5 пъти на ден  Shocked не знам на какво се дължи слабеенето ми но съм доволна а кърма си имам достатъчно , но пия много сокове. Grinning
Samira мила промиваите си пъпчето профелактично при всяка смяна на памперса, че пъпчето все още се чисти и може да прокарви но не е притеснително ако си го промиваш със спиртче. Wink
Асенче миличка в момента трябва само да се успокоиш и ако се притесняваш дали имаш достатъчно кърма пии повече течности Peace

# 152
Ани чесно казано аз болничния от май месец си го получих чак в края на август и то след като ходих до ной да им искам сметка за това моят съвет е да се обадиш или направо отиди до там Peace

# 153
  • морето и сините вълни :)
Ами аз звънях ,ама  вече не вдигат тея  калпазанки.А за отиването няма как да стане,защото болничния ми е чак в Пазарджик ooooh! ooooh!

еее напрау са за бой теря хора. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireписна ми от тях само да се разправям по телефоните #2gunfire #2gunfire

# 154
  • София,
Здравейте всички вие мами и бебоци!

Честито на всички новородени! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!
Аз нямам особенно много време за писане, пък да не говорим за четене! Единствения момент в който мога да седна да попрегледам темите голямият ми малчуган не ме оставя на мира!

Исках да попитам какви памперси ползвате  newsm78, защото аз от "Памперс" съм много недоволна! Вики е постонно мокър от тях! Моля кажете към коя марка да се насоча!

Пробвах сега Либеро, но тази нощ отново беше целия мокър!  ooooh!

Иначе ние сме добре, спи, яде и плаче както му се полага! Добричък е много за сега!

Надявам се скоро да се видим с някоя мама от Младост............ пък дано скоро се съберем всички и се видим с бебоците!

Ани, аз също не съм получила нито един лев до сега............ #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Това е за сега - поздрави и целувки от мен!
Още е на кърма, но май вече поспира............. Cry

# 155
Добро утро!ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!!!   bouquet
И аз като Хексинямам мира от вчера,тази нощ беше ад,вече ми писва и само това чувам...ще минедо 4 месец,е..суперрррррр,до тогава...може и аз да съм минала...сега едва гледам,а...трябва да го изведа,само навън млъква от време на време!
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!   bouquet

# 156
  • София
Базилискче, току що пробвах компресията и мисля, че имаше ефект. Пуснах тема в кърмаческия, но не знам дали я формулирах добре.  Hug  Hug  Hug
Ани, аз също нямам пари още, явно са по-бавнички, отколкото се очакваше. Дано да няма някакъв проблем.
Анири, Асенче, забелязвате ли, че точно ние раждалите в Токуда имаме проблеми с кърменето. Нещо май са ни стресирали там  newsm78 Стискам ви палци да се справите успешно. Анири, много благодарности за полезните връзки  Heart Eyes

# 157
  • Севлиево
Здравейте от мен днес!!!
Честито на новите майчета!!!
Включвам се набързо да ви се похваля, че сме наддали 1кг от раждането до сега и 6 см+. Само на кърма сме и се гордея със себе си и малкия. Дано да можем да продължаваме така. За АМ и не съм помисляла, въпреки че на мъжа ми му мина тази мисъл, но аз казах че ако доктора каже че е необходимо тогава (а д-ра е много за кърменето и му имам вяра). Биха ни ваксината, плака, взеха ни кръв от пръстчето за изследвания заради жълтеницата. На д-ра му се вижда още да е жълтичък. Сега ще бягам да ги взема за да видим какво е положението.

# 158
Здравейте  и от мен  ,честито  на  всички.По  повод памперсите  и  аз  съм  много недоволна  от памперс.Мислех  ,че  немога  да ги  слагам  .Преди  това ползвах  хъджис  ,но  в наше  село  ги няма  а бях  много доволна  .И  сега  ще  ги  търся  в  метро.  По  повод  болничните  и  аз  не  съм  взела  и  един  лев  от  27  .07  .  и  незнам  кога  ще  ми  преведат  .

# 159
Здравейте  Hug
Честито на всички нови майчета   bouquet  bouquet  bouquet

Ние тази нощ учудващо спахме, незнам дали беше от капките, но не ни мъчиха колики  Grinning. Днес като се нахраним в 13:00ч. ще си направим първата разходка  Party Party Party

Много много целувки от нас!  bouquet  bouquet  bouquet

# 160
  • София
Базилиск и аз искам да питам нещо Simple Smile Ние се кърмим на 4-5 часа, сам си намали храненията на 6 на ден и спи спокойно, което означава, че се чувства добре. Яде еднакво от гърда и от шише. Аз успявам да източа достатъчно кърма, точно толкова, колкото и той си изяжда, защото се мерим непрекъснато.

Въпроса ми е свързан с замразяването на кърма. Как да направя така, че да мога и да замразявам по малко кърма, за момент, в който ще съм на работа? Налага ми се да излизам понякога и се притеснявам, че ако не мога да се прибера на време той трябва да се храни с адаптирано мляко.  Би ми се искало да стимулирам повече кърма за да мога да замразявам.

# 161
Здравейте мамита,
Аз се опитвам да се взема в ръце и да не се притеснявам, твърдо съм решила  Naughtyдо вторник до следващия преглед да сме само на кърма.
beni4 и ние сме в Младост, дано скоро се засечем на някоя разходка, ние още не сме започнали с разходките, но мислия да не отлагаме много.
4ао за сега мамита, аз отивам да простирам малко дрешки, че нашата госпожица остана без тоалети от толкова преобличане.
4ао за сега и мерси за куража на всички Hug Hug Hug

# 162
Ама че съм забравана,
heureuse, мерси за полезната информацийка, да те попитам, това че ми тече кърма по дрехите, преди да дойде време за кърмене, може ли да се приеме, че нямаме проблем с рефлексът за изхвърляне на млякото. Може и да е малко тъп въпроса ми, но нали съм блонди, а и вече акъла ми е изветрялллл #Crazy
ЧАОООО ЗА СЕГА

# 163
Забравих да честитя на мама ЛЕКСИ да и е жив и здрав чопара и да расте спокоино,[а на мама бързо възстановяване и скоро да се гушкате във вкъщи  love001 smile3525 smile3525 smile3525/color]

# 164
Здравейте настоящи и бъдещи майчета!
Да са ни живи и здрави бебоците и много, много да ни радват.
Ето, че и аз вече мога да се похваля, макар и с малко закъснение  Laughing

Имаме си с тати малко юначе - Йоан, който се роди цели 3,5 кг.
Раждах с планово секцио в АГ Света София на 10.09.07 г.
А сега, упорито се учим да се кърмим   Wink
Целувки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт