....А може да го болят венците от зъбчетата и затова да отказва храната
....А може да го болят венците от зъбчетата и затова да отказва храната 
. Верно, че тези дни ми е малко напрегнато, че най-накрая се реших да си направя изследвания за анемията ми, че в последно време нещо хич не съм в час - все ми се вие свят, уморявам се от най-елементарни неща и явно нещо не е както трябва. Днес просто ще ми взимат кръв, ама аз пак си се притеснявам - много я мразя тази процедура. А пък не ми се мисли как ще съм утре преди да се срещна с хематоложката 

Ве4е съм на линия, Дари вършее из къщи
, а аз се опитвам да си допия кафето( едва ли ще ми се отдаде оба4е...)
А за ку4енцето- разбира се 4 еще се месиш.Ох, нещо им става на родителите и то отведнъж.Не знам на какво се дължи, но определено понякога си говорим на 4ужди езици 
.А с тия явентските лъжи4ки, не му лие трудно - те са доста малки и тесни
( освен ако няма и друг вди на Авент, з акойто да не знам).Дари яде с пластмасови, но доста по-големи или пък с метална 4аена.АКо тръгне да ми отказва храна й връ4вам една купи4ка и лъжи4ка и тя си играе докато я храня.Другият номер, който има успех е да й дам буркан4е с капа4ка. И тя запо4ва да развива и завива капа4ката, а в паусите си отваря устата
Не са си пуснали последните данни по кредитите в Централния кредитен регистър и единият ни кредит излиза в просрочие, а не е. Та трябваше с детето да ходя да се разправям, защото ни спъват отпускането на настоящия кредит за балкона. 
!
....!Какво е това ядене,какво е това чудо
Направо с мъжо откачаме...от къде наследи тая ранобудност и представа си нямам 
Дано проблема ви да е зъбки 
Еми аджаба като знаеш, ела поне веднъж да ми помогнеш де, аз да свърша нещо спокойно...то дето се вика сама не мога и до тоалетната да ида....абе какво ви обяснявам вие знаете за какво говоря. Добре, че е систъра ми...тя ми е отмяната и супер си се имаме двечките, за което благодаря на Бог 
Както и да е,няма да ви занимавам
, кашите си ги папа. Явно ще е като майка си - обичащ сладкото, но се борим всеки обяд да хапне поне едно малко Хипско или Герберско.
И не помагат никакви играчки и занимавки. Абе, мъкаааа е дойде ли обяд. 

Калоян на обяд изяжда 200 грама манджа плюс някакъв десерт - вчера беше цяла круша, а друг пък по 150 грама плодово кисело мляко. Така че за обяд яде по 350 грама. Вечер му давам супата - 200 грама и още нещо - обикновено сирене или кашкавал - ама не съм мерила по колко. Колкото изяде. И после преди лягане изпива по 210-240 мл АМ.
.
. При нас, майка ми и баща ми съвсем си размениха ролите. Сега с татко мога да говоря много повече, отколкото с майка ми. Тя е точно, като на Бубчета майка й. Друса я критическата и само се караме. Но, все пак ми е майка и трябва да й прощавам. Лошото е, че когато те имат някакъв проблем, явно си го изкарват на нас
.
!
Калоян на обяд изяжда 200 грама манджа плюс някакъв десерт - вчера беше цяла круша, а друг пък по 150 грама плодово кисело мляко. Така че за обяд яде по 350 грама.
!Добре,че не се спира,защото тези количества които изяжда,ако не е толкова подвижна сигурно,ще е доста пълничка.