ФЕВРУАРСКИте бебоци - малки, сладки мушмороци

• 10 832
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте , момичета! Simple Smile
По това време мога да се появявам, защото за час си поспиват бебоците и аз мога да мигам на спокойствие! Tired
Някоя от вас ме беше питала дали са послушни??
Ами какво да ви кажа , може би е нормално държанието им но  ми идва в повече защото са две! Не спят нощем, не искат да ядат , все насила ги карам, сърдят се когато не съм при тях в стаята, а сега и тия зъби ги побъркват! Мишка има вече две  отдолу, а Ники му е побелял венеца , ама зъбчо не се вижда още!
Ама то и при вас е така, само че единичен случай и можете да им обърнете по-голямо внимание! А аз всичко гледам бързо да свърша!
Иначе са големи сладури и сега особено като започват да разбират!  Махат с ръчичка за довиждане, Ники казва Мама , а Миша -Тата , учим се и да пляскаме с ръце, ама още никой не го е направил!
Тежаха на 13 .09 по 7 кг и двамата!
И това е за сега!
Ще ви държа в течение , обещавам! Laughing
Поздрави и целувки на всички! Hug

# 31
  • София
Привет момичета,
Не мога много да пиша, че в къщи пак е лудница, всички сме болни /еее почти всички Wink/  Петенцето вчера ми изкара акъла като вдигна 39,4 Т  Tired Face грип ли е или от зъби нямам никаква идея, но се побърках. Каката от днес и тя ми подсмърча нещо, а и моето гърло дращи ooooh!

Честит празник на всички, които съм пропуснала да поздравя   bouquet

Ох оставям ви, че имам много неща за вършене Embarassed

# 32
  • offshore & overseas
Еееех, Анимски, явно е минала болестната хала и отнесла де що има здраво, щото чувам само оплакваници наляво и надясно...  ooooh!

Ти си образцова мама  Heart Eyes и знаеш кое как, ма ви желая бързо да се дигнете и другата седмица да се сберем цялата февруарска дружина (ако могат и от другите градове да додат, още по-хубаво!!), щото аз днес ПАК няма да мога....

Ооооооох, аз па се изподнадпритесних във връзка със служебни и лични дела и ето, че мигренище не се забави.  #Cussing out Белким се размине само с еднодневен пристъп.  Praynig

# 33
  • София
Аз също няма да мога да се класирам за среща тази седмица... имам много за писане (щот съм алчна  Money ), имаме и майстор-плочкаджия за терасата, у нас е абсолютен батак.  Ако има желаещи за следващата седмица- ние с бебочка сме на линия.

Изпуснах му края, за да ми е мирна главата, давам на Ева бисквитка да си ръпка и лигави. Т.е. подкупвам детето с храна и я оставям да маже по себе си и по стола, за да не пищи ooooh!
Да ви питам, кой вид безмлечна каша е разхлабваща? Ева се запече от оризовата и много страда  Confused Трябва да я сменя, поне за известно време...

# 34
  • София
Привет и от нас  Hug,
Sky-че, Честит Рожден Ден със закъснениице  bouquet Да си жива и здрава, много щастлива и много обичана от най-важните двама мъже в живота ти!
Малкият мушморок от три дни има нов номер: когато излизаме на разходка около 35-45 минути се скъсва от рев  smile3514. В количката - рев, на ръце - пак рев и така докато заспи  Shocked Няма мъж, жена, дете, куче, дърво или бръмбар, които да не ни знаят и да не ме питат: "Ама защо плаче - гладно ли е?" Дано скоро измисли нов номер: да се смее например  smile3506
За буденето нощем: вече ни буди само 4-5 пъти, което си е постижение  newsm44. А може би за толкова имам спомен  newsm78
Да ви питам, кой вид безмлечна каша е разхлабваща? Ева се запече от оризовата и много страда  Confused Трябва да я сменя, поне за известно време...
Bettie Page, не знам дали си въвела плодови пюрета. Ако си - давай круша или слива. Би трябвало да помогнат.
Това е засега. Лека и спокойна нощ на всички бебета  smile3524, а оттам и на останалите обитатели на апартамента, блока и квартала  Simple Smile
Всички болни бебоци и мами да оправят бързо  Peace

# 35
  • София
eleinbg, и Ева оглася квартала  Laughing Явно е някаква всеобща тенденция, аз затова и не я извеждам за много дълго  Blush
Иначе въведох плодови пюрета, но ефект няма  Tired

# 36
  • offshore & overseas
Bettie, гот ми е, че не само аз алчнея!  Hug Hug Hug

По въпроса за кашите и запека: аз избих рибата в реката, щото преди около две седмици въведох хем млечна, хем глутенова каша (за сведение, най-хубавата от сорта е бисквитената на Milupa -- от нея папкаме в порядък една лъжичка за Кали, две-три за мама... Embarassed)

На Кали нищо й няма, вкл. и запек. Все пак, това е единствения глутен, който дечко нагъва, а откъм мляко тези и на Nestle каши са обезопасени, щото са с АДАПТИРАНО такова.

Иначе плодовоТО пюре, дето действа при запек, при това мигновенНо, е сливовото за захранване на Gerber. Затова съм се позапасила, за Кали де, на мене нищо не ми действа, като река да се запъна... smile3550

Айде, пробвай и кажи кое и дали действа при вас да му лепнем етикет "Ултра антиконстипационно".

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 20:02 от Мяуче

# 37
  • София
eleinbg, и Ева оглася квартала  Laughing Явно е някаква всеобща тенденция, аз затова и не я извеждам за много дълго  Blush
Ами домъкнете се някой ден към нас. Ще заформят дует "Ревлон"  smile3514 newsm45 и в Младост 2 ще видят, че има и друго ревливо бебе  smile3503. Ама добре те подредих - да носиш Ева на ръце от Младост 1 до Младост 2 Crazy? Май ще трябва да изчакаме по-добри времена за срещи  bowuu

# 38
  • Bapнa
Въйййййй,
Скай, извинявай, че пак закъснявам  ooooh! Честит рожден ден !!! (на патерици ) Пожелавам ти да си жива и здрава, все така усмихната и много обичана от твоите двама мъже !!!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 39
Здравейте  момичета,
Личи си че времето е хубаво по форума, много слабо движението от към писане, май всички си събираме лъчи за зимата и си наваксваме.
И ние сме в отбора на нощните бебоци и ние се сърдим и викаме и докато мама не ни вземе при нея не спираме да плачем, после само скимтим. А колко сме криви днес ужас и сме с характер вече аз му казвам Не а той ми вика Ъъъъъъ и свива юмруци и се пъни много е смешен. Май само на бънджито ни е весело и като  видим проходилката също. Много е смешен в нея понеже не може да върви и скача като на бънджито и така се мести напред като през това време вика голямо шоу пада.
Да се оплаче много съм непохватна как успях направо не знам ужас. Докато режех тази вечер ноктите на Алекс какво се заблях место нокът с нокторезачката резнах и кожичка ама до кръв  Cry, бебо изплака, мъжо заяви че съм отрязала половината пръст едва ли не а мене ми стана тъжно и се почувствах като най некадърната мама на света.
Рене много са ти сладки мушмороците и доста са пораснали.
Анимче лоша работа това с грипа  Sad Дано бързо ви мине и да оздравявате. То времето такова че се настива лесно човек се лъже по слънцето а си е студено. И на мен ми дращи гърлото и се почнах с чайовете дано не влизаме в отбора на болните за сега.
Бети, Мауче е права най-ефикасно е пюренцето на Гербер за захранване от сини сливи. И ние сме се запазили от него и разнообразявам със пак на Гербер сини сливи и ябълка. Има голям ефект ама не веднага ако много е запечена ами на 2-рия ден. При нас си навакса за всички дни  Laughing 
Аз спирам че пак се олях от към писане. Hug

# 40
Bettie Page, давам една испанска каша BLEVIT PLUS уж с бифидус ефект. В нея има доста плодове - киви, портокал, ананас и др. Някои са алергени, но при нас не е имало проблем. Мисля, че нашия страхотен запек все пак се оправи от АМ HIPP 2, но ти кърмиш и това не ти върши работа.  newsm78 Като цяло кашите запичат, ако положението е много зле по-добре ги спри временно и наблегни на плодовете.
Anim, скорошно оздравяване. bouquet При нас Дани взе да покашля, дано ни се размине, че планираме другата седмица да ходим на Банско.

# 41
Здравейте момичета днес черпя витруално имаме в нас двоен праздник. Моята везничка днес има юбилей и става на 30 и днес правим 9 години от както сме заедно и почваме 10-та. Свеки и свекъра пък имат годишнина от свадбата  Laughing И един тъжен повод днес ставт 9 години от както бабата почина. Вобще 26 ми е явно съдбоносно число. Та черпя по 2вата хубави повода:
и

# 42
Mish, и моят мъж е рожденик днес  Laughing

Почерпете се и от нас

# 43
Честити рожденици на Mish и Baby doll!!!Да са ви живи и здрави и много да ви слушат.Честита годишнина,Mish!Много любов и семейно щастие!
  Иначе при нас нищо ново и затова не се включвам много често.Малкият все е кисел и се чудя как да го занимавам.Каката тъкмо хареса училището,а те взеха,че вдигнаха стачка.Но утре ги викат с учебници та ще видим.
  Това е от нас,отиваме на разходка.

# 44
здравейте и от нас!да ви почерпим за 8-месечното ни диваненце newsm67  Gift  party023  party023  bigdance2 happy bd baloni.тя е леко хремава,вчера й дадох Осцилококцинум и й слагам физиол.р-р.чудя се дали да звънна на лекарката й  newsm78 или да се справя сама.иначе няма температура или нещо подобно,енергична си е Thinking.вчера бях и на лекар,нещата май не са много читави,так ще ходя след 10 дни,стискайте ми палци, моля ви.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт