ФЕВРУАРСКИте бебоци - малки, сладки мушмороци

• 10 800
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Защо не ги помолиш тези съседи да намалят музиката. Може да има някакъв ефект....Щом сънуваш такива неща, значи наистина ти действа на нервите. И аз по принцип не съм конфликтен човек, но откакто имам бебе, хич не ми пука да правя забележки на околните.

# 241
  • София
Привет   bouquet

Честитки за всички пораснали малки,големи и още по-големи момичета и момчета... Hug

И нас хремата не ни подмина.Уж беше от зъбите,но не минава и от снощи слагам капки. Cry Имаме 1 горен зъб и очакваме още поне 1  Laughing

Bettie Page, има спец. сутиени за спортуване.Моя е на Фелина и съм мноооого доволна,със здрави презрамки и укрепени чашки,скъп беше,но си струва.Освен сутиена слагам и трико и спортно горнище със стегната част на гърдите.Избягвай скоковете все пак. Peace

Ели,при кой записа Алина?Или в коя школа?

Момичета ,на 06.10 в мол София между 10-12 има кастинг за бебета от 8 до 18 месеца за лице на списание .Моето дете. 

Лек ден и весели разходки

# 242
  • offshore & overseas

Момичета ,на 06.10 в мол София между 10-12 има кастинг за бебета от 8 до 18 месеца за лице на списание .Моето дете. 

Ето чудесна идея за среща. Аз бих отишла поне да позяпам, разбира се ако Каля е добре!  Naughty Но все пак на мен този mall ми е почти в квартала.

Тя всъщност още от вчера е  Praynig, но ще искам от лекарката да потвърди, че няма да бъдем опасна биологична бомба.  Twisted Evil

Хайде, казвайте, допада ли ви идеята?

# 243
  • София
Супер е идеята, но аз съм пас по очевидни причини Sad Не сме за събиране със здрави бебчета /въпреки, че съм сигурна че Петя не е заразна, няма да рискувам/

Жалко, иска ми се да можех  да заведа Петето на конкурса....ще е хубаво Heart Eyes

Направете снимки pleeese Praynig

Все се каня да питам:
Аз ли съм единствения идиот, който носи бебе в една ръка и бута количката с друга?. Не иска диването да стои в количката и това си е  Close  и така е вече не помня откога. Какво ли не пробвам: легнал, седнал, по корем. Само на челна стойна не съм го слагала.
Sorry, ама съм афектирана и лекинко  Twisted Evil след поредното разнасяне из квартала.

Ели, и това ще отмине Laughing Малко за успокоение...представи си, моята послушна Петя, кротуваща в количката и майка й /демек язе  Laughing/бута количката и  носи мрънкащата кака  ....за сведение тя е 15 кг.  #Crazy

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 15:40 от Anim

# 244
И ние няма да можем в събота... ще пак ще правя торта  hahaha
Еми, явно съвсем съм изкуфяла значи  ooooh!
Галя, при Румяна Маркова е, избирах го местонахождение - през два блока от нас Simple Smile Симпатична изглежда...

# 245
  • София
Здравейте момичета  Simple Smile
От доста време имам един проблем с моята щерка. Да не кажа голяма дума, но постоянно се чеше отзад на тила. Това продължава вече месеци ( от както си откри ръцете ). Всеки път питам педиатърката, но според нея е опознаване на усещания, после жегата и съответно потене и сърбеж, после незнам и аз какво измисли  ooooh! , но всичко си било нормално. Пробвах бодита без етикетчета, дрешки с якички, пудрих да е сухо, мазах с крем против подсичане, с лосион, на края обличах бодита с деколте лодка ( да са далече ръбовете ) ...... Днес я оставих да спи и по едно време пръстите целите в кръв  Shocked раната естествено я намерих на тила  Tired Ми не е нормално според мен, ще я водя на дерматолог, лепнах една лепенка, че ще си изтръгне месо сигурно  ooooh! Оплаках се, ако някой има идея що за чудо е това, моля да сподели  Hug
 Praynig Да оздравяват всички
Ели, тортата е супер  newsm10

# 246
  • София
Диди, като прочетох се сетих за дъщерята на една приятелка, която се "драпаше" по подобен начин миналата година-тогава беше на няколко месеца. Така личната им казваше, че няма нищо, но си я заведоха на дерматолог-оказа се, че през лятото от потенето е хванала гъбички, които предизвиквали това неуморно чесане Tired Мазаха я известно време с Клотримазол и проблема отшумя.
Дано при Дани няма нищо, но сте решили добре да я погледне дерматолог  Peace

# 247
  • offshore & overseas
Диде, гъбичките наистина са най-логичният отговор в случая (дано да няма нищо, де Praynig), но те не може да не се виждат. Преди да се получи раната, ти не забеляза ли нещо по-така, напр. зачервяване, удебеляване на кожата...?

# 248
  • София
Уф, каквото и да ще го лекуваме, няма начин  Tired Тя си чеше едно петно, колкото монета от левче, само там. А до сега съм забелязвала и зачервяване и изпръхване, и нещо като коричка. Обикновено като я стопля повечко, кожата на гърба става зачервена и като на люспички, но минава за ден - два, иначе си е мека и бебешка, а това пусто петно  ooooh! за гъби не се бях сетила  Blush

# 249
  • София
Ели, и това ще отмине Laughing Малко за успокоение...представи си, моята послушна Петя, кротуваща в количката и майка й /демек язе  Laughing/бута количката и  носи мрънкащата кака  ....за сведение тя е 15 кг.  #Crazy

Anim, сравнение с теб съм си за завиждане  Mr. Green А сега е мой ред: Малко за успокоение... представи си ако и Петя мрънкаше да я носиш  #Crazy #Crazy #Crazy
badem-че, ако беше учила за лекар можеше и да се сетиш  Thinking. Наистина, най-добре е да отидете на дерматолог Peace

# 250
Хелоу мамчета,
Бадемка, сигурна съм,че е безобидно, ама на детето му е свръхдискомфортно явно- ще мине.
Имам предложения за заглавия на теми: Февруарските мишлета, риткат палаво с крачета и Пляскат, пляскат със ръчички, февруарските душички.
Днес направих пюре на Мартин от карфиол, броколи, морковче и тиквичка- изпапа го без пазарлък. Много съм горда, ще правя по- често  Laughing За награда: буйчици и ризка от Убав магЪзин.
Аз гледах преди време обявата за този кастинг и си помислих за среща, но съм забравила. Не знам дали ще можем да дойдем, има шанс тати да ни докара, пък после да се прибираме пеш  newsm78...ще умувам. АКо има желаещи нека се преброим поне, да имам идея дали ще се съберем, че аман от липса на организация  Naughty
1. Цвети
Лека вечер!

# 251
За кастинга - трябват им седящи бебета, т.е. може и под 8м. Днес Ангел мина между капките/снимките и се вреди предварително за него, че в събота не можем. (Алина ще я има в следващия брой)

# 252
Badem.. Ники като се храни си скубе/чеше главичката.. или ушите.. мисля че нищо му няма.. навик който ще мине.. и той си е надирал ухото, ама защото майка му беше забравила да му изреже ноктите... давам ти предположения само...татко му каза че било защото съм го държала мръсничко детето.. от раждането един път съм го къпала, до година по малко Simple Smile

# 253
аз докато се включа и трябва да ви пожелавам:Лека нощ!!!!  bouquet

# 254
  • София
Anim, сравнение с теб съм си за завиждане  Mr. Green А сега е мой ред: Малко за успокоение... представи си ако и Петя мрънкаше да я носиш  #Crazy #Crazy #Crazy

хехе Laughing и това се случва, ама няма да разказвам, че идеята беше да те успокоя малко, а не да те отчайвам Rolling Eyes Важното е, че отминава, всичко е на периоди и много бързо се забравя Peace

Уф, каквото и да ще го лекуваме, няма начин  Tired Тя си чеше едно петно, колкото монета от левче, само там. А до сега съм забелязвала и зачервяване и изпръхване, и нещо като коричка. Обикновено като я стопля повечко, кожата на гърба става зачервена и като на люспички, но минава за ден - два, иначе си е мека и бебешка, а това пусто петно  ooooh! за гъби не се бях сетила  Blush

badem-че, това също спомени на дерматолога...но мисля, че ще се оправи малката сладурана много бързо Hug

Общи условия

Активация на акаунт