ФЕВРУАРСКИте бебоци - малки, сладки мушмороци

• 10 829
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • offshore & overseas
И сега един ранен поздрав за всички, които навремето са си пели "Диви коне препускат в мен..." - новата песен на КЛАС http://www.ostro.biz/ASTRUM/mymusic/KLAS-SINI-SLANCA.mp3. Вече я слушам за 4 път, а до мен Марти се смее с глас и се опитва да пляска с малките си ръчички  Sunglasses

Благодаря ти за тази песен, green_dawnHug Абе, те, Клас, нямаха ли вече парче за диви коне? #Crazy

# 91
  • София
Благодаря ти за тази песен, green_dawnHug Абе, те, Клас, нямаха ли вече парче за диви коне? #Crazy

Имат, имат, Мяуче и ми е много любима, заедно с "Река си ти" и "Госпожа Емилия". Абе, всичките им песни са ми много любими - да си кажа аз като едно заклето уейвърче.

# 92
  • София
Киша, много се радвам на позитивната ти нагласа, само така  newsm10 И аз съм от групата с личния опит, уви, явно сме много. Но след като мине известно време наистина се получава лесно  Heart Eyes
В Mothercare наистина е цифромания, но дрешките са страхотни... ако ходя там, гледам да съм без любимия, защото все се изкушавам да чопна нещо, а той както обича да харчи за дрехи  Whistling
Рали, благодаря за ранния поздрав   bouquet

С нетърпение очаквам момента Ева да стане "хала", защото се предполага, че ще бъде малко по-самостоятелна. Вече не иска да седи,
иска права, но не може да стане сама. Постоянно трябва да има някой дежурен по кошара, за да я вдига, когато тупне по дупе Laughing
Споделям и, че кашата Blevit Plus Gama Superfibra с плодове помага при запек, а Ева не хареса пюрето от сливи.
Ще кача няколко снимки в 7-месечния албум.

# 93
  • София
Киша, много се радвам на позитивната ти нагласа, само така  newsm10
Еми ме изпревари  Hug
Моята мома е мързеланка, не си дава зор много  Whistling сега набляга на "как да накарам баба да ме носи цял ден"  Joy Пък после мама да му мисли  Tired
Вчера се престраших да посетя зъболекарката и се оказа, че няма абсолютно нищо за оправяне  newsm47 Е, освен един дето си го пазех за като му дойде времето  Blush

# 94
  • София
Привет и от мен Hug
Петенцето окончателно ме разби, вече и ние сме в отбора с ларингит Sad като в добавка има и контактен обрив Cry Въобще незнам как ще го оправя, нищо не съм променила smile3511 ...Иначе на мама дългуча е пораснала с 3 см и вече е 72 см и 7,250 кг Grinning
Момичета, знам че е рано да ви питам, но педиатърката рече, че мога да захранвам вече с риба. Та ....много ще се радвам да чуя и друго мнение относно каква да бъде тя. С Криси започнах с готови пюрета и после преминах на домашни с филе от Хек, но сега има и прясна риба /а Хека е замръзена/..та се чудех дали да не й давам Пастърва. Какво ще кажете Thinking

# 95
Мале момичета тази нощ сънувах че съм бременна и раждам и даже 2 имена сънувах за бебчо. Бях супер щастлива.  Алекс беше пораснал малко а това беше второто което пак беше момченце много сладко и малко. Тази сутрин се събудих с убеждението че и второто ще е момче и имената които сънувах бяха Емилиян и Елизар и се спряхме на Елизар. Така си бяхме приказвали с  майката че ще кръстим второто ако е момче но се надяваме да е Елиз Simple Smile)) Явно много неща са се преплели в съня  ми.
Ясничке мерси за инфото за Дактарина мисля днес да го взема и почвам че това го опитах и адски горчи не знам бебо как въобще изпива част от него.
Daisy6 аз като бебе го давах 1/2 разтворено с вода през 12 часа. Сега пак му давам 1/2 ама по малко под езика направо слагам гранулите.
green_dawn   сега ще я смъкна да я чуя.
Anim много съжалявам че още сте болни и сега и кониоктивит  Sad Дано се оправите по-бързо. Praynig
Киша и аз се радвам, че си позитивно настроена и сте се амбицирали за ново бебе. С теб сме ти си нашата гордост! Hug

# 96
Киша и от мен една сърдечна прегръдка Hug и стискам палци Peace да си все така позитивна. Ще бъдеш много щастлива мама на второ бебче в най- скоро време, не се съмнявам в това.
Честито на всички празнували и празнуващи тези дни.Нашия монитор нещо се прецака, сега сме заели един и ще видим какво му е на стария, може и да го сменяме. Wink
Айде, отиваме да папаме!

# 97
Един бърз почерп от нас - торта сътворена (не просто направена) от една съфорумка:

Киша, съжалявам за случилото се. Припомням лафа на Баба Султана, че като ти дойде зло, отваряй широко прозорците, че то не идва никога само.

Ангел вчера постигна завиден резултат в захранването - изяде цяла една пълна лъжичка спанак с ориз - разделена на няколко порции  Mr. Green (които днес видях в памперса в горе долу същото състояние) Не че нещо е заслабнал...
Алина тръгна миналата седмица на детска и само след 4 дена беше сополива... съответно всички вкъщи вече сме така, а като бонус, Ангел кашля и се дави, защото му се стичат към гърлото  Confused Надявам се този път по-бързо да му мине... Направо се замислих дали да не я спра от детска... ама вчера и днес, като я видях как играе с децата и сърце не ми дава... а те двамата толкова се обичат - тя само иска да го гушка, а той пищи от радост само като й чуе гласа  Grinning

Алина, като тръгна на детска след дъъъългата ваканция и душата ми се отпусна - започнах и за себе си да се сещам... и сега като пак не е на детска и ми е едно такова  Confused Онзи ден си дадох едночасова почивка и излязох да се разходя сама. Припомних си лекотата, с която може да върви човек, без непрекъснато погледа да ти е я в бебе, я в дете, следящ непрекъснато дали всичко е ок. Хубаво е да се разхождаш с ръце в джобовете и да зяпаш небето, за да му се насладиш, а не само за да видиш какво (ще) е времето. И най-хубавото е презареден да се прибереш при най-прекрасните същества  Heart Eyes (Макар, че едночасовата разходка не ми стигна да презаредя, но поне рестартирах...)

Аз се чувствам леко затъпяла и си се дразня  Tired Но знам че минава, като поотраснат малките същества... Чудя се дали е от хормоните(по-скоро не, защото се среща и при мами хранещи с АМ) или от липсата на собствено време.

Уф, много съм...

И това пълнолуние ме съсипа, а не бях такава лунатичка...

# 98
  • София

Аууу тортата е страхотна, сигурна съм че и на вкус е така както и на вид. Честита месечинка на малкият Ангел, да е все така послушен и да оставя мама да си почине малко Heart Eyes
Аз ....ако може едно мъъничко въпросче за тортата да задам /понеже не издаваш автора Grinning/ Maktub може ли да ми кажеш чаршафа рисуван ли е или е с апликации ...моляяя Praynig  Страхотно изглежда ....моите поздравления към майстор Готвача Hug

Миша, душа заблудила си се  Grinning.....нямаме конюктивит...сакън само това ми липсваше, не може да диша, дави се, а и ако не вижда ще е съвсем зле положението. Благодаря ти за пожеланието дано по-бързо се оправи Hug, та да й олекне и на мен покрай нея Joy

# 99
  • София
Ели, честита месечинка на Ангел   Heart Eyes  newsm67
Страхооооотна торта  Grinning Аз дето уж не обичам сладко, ми се прияде  Crazy

# 100
  • Бургас
Честита месечинка на Ангел!!
Да се похваля Мерката днес изяде цяло бурканче на обяд. Аз щом я излъгах за картофи с карфиол значи май съм голяма лъжечка (както казвах като малка).
Как или с какво забавлявате бебоците?Аз например пълзя по земята с нея,изправям се с нея.Абе горкото не го оставям на мира. Или само подвиквам там не, и там не. А си мислех:Аз така няма да правя.Да бе,да

