ФЕВРУАРСКИте бебоци - малки, сладки мушмороци

• 10 818
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • Bapнa
smile3518 Киша , много съжалявам , бъди силна и се радвай на Дари. След всяко лошо нещо , което се случва несъмнено идва по-добро!! Ще си имаш още дечица. Много силно те прегръщам  Hug Всички сме с теб   bouquet

Tired Face Тъй като не мога да намеря по-точните думи, използвам тези на Крис ... Наистина всички сме с теб  spoko

# 61
Киша бъди силна! Съжалявам cry

# 62
И аз се присъединявам към sky,от личен опит знам как боли и ти се къса сърцето.Кураж! newsm51

# 63
  • София
Киша и аз много съжалявам!

# 64
  • Стара Загора
Киша миличка, много съжалявам за загубата  Cry Нагушкай сладката Дария и бъди силна.  bouquet

# 65
Киша , миличка , много съжалявам. Cry Знам колко е мъчно и тъжно , защото съм го преживяла. Тогава намерих голяма утеха в по-големия си син. Гушкай си Дария и си мисли за момента , когато ще си имате отново бебче.

Благодаря за поздравите от старата темичка за 7 месечинката ни .Честито на другите месечковци. Скайче,  на теб ЧРД на патерици - да си жива , здрава и много обичана мама и съпруга.

Аз се позагубих от хоризонта , но с хубавото време сме почти през целия ден навън и до компа не мога да се добера. Боби се е запекал ужасно и сега го церя със сини сливи. Преди вземах на Гербер и както сте коментирали наистина помага бързо , но този път съм взела на Хип и няма никакъв ефект SadВече го слагам редовно на гърнето и честичко пиша в него и веднъж само свърши голявата работа WinkНа нашият малчуган му е най-хубаво ,когато е изправен и се държи за решетката на кушетката. В паяка е като хала- не оставя недокопано място , а на забранените се спира, посяга дяволито с ръчичика поглежда ме и ако го погледна свъсено и кажа " не " , отминава без да пипа , но ако не съм го видяла - елате ни вижте!

Щях да питам с какви буйки обувате дечковците.Боби е с едни бутафорни навън , а вкъщи по терлички. Мисля дали е време за проходките - ония с ципчето отдолу , на " Коко"? newsm78

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 08:41 от bopsi

# 66
Здравейте, момичета. Чудех се дали ще има среща скоро, защото ми се иска да ви видя. Не му се плашете на времето, не го дават да вали тези дни.

# 67
  • София
Мила киша, много съжалявам за случилото се. Гушни Дарето и дано скоро да се почувстваш по-добре.

Марти още си влачи хремата - последната версия на педката ни е, че от зъбите, тъй като нито вдига температура, нито има зачервено гърло. Викам тия зъби вече да се показват и да спрат да ми мъчат детенцето, че ще полудея до тогава...

За петък го дават много хубаво времето - хайде една срещичка да спретнем?!?...

# 68
green и при нас е така , само силна хрема , без кашлица , без зачервено гърло , направо луднах вече. Според наш'то педи не е от зъби. Утре ще я посетим пак , че не се подобрява хич

# 69
  • offshore & overseas
И аз се присъединявам към sky,от личен опит знам как боли и ти се къса сърцето.Кураж! newsm51

И аз от личен опит...  Cry Cry Cry

Hug Hug Hug

# 70
  • София
Мила Киша, незнам какво да напиша, как да ти помогна в такъв момент...нямам личен опит /почти/ , но знам колко е необходима приятелска подкрепа в такъв момент. Не се затваряй в себе си, мила.... не се поддавай на болката и отчаянието. Аз вярвам в теб и ЗНАМ, че ще се справиш и с това изпитание. Ти си смело момиче, Киша !  Hug

# 71
Киша, чак сега прочетох  Cry  много съжалявам. Радвай се, че имаш Дариа и след време пак ще имаш бебче в корема  Hug

# 72
здравейте!много ви благодаря за подкрепата Hug Hug!!!!!!старая се да не мисля за случилото се,по-добре рано!след като мине необходимото време,пак ще се пробваме,т.е. около Коледа Wink.сега сме се навили и догодина ще искаме бебе по това време Laughing Laughing.приятен ден на всички  bouquet

# 73
  • offshore & overseas
здравейте!много ви благодаря за подкрепата Hug Hug!!!!!!старая се да не мисля за случилото се,по-добре рано!след като мине необходимото време,пак ще се пробваме,т.е. около Коледа Wink.сега сме се навили и догодина ще искаме бебе по това време Laughing Laughing.приятен ден на всички  bouquet

Само така, момиче, с теб сме (тъкмо може и да бременеем заедно -- аз тогава ще питам доки мога ли да почвам опитите вече)!  Hug

И хайде на среща другата седмица, ама сИриозно... Mr. Green

# 74
Охо май взехме една по една да се престрашаваме за второ Simple Smile То и ние мисли да си правим 2ро ама още е рано. Аз мисля да изчакам Алекс да стане на година и половина и тогава т.е. до година лятото. Гледам доста болни бебоци лоша работа  Sad Нас без малко да ни разболеят снощи, но аз веднага прибегнах до осцилококсиум а може човека да е бил само настинал ама аз с моята параноя... като кихне някой и лудвам. Оказа се че грип не си хванахме но за сметка на това по никое време се обзаведохме с Млечница   Sad Мдам не се разболя когато беше малък ами сега, ама така то който свикна да заспива до мама с цица в устата докато суче и с мляко не преглътнато нощем така става. Та днес като се хранехме на обяд с пюренце дивях че имаме по устните от вътрешната страна и по бузите и небцето. Педи каза да почваме с Фунгостатин 4 пъти по 2 мл да видим ще има ли ефект.
Временцето ту е слънчево ту мрачно не знам да го извеждам ли или не  newsm78 може да излезем само да не ни завали дъжд.

Общи условия

Активация на акаунт