ФЕВРУАРСКИте бебоци - малки, сладки мушмороци

• 10 794
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Привет на всички,

Първо честито на sky-чето. Да ни е жива и здрава!!!

Марти се пооправи горе-долу от леката настинка, но пък се оказа, че аз съм я прихванала от него. Пак е с някакви странни обриви по лицето. Тия дни ще ходим пак при педката и вече ще искам направление да го види кожен лекар, защото имам съмнения за атопичен дерматит.

# 16
  • София
Здравейте и от нас! След едноседмично отсъствие се прибрахме в София от престой при баба и дядо във Враца. От вчера изчитам цялата тема, която сте изписали.

Честит рожден ден на sky! Бъди много щастлива!

Честито на всички пораснали бебоци!

0т миналата седмица ние се опитваме да ходим и много смело се пускаме някой като ни държи ръчичките. Съответно си тупваме на д-то. А на мама сигурно ще й трябва и един космодиск. Simple Smile Една седмица имаше баби дядовци да го държат, обаче сега сам войнът е войн.

Също така цяла седмица вземахме храна от ДК и Ники много я хареса, жалко че тук в София е след 10 месец.

Поздрави за хубавите снимчици!

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 11:57 от hrisito

# 17
  • offshore & overseas
Рррози за нашата синя sky* от другата септемврийска везна на групата!!

Айде, аз обратно в сатурновата...

# 18
ЧРД sky* Здраве, шастие и много любов  newsm59  newsm51
Честита месечинка и на Стоян на Roroana и  Теодор на vozotsirh, Да растат здрави и весели момченца.
Рене, радвам се че сте добре. Не знам ка се епревяш сама...дано са послушни мушмороците  Wink
green_dawn дано скоро да оздравеете напълно  Praynig
Аз съм за среща утре, пак там 10-11ч ???

# 19
ЧРД Скайче , здраве, щастие, късмет, любов и всичко най - най ти пожелавам !!!    smile3525 newsm59

Честито и на всички пораснали дечица тези дни , да са здрави и послушни !!!

rene_rs , хайде бе момиче , къде се изгуби - добре дошла отново. Колко пъти си мисля за теб и се чудя как се справяш с две , когато аз с едно на моменти лудвам.

Не смея да се похваля , че Габи нещо се кротна от 2-3 дни. Стои самичка в кошарата , играе с играчките , говори си и най-важното не мрънкоти и не плаче. Незнам на какво се дължи , но дано трае повечко това й поведение. Laughing 

# 20
Лидка, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана!

А колкото до ".. познай Мия ако се е метнала на теб какви ще ги твори.." - по-добре на мен да се метне, че ако се метне на баща си, тогава вече д... да ми е яко  Crazy

# 21
Здравейте,
Честитка на порасналите бебчета днес!!!

Честит ти празник, Скайче  bouquet! Желая ти много здраве, щастливи мигове със семейството и много обич около теб!!![/b] Днес и мама е рожденичка, хубав човек е, много кротка и сдържана...Това така по м/у другото си го казвам.
Мдаааа, Миата дано на мама си се метне хи- хи- хи...
Марто не ще да спи, а едва ги държи отворени Rolling Eyes, ама като се напапа сега няма къде да ходи.
Аз мисля утре да го водя за проба манту, да му направим, че му липсва белега, но ако освен Ани се навие още някой да дойде в парка, ще се класираме малко по- късно- към обяд. Peace

# 22
  • Бургас
 Whaasup Здравейте и от мен! Имаме си нова тема! Моят компютър не работеше няколко дни  newsm50. Доста сте изписали, а и много хубави снимки. Искаме още,искаме още! Толкова е хубаво,че се събирате,а аз съм все сама на разходките Cry. Нашите деца другарчета са по-големи и Мерка хич не може да играе с тях.
От вчера вече яде Мисо.Дадох й пиле с моркови. Яде го. Ходихме на консултация и вече сме 7.350кг. Не се знае колко см. щот не даде да я мерят. Трябва вкъщи да я издебна някой ден.
Навън колкото и много да я облека ръчиците все са студени.
А и да питам давате ли каша,която да съдържа грис?
 bdbaloni sky! Пожелавам ти много здраве и любов!!!

# 23
  • offshore & overseas
А колкото до ".. познай Мия ако се е метнала на теб какви ще ги твори.." - по-добре на мен да се метне, че ако се метне на баща си, тогава вече д... да ми е яко  Crazy

И аз тъй са надах за Халя, но при нас нЕма шанс. Като се почнА от кръвната група, през русата кОса... да видим докъде шсъ стигне... Mr. Green

# 24
Здравейте момичета,
Първо
Скъпа Лидийке Честит Рожден Ден и тук! Желая ти много щастие, здраве, късмет и много много любов! Пожелавам ти дълъг щастлив семеен живот и   твоите 2ма мъже много да те обичат  и скоро към тях да се присъедини и още една малка бебе за да се балансирате!

Ясничке снимката на Мия е супер и много готино обработена на фотошопа Peace
Мдам излових аз Рене по трасето. Рене сигурно е адски трудно да гледаш самичка двете малки сладурчета, но от време на време ако можеш идвай и при нас с някой друга снимка на адашката Миша и Ники, за да виждаме малките съкровища как растат.
Ние днес бяхме на консултация този път сме качили най-малко само 300гр. и 1 см. сега сме 69см и 7900гр. Педи каза че е нормално детето върви добре даже е леко бузест. Провериха ни ваксината всичко е ток. Кара ме да почна да давам попара като го запозная с яйцето и млякото, но аз казах че ще изчакам с млякото.
Дребен е много крив тези дни скрибуца сяла нощ спи при мен, рита ме, от време на време отказва и биба и цица явно ще са зъби. Почвам и аз с камомилата от утре.

# 25
Благодаря на всички ви момичета.. много сте мили и ми е много хубаво че пиша във февруарските темички.. Аз съм горда майка февруарка! Благодаря!! Hug Heart Eyes
П.С. като ме заядохте с този Бейлис взех че се поглезих тази вечер.. пише САМО 17% алкохол. Имам и чудесен подарък - нов телефон.. толкова е хубав че чак не ми ходи..

# 26
И ние бяхме днес на консултация - 7.900кг и 70см  Grinning
Да разбирам ли, че ако отида утре на Заимов ще си се разхождаме сами??? Ако има желаещи пишете, ако искате може и на друго място да се разходим.

# 27
  • София
Sky, честит рожден ден !

# 28
Скай, Честит Рожден Ден! Желая ти много любов и повече забавни, интересни, хубави, емоционални и т.н. събития в живота ти.  newsm67

За среща по-удобно ми е за сряда или четвъртък.
Моето момче продължава да ме дига по 10-15 пъти всяка нощ. Явно камомилата не я давам като хората и не му действа.
Яс, много готина снимка, но капитанката ми липсва.  smile3548  Между другото и аз играх балет 4 години към Варненската опера. Един сезон участвах и в една детска постановка. В един момент ми писна и спрях да ходя. Цялата група се изсипа в къщи да ме връща в правия път, а аз мън-мън, по-зле и от теб с телефона.

# 29
Явно няма да се случи утрешната среща. Ами нека остане за към края на седмицата и дано времето е хубаво и да се съберем повечко! Теди, и Миата ни събужда амнайсет пъти на нощ и аз все по-често избеснявам и съскам  Embarassed Тръшка се и се мята като риба на сухо. Хем ми е мъчно, че не можем да помогнем, хем нервите ме ловят и почвам да си мисля, че едва ли не се глези и... Абе лоша работа е - дано бързо отминават тия некомфортни състояния  Praynig   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт