АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 483
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!
Все още се бориме със сополите. И мойте и Сашковите. Оказа се, че освен двата долни кътника му расте и единият кучешки. Та вече са му 13 на брой. Но милият, явно му е зор, защото понякога както си седи и играе и започва да плаче  Confused. А, относно това кога растят зъбите, на Боби сега и растят вторите кътници, а по принцип те излизат около 2-годишна възраст.
После ще пиша пак, че ми дойдоха гости  Laughing!

# 286
  • София
Привет!
Дани, радвам се, че нещата са ОК при теб!  Hug
Блу, добре дошла! Снимките са наистина много красиви. Но най-хубава е клик  Laughing Heart Eyes
Болничките бързо да се оправят!  Praynig
Блан, това са кремчето (всъщност - маз Crazy ) Низита е вярно! Супер е! Беше ни го препоръчал "готиния" д-р, но го бях забравила. Сега взех едно и има ефект определено, че и двамата сме с труднопроходими носове  Confused
Да ви се "похваля", че ние караме постваксинална рубеола  Shocked Без обрив, но с подути лимфни възли. Така се бух изплашила и мислех какви ли не страхотии, но се оказа това. Дано! Praynig Не било странична реакция, просто някои деца карали я рубеола, я морбили, я паротит  Crazy Е, ние сме от първите. Това обаче ни го каза не педито, а гореспоменатия д-р, та му имам доверие. Ако се повяви обрив или Т трябва да му звънна.  Rolling Eyes
По другите теми - 8 броя резци, и мисля че зъбоникненето е в пауза, защото напоследък спим докъм 9.30-10ч, а това става като не го мъчат. Не че не мрънка по 100 пъти, ама...
Акането - 1 или 2, много рядко 3 пъти дневно. Но той си е запечен от малък. (сега понеже е много голям  hahaha )
Цункам ви! До писане!

# 287
Привет и от нас!
Блу, снимките са страхотни наистина! Ние сме ходили на Мальовица, бях забравила колко е красиво, сигурно сте си починали добре.
На нас все още не са ни били шаркавата ваксина, защото Ники все още кашля по малко, не знам вече какво да му давам за тази кашлица. Какви ли не сиропи и бабини лекове, включително и желето от дюли му давах, но нищо не действа и той продължава да кашля, но поне е по малко. Та като премине напълно тогава ще му сложат ваксината, но докторката каза да не се притеснявам, че не е проблем като се забави.

При нас зъбките са 10 и сега е път следващия кътник, дори почти е прорязъл венеца.
За акането, Ники ака по 1, най-много 2 пъти. Задължително сутрин като го сложа на гърнето се изаква хубаво Grinning

Ние утре отиваме на гости на баба и дядо в Плевен да си почина малко и да сменим обстановката, но и от там ще се включа!
Целувки и приятен ден!

# 288
  • София
Мис, не съм Валката, но да кажа - и ние се разхождахме с такива каишки. Удобни са за водещия, Ивчо май също предпочиташе да са му свободни ръцете  Wink
И да ви споделя какво залепя Ивчо пред Тв-то, макар и за 5 мин този клип  Crazy и този Sick Има и още, но на са му толкова любими.

# 289
  • варненка от София
Ха сега и аз да рекна за каишите, Шушата категорично ги отказва и не ги одобрява. За това не ползваме такива. Явно е въпрос на хлапе. То тя и в проходилката се дърпаше, най-много месец и малко да я е ползвала, след което се научи да излиза от нея.

# 290
Май имаше проблем с форума?! Такам...пиша на бързо докато младежът още спинка. Този Д-Р Мускаков от София бил много ангажиран тип. За цял месец напред часовете за прегледи са заети. Чак за ноември ще се тътрим доклиниката.
Кажете плийс с какви перилни праховеперете на малките дрешките? Махнах омекотителя да не битойда е дразнителя за алепгията на Дани, но явно не е.

# 291
Карим, аз използвам Теобебе и съм доволна. Доста време ще чакате за прегледа, но дано да му мине скоро!
Ние почти не сме използвали каишите, най-често аз го водех за ръчичка.
Ние излизаме на разходка, че времето е страхотно Hug

# 292
Karim, и аз използвам Теобебе.Доволна съм. Peace
А за ходенето - Вики не тръгва на никъде докато не хване две ръце, ако я хвана само за едната ръчичка залита като пияна и веднага се обръща и търси да я хвана и с другата ръка.Страх я е.
Най-интересно й е обаче да се качва и слиза от бордюрите (така ли се пише  newsm78) и много трудно се придвижваме, направо свят ми се завива. Grinning

# 293
Ние се излюпихме  Joy
За каишките и ни си имаме, ама така си стоят и не ги ползваме. Като ги сложим и Лори овисва на тях, отпуска се и въобще не може да върви - незнам защо  newsm78. А и аз все се притеснявам дали й е удобно на мишничките. Но добре че ме подсетихте, ще взема тия дни да пробвам пак да видим как е като е по-стабилна.

Karim аз пера с този израелския прах Сано - течен, и съм много доволна. Но имам приятелка, която каза, че се е обринала от него. То май е малко въпрос на проба-грешка  Thinking

didka25 дано бързо ви отмине кашлицата  Hug

А аз пък сега към колекцията от дюли си имам вече и две  Flowers Jack O Lantern - ама тях поне знам кво да ги правя, а и Лори много ги обича - даже имахме период, в който не вкусваше пюре ако няма тиква вътре  Crazy Абе колкото и да го отлагам и да се опитвам да ги пробутам май няма да мине номера, та май най-добре е да запретвам ръкави и да ги правя нещо , че се затрупахме тук ooooh! Ама първо и ние ще се поразходим  Mr. Green, че времето наистина е прекрасно

# 294
  • София
И аз пера с Тео бебе и не слагам допълнително омекотител.

За каишките - имаше един кратък период, в който водех Калоян така, но той бързо проходи много стабилно и не се нуждаехме от тях. А иначе са удобни.

# 295
Ние сме болнички, тази нощ беше адски тежка, имахме висока Т, внезапно я вдигна. Не сме мигнали, дечко не може да диша, не ще да се отпуши това носле. Днес е вял и неестествено кротък, което ме натъжава, но го приемам като неизбежна част от порастването на децата ни. Ще идват болести и неприятности, важното е да останат и да са здравички!!!
Дани, хубави новини!
Блу, страхотни снимки!
Елвингче, много неприятно изживяване, миличкото ти синченце   bouquet И много правилен избор, Джъстин е супер симпатичен младеж, още ме е яд, че заради "кърмачето на мама" не можах август месец да отида на концерта му във Виена и след шоуто да му предложа да запишем някое ново музикално клипче като онова с хубавицата Скарлет Йохансон (боже какви сладки устни има това младо момиче  ooooh!)
Ние сме засега с 8 зъба, обаче венците са като барикадите на Френската революция  #Crazy

# 296
Здравейте, пак!
Карим, аз пера с Persil Sensitive Colour. Така минавам с един прах и за малки и големи. Като си взема най-голямата опаковки и забравям доста за дълго, че трябва да купувам прах.
Elwing, дано не ви се появят пъпки  Praynig  Peace. На Сашко тези песни също му харесват, но има още много любими.
Блу, много са ви хубави снимките  Peace.
Дани, радвам се, че най-накрая свърши твоята одисея. Дано и занапред всичко да е ОК!
Ember, при мен положението с косата е същото, само където аз се оприличавам на цъфнал слънчоглед  Joy.
Душе, дано тази нощ да е по-лека и бързо да се оправяте  Praynig  Hug.
И на другите болнички бързо оздравяване  Hug.

# 297
  • София
Ahoj!  Mr. Green
Ние се перем също с Тео и съм доволна, а Ивчо е от чувствителнокожите.
Душето, да се оправяте бързо! Peace За теб - поздрав! Готина мацка е, да. Ама и той не е никак зле  Whistling Blush

# 298
  • у дома
хайде, мацки, ЦЪК-нете на новата тема  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт