ФЕВРУАРСКИте бебоци - малки, сладки мушмороци

• 10 804
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И аз днес черпя че ставаме на 8 месеца:

# 46
  • София
Честито на всички празнуващи   bouquet

Честита осма месечинка на малката красавица Дариа и на сладуркото Ники !

Киша, стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 47
  • offshore & overseas
Честитка и от мен!!   bouquet

киша, дано ВСИЧКО да бъде наред!!  Praynig Praynig Praynig

# 48
Честито и от мен на всички празнуващи днес.

Киша дано всичко е наред с теб , а за малката ти препоръчвам да я заведеш на лекар. Габи вече два дни е с ужасна хрема , едва диша , постоянно реве , прекарах две кошмарни безсънни нощи. Водих я при педи и тя ми каза , че от 3 дни здраво дете не е виждала. Нямало епидемия , но има много болни дечица. Изписа ми спрей за нос Euphorbium , вит. C  и Pulmex Baby за мазане.

# 49
  • постоянно
Честито на всички празнуващи- да сте живи ,здрави и много щастливи.
Ние утре си тръгваме  Cry Cry Cry
Вили

# 50
  • София
Благодаря ви момичета за милите думи Heart Eyes
И понеже ви се оплаках за високата температура, сега ще се похваля имаме си зъбче  newsm47 , пропуснахме първите четири и направо на петото зъбе Joy демек излезе втори горен резец /като на имотикона/...та вероятно температурата е била от зъбчето, а ужасната хрема ooooh! от некъв гаден вирус, дет и мен ме тръшна Crazy
Както казва kristina_83, хремата е ужасна, като водичка ooooh! тамън и избърша сополите и те пак тръгват чак до брадичката. Протърках й нослето на малкото зайче и сега я мъча с тръбичка да ги изсмуквам, че направо не може да диша....като залепени сме за инхалатора ooooh!

Ти си образцова мама  Heart Eyes и знаеш кое как, ....
Кога си създадох такъв имидж smile3532 ...добре звучи, ама уви не е така, сигурна съм, че и с трето пак ще правя грешки Blush

Честито на всички празнуващи, весело изкарване и пийте и едно за мен че съм само на чайчета Cry

# 51
Бети.. ние не ядем сливови и крушови пюрета, но ако ти пиеш сок от круши помага.. а също - вместо сутрешното пюре, няколко дни давай прясно изцеден сок от ябълка..кашите запичат, а и не са кой знае колко полезни.. по добре ги замени с плодоо пюре или ги размесвай с такова 1:1

# 52
вече нямам бебе в корема newsm45

# 53
  • София
миличка киша, толкова много съжалявам  Cry  Cry  в такъв момент не може да се каже нищо подходящо, просто си гушни Дариа  action032 
след време със сигурност ще си има братче или сестриче!

# 54
Киша, толкова много съжалявам  Sad
Бъди силна!

# 55
  • Бургас
Киша,миличка,много,много съжалявам Cry

# 56
Киша, миличка, искрено съжалявам!!!
Сигурно сега се чувстваш ужасно, но ще видиш, че всяко зло е за добро! Важното е ти да си добре и да можеш да се грижиш и да се радваш на Дариа! Живот и здраве по-нататък ще я зарадвате с братче или сестриче, а защо не и двете! Само бъди силна сега да преодолееш тъгата!

# 57
  • София
Киша, много съжалявам!
Със сигурност ти е трудно, но мисли за Дариа!

# 58
Киша много съжалявам и аз , знам че в момента е трудно да си силна и като ти пишем че трябва да будеш силна ти се струва невъзможно, но се опитай да си силна. Гушкай си Дария тя ще ти помогне и като се оправят нещата скоро пак ще има бебе в корема. Ние сме с теб Hug

# 59
 smile3518 Киша , много съжалявам , бъди силна и се радвай на Дари. След всяко лошо нещо , което се случва несъмнено идва по-добро!! Ще си имаш още дечица. Много силно те прегръщам  Hug Всички сме с теб   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт