ФЕВРУАРСКИте бебоци - малки, сладки мушмороци

• 10 821
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • София
здравейте!много ви благодаря за подкрепата Hug Hug!!!!!!старая се да не мисля за случилото се,по-добре рано!след като мине необходимото време,пак ще се пробваме,т.е. около Коледа Wink.сега сме се навили и догодина ще искаме бебе по това време Laughing Laughing.приятен ден на всички  bouquet

Браво на теб, момиче Hug

Мяу, За срещата само да се оправи бонбончето и сме на линия, то и каката ще е на детска другата седмица и ще мръднем до парка да ви навестим. Само кажете кога другата седмица Grinning

Миш, при нас преваля, но май го дават дъждовно следобеда, вземи си един  umbrella за всеки случай

Следобед ще водя Петя на преглед-консултация...хем да се премерим, хем да я преслуша лекарката, че нещо ме притеснява Sad и дано не завали, че Криси както иска да я гушкам с чадъра, ще е доста трудно и с количката ooooh!

bopsi, за обувките...взела съм буйки Коко, но въпреки че са най-малкият номер са й много големи /дори с два чифта чорапи Thinking/  та сме на тарлички, тя и без това много не ходи, в проходилката я слагам много рядко, че е като хала и само търча да спасявам цветята или играчките на кака й Joy

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 15:22 от Anim

# 76
  • София
Здравейте от мен, ей ме най-после.
Първо да кажа на Киша, че много съжалявам за загубата  Cry. гушкай си Дари и следващия път всичко ще е наред, ние сме с теб.
Ние поседяхме около седмица на морето - сутрин гадно време и чак късния следобяд ставаше за плаж. Разбира се Валентинката я топнахме в морето с един специален пояс - тип проходилка и на нея й беше много кеф. само махаше с крачета във водата.
После като се върнахме поседяхме малко в Дружба при дядото, а и имаше работа там. Сега да се отчета за Валето - вече голямата работа почти винаги я върши в гърнето Simple Smile. Сутрин задължително я слагам и следобяда и по някое друго време, ако не сме навън. Започна да пълзи напред малко по малко. Обаче още не иска да стъпи здраво на крачетата, но не се притеснявам за това. Ако има среща другата седмица ще гледам да се класирам, че много искам да се видим.
Целувки за бебоците. Приятен ден

# 77
  • София
...Сега да се отчета за Валето - вече голямата работа почти винаги я върши в гърнето Simple Smile. Сутрин задължително я слагам и следобяда и по някое друго време, ако не сме навън. ..

Аууу браво на адашката Grinning  А аз се опитвам да оттуча Криси от гърнето, та да започна да уча Петя Crazy

# 78
след като мине необходимото време,пак ще се пробваме,т.е. около Коледа Wink.сега сме се навили и догодина ще искаме бебе по това време Laughing Laughing

Браво, Киша! И да знаеш, че след неуспешен опит после нещата стават много бързо! От личен опит  Hug

# 79
  • offshore & overseas
след като мине необходимото време,пак ще се пробваме,т.е. около Коледа Wink.сега сме се навили и догодина ще искаме бебе по това време Laughing Laughing

Браво, Киша! И да знаеш, че след неуспешен опит после нещата стават много бързо! От личен опит  Hug

Обаче колко личен опит се събра...  Mr. Green

# 80
Mish мисля че Фунгостатин е тежката артилерия вслучая.. питай я какво ще ти каже за  Дактарин орален гел..ние сме ветерани с млечница... последния път мазах една седмица и устата му и гърдите си.. от тогава я няма.. упорита е баба млечница да знаеш

# 81
Добре Скайче утре ще я питам. А  до колкото помня май и други ползваха Дактарина и ще го взема, че това много го плюе. Утре ще го взема. Как го мажеш по колко и колко пъти на ден?

# 82

явно често се случва това,което ме сполетя и мен.ужасно изживяване е,особено когато не си на 18г. и го искаш,но явно "Такъв е животът".просто трябва да се мисли позитивно. Simple Smile

# 83
Мишче, и ние ползвахме дактарин още първия месец. Мажех го 3-4 пъти на ден на бибата слагах колкото грахово зърно. То е сладичко и не би трябвало да го плюе. Но слагай поне 1 седмица, защото тия кандиди май са много упорити. При нас обаче мина от първия път и май не сме имали оттогава. (Чукам на дърво!)
Киша, хубаво е, че мислиш трезво (доколкото е възможно). Щом е трябвало да се случи, по-добре е да се случи рано. Природата понякога е жестока, но насреща й не можем да вървим или поне не бива. Търпение и всичко ще се нареди!
Да ви похваля наЩа Миа от вчера си е "купила дупенце" (както се майтапи майка ми  Laughing ). Вече бях решила, че никога няма да си седне на трите букви и тъкмо се чудех дали ще я приемат в първи клас пълзяща или направо права  hahaha Ама взе, че миряса диванецето мило. Много странно - изглежда много по-голяма така като си седи сама и си се занимава с нещо.  Flutter Аз все я третирам като малка и че й е рано за нещо си, та се замислих, че не е много правилно и че трябва да я стимулирам повече. Например вчера открих, че разбира като я питаме "Къде е тати?" и тя веднага го поглежда. Днес пробвах същото и с едно куче - пак като питам и се обръща към кучето. Е, още не е научила кое е това животно "мама", ама ще го научи някой ден.
Лека и спокойна вечер от нас!