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 18:05 от kalka

# 101
  • София
Честита месечинка на всички празнуващи днес   bouquet
Ели, тортата вярно си е чисто произведение на изкуството  Heart Eyes
Уф, имах днес някакви мечти да се наспя следобед с Данка и тя взе, че просто не затвори очи  Tired За това пък обиколих улиците и си купих едни доста прилични обувки, от разпродажба. Да не съм съвсем капо и да ми разкара малко бесовете  Mr. Green

# 102
Добър вечер,
Мак, тортата е разкош, благодаря! Само гледката дори си струва. А мислите, които те терзаят...да ти кажа, че не си единствената. А това за презареждането...не знам, аз като съм без Марти и ми липсва някак...Май започват да ни тресат всички бесовете, при мен определено има хормонална "намеса" усещам си аз.
Моите мечти за сън не се осъществяват от има няма месец. Мартин се буди по няколко пъти на нощ, не мога да трая да го приспивам, а не му давам да суче(не смятам, че е гладен, а не искам тепърва да се успокоява, чрез сучене- не ме "бийте") и го взимам при нас. Но и така не е от най- спокойните, уж заспива, ама се мятка по м/у ни. А вече и на приспиване не се поддава и мен ме хващат лудите и много ми докривява. Оплаках се. Confused
Аз например съм от лошите мами, дето много много не играят с дечковците. Не знам, иска ми се, но все се повъртам, все нещо друго ще ми се прави. А после като мине времето, ще ми се иска да го върна, ама няма. Такава съм си аз, все не съм на място.
И пак съм с хрема, водотеч имам от носа, писна ми Tired, пак ще хъркотя няколко дни. Дано на Мартуш му се размине...
Хайде лека ви вечер.

# 103
Честита месечинка на Анджелино! Да расте здрав, весел и щастлив! А тортата - красота! Добре, че не можем да я нарежем както е на снимка, че щеше да е грехота Simple Smile Мак, знаеш, че всички се чувстваме кога повече, кога по-малко така. На всички дето си гледаме децата мозъците са н станали на "пюре+памперси"  Mr. Green Ама ще мине де! Знаеш от опит, че е временно и ще се оправим. Аз още не съм рестартвала така. Все не си я давам Миата по собствена инициатива. Добре, че чат-пат се случва по някоя сватба или парти за РД, че да се отделим за някой час от нея. Ей го и утре ще се правим за 2-3 часа на млади и безотговорни, а бабата ще се прави на баба. Калка, и ние днес се запознахме с "картоф+карфиол", и също така си го изяде цялото. Да чукна на дърво Миа досега не се е оплакала от някое пюре и всичко си изяжда душата. А следобед даже изяде едно домашно приготвено ябълково - аз отдавна се точа да й направя пюре, но все нещо отлагам. А за игрите - ние доста си играем и се борим. Сутрин като стана към 8,30-9,00  и поне час-час и половина се търкаляме по спалнята. Пея й, учим се да пляскаме, тренираме си "боц", боря я и я търкалям, с разни играчки я закачам, гледаме се в огледалото на гардероба и напоследък се научи да отваря вратата на гардероба и всеки път го прави; дърпаме нощната лампа - тя е една с едни много маркучета и накрая на всяко лампичка и Миа много я обича и все я дърпа и ги лапа. Не знам и аз какво точно правим, но много бързо минава времето, не ми досажда хич, а напротив. Гледам да правим каквото й е забавно. Но и аз чат-пат "не"-кам и я дърпам. Обаче откакто напоследък и обръщам повече внимание не ми оставя време да й приготвям сокче сутрин, а аз съм с убеждението, че пресният сок все пак е доста полезен. Днес успях да й направя като я метнах да гледа Бейби Айнщайн. Много съм доволна аз от тия филмчета - много са приятни и тя много ги харесва. Цвети, такава лоша мама ще ти дам аз, че... Ще си говорим на 4 уши (+4 бебешки, но те все още не могат да издадат какво са чули  hahaha )
Бързо оздравяване на всички болнички!!! Лека и спокойно нощ на всички!

# 104

Общи условия

Активация на акаунт