# 84
  • offshore & overseas

явно често се случва това,което ме сполетя и мен.ужасно изживяване е,особено когато не си на 18г. и го искаш,но явно "Такъв е животът".просто трябва да се мисли позитивно. Simple Smile

А като мине време става и по-лесно.  Heart Eyes

В случая можеш да го приемеш просто като провален опит за бременност, а не като загуба. Това е малко като наполовина пълна versus наполовина празна чаша, ама върши работа, или поне така си мисля аз.

Ох, не искам да ви казвам каква хала имам вкъщи, която всъщност от доста време ВЕЧЕ не ще, ни да седи, ни да стои, но напоследък сякаш ми идва байгън... ама хайде, че нали си я лИбИМ, да не се оплаквам на всеослушание...  Naughty

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 23:57 от Мяуче

# 85
  • Бургас
Същата хала си я имам и аз.Вече не знам къде да я държа. Постоянно се катери-по столове, маси,легла. И за капак вече седмица сама я гледам.Татко ни е на Пловдивския панаир Weary. Добре,че скоро си идва.

# 86
  • София
Среднощен привет  bouquet
[color=purple. Е, още не е научила кое е това животно "мама", ама ще го научи някой ден.  [/color]

Ако пробваш с "манджаааааааааааа" може и да те разпознае  Wink  Мишо вече сам си придърпва трапезата като се разсейвам и не му откликна на позивите

Киша... Hug Hug Hug Hug  В "Горещо " Венетка много подло разпитваше по същата болезнена тема Мира Добрева,а тя спомена ,че в България това се случва на  1/3 от жените. Много силно те прегръщам .....И кат сме на 30 да не сме престарели....

Честитка на всички месечковци и специален на Скайчето -много лИбоФ  да получаваш от поне 2 любими същества smile3525

Ние във вторник бяхме на консултация и равносметката е 9.400кг и 75см.И тъй като фимозата при Мишонка е мнооооого силно изразена го водихме при доц.Бранков в Пирогов -горещо го препоръчвам.Не го забели изцяло ,а само колкото да се покаже леко главичката и препоръча системно да продължаваме( не че до сега не го правехме,но явно неефективно) и ако до годинката не се справим.....тогава с малко упойка ще  го ... censored

Лека нощ от нас

# 87
  • София
Добро утро и от нас.
Киша, всяко зло за добро! Природата  си знае работата и наистина по -добре сега, отколкото с проблеми по нататък. За съужаление и аз съм в стратистиката с личния опит, но пък следващия опит се получи от раз.
И Симона е голяма фурия. Няма удържане. Станала е много раздразнителна. Много плаче и акото и миналия ден беше черно. Водих я на док и каза е раздразнителна от зъбите и хремата и е от това. Не знам дали да и вярвам, но пък няма на кой друг. Струва ми се леко пресипнала като плаче или бърбори.
Как давате осцилококциум - каква доза и как

# 88
  • София
Добро утро,

Марти вече е значително по-добре откъм сополки. Вчера му изписа някакви капки педката, които се правят, и като с магическа пръчка вече не му е запушен носа...
И сега един ранен поздрав за всички, които навремето са си пели "Диви коне препускат в мен..." - новата песен на КЛАС http://www.ostro.biz/ASTRUM/mymusic/KLAS-SINI-SLANCA.mp3. Вече я слушам за 4 път, а до мен Марти се смее с глас и се опитва да пляска с малките си ръчички  Sunglasses

# 89
здравейте!днес нещо съм ранобудна Rolling Eyes,а Дария беше неспокойна цяла нощ,дори сменях наакан памперс Close и сега пак заспа,без да е закусвала #Crazy.оня ден я прегледаха и преслушаха заради сополите и дали заради 80-те лв,които платихме,вече нищо й няма.вече се изправя по дивана и скоро май ще се пусне newsm78.сега ще ходя да й търся космонавт/май така се казва Money/,че ще я водим на 7-те езера.ако някой е виждал хубав,моля да сподели Praynig,че аз съм харесала в Mothercare,а там са леко нагли откъм цени #Cussing outиначе-приятен и слънчев ден от нас  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт