АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 484
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Nana, и ние сме така, засега скрепваме положението с кашлицата, но се точат едни странни извънземни същества от нослето му. Използвам Отрисал Бейби, не знам дали го има в аптеките в БГ, много съм доволна!
Иначе снощи имаше и Т, но изчаках до сутринта без да давам нищо и днес вече я намаше.

Моля ви дайте линкове и инфо за детски филмчета   bouquet

# 256
Здравейте!

nana77, dusheto много  Hug за вашите сладури и дано по-бързичко оздравеят  Heart Eyes

Ето и днешното кафенце за всички вас и най-вече за velmar  Grinning

# 257
  • гр.София
 Привет!
 Душе,отдавна ти видях снимките,пожелавам ви все така да сте щастливи с Боби,като на снимката с коктейлите.

София без рев не ляга и не заспива.Това ме изнервя ужасно.Иначе,пу,пу-спи си хубаво и дълго.Направо не знам,как издържате тези,дето по цели нощи не спите.
 Най-новото й забавление е да влачи всичко,което намери по пода в кофата за боклук.В кухнята кофата е в шкаф,но шкафът е без врата (чакам таткото някой прекрасен ден да ми я монтира.Мога и сама,но трябва да се реже и натаманява размера преди това...  Май ще се наредя и аз на опашка при Супер-Митко и Нана с тефтера Simple Smile)

Пожелавам здраве на болните Hug

# 258
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=221774.0;all
на предишната страница също съм пуснала линк с детски

# 259
Здравейте от мен. 2 дена нямахме нет и ме хванах лудите.Не успях да изчета всичко,но се надявам малко по-късно да насмогна и на това. От днес съм на лекции и майка гледа Тони. Сега си сипах кафенце, че ме боли главата а ме чакат чушки за печене.
Лек ден на всички.Аз ще пробвам да ви изчета и да погледам снимки. Hug

# 260
Ха добро утро и от мен Laughing
vst_80 , мерси за кафенцето  bouquet.Ако щеш вярвай, още не съм пила Tired
Спах до 9,30 и ме сцепи главата- то като не ми се е слу4вало това от месеци.....и ми е терсене.Та- о4ите са ми още като на китайка Joy.Успях само да си взема един душ сутринта и тръгнах към гарата ,за да закарам свеки и да посрещна баща ми Crazy.Абе-комисия по посрещане и изпращане станах.Да вземат да ме назна4ат на автогарата Grinning После закарах баща ми в апартамента, и го оставих да се труди( 4е доста работ аго 4ака 4ове4еца Blush)
 Нана, милия Калоян... Sad ПИши как ми на прегледа Praynig
А за зъбите- питах кумовете ми( те са зъболекари).Та- той ми каза 4е са 20 броя, а същои така , 4е по неявна логика на моми4енцата им излизат по-бързо newsm78.В общи линии до 2 годишна възраст трябва да са ги подредили Mr. Green, а при някои остава някой и друг зъб за след 2 години.

# 261
  • варненка от София
Велмарче, не знам дали това важи наистина, Шушата си е отявлено момиченце, но това не й пречеше да изкара първото зъбче едва на 13 месеца. Та по тоя повод може да ни пишете на първа страница до Ивчо на Нети като най-бързо озъбилото се човече и Шушел като най-мудно и късно озъбващото се зверче.

Ако до 2 годинки трябва да изкара всички зъби, то ще е голяма щафета значи  newsm78
Дупе да ни е яко.

При нас пък сутринта нямаше и ток и вода и беше кръшна веселба, сега наваксвам с домакинстването на един дъх.

Междувременно си свалям Бъфи убийцата на вампири, че го обожавам сериала и да си го гледам с кеф.

# 262
Здравейте и от мен! Simple Smile

Ние събота и неделя си имахме гости - майка и татко бяха на среща в Пловдив, 30 години от завършването им на института и междувременно дойдоха да видят Вики.Майка ме отмени малко та успях да си почина малко, даже вечерта като приспах Вики си легнах по-рано с книга в ръка.Бях забравила какво удоволствие е. Peace
И като споменах приспиване да се включа и аз по темата.Чак не смея да го кажа на глас, но Вики заспива съвсем сама и през деня и вечерта.Пу-пу да не и е уроки!Имаме си нещо като ритуал - казва лека нощ на баща си (маха с ръчичка), дава целувка, след това я завивам, давам биба, целувка и излизам от стаята.През деня се върти 10-тина минути и заспива, а вечер на 5-тата минута е заспала.Само че заспива вечер към 23:00 часа, че и по-късно. Simple Smile
А за гърнето, слагаме я след сън и от време на време през деня, пиша си редовно, но пиша й в памперса, така че не смятам, че разбира за какво става дума.А за акливата тема - ака по веднъж или през ден, само че от три дни е с разстройство и даваме ентерол.Водихме я на лекар, нищо и няма, гърлото е добре, няма Т, гърдите са чисти, нослето се оправи, весела е.Каза че е от зъби.Вики до момента е с 4 зъба и то отпреди 3-4 месеца и от тогава нищо.Венеца й ще се пръсне, колко зъба ще изкара наведнъж не знам. ooooh!
Забравих какво друго...
Дани, честит апартамент!
Айде и болните бързо да оздравяват! Hug

# 263
Бамбуче, мерси за линка с детските, много работа ще ми свърши  Praynig, предният в датата не се отваря от чужбина, ама това забравих да спомена  Embarassed
Блан, мерси за пожеланието! Като говорим за оставената мъжка работа, тук лежи от месец една сателитна чиния баж в хола ми и с нея вече и с извънземни ще се свържем, ако продължи да виси някой друг месец, след като няма кой да се сети да я инсталира на балкона  Joy

# 264
  • варненка от София
По темата с филмчета, така и не съм погледнала линка, но предполагам, че става дума за филмчетата от поредицата на Бейби Ейнстейн, наистина са много хубави.
Пак по тази тема, може да видите много филми, песнички и приказки в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48986.0, на скоро имаше и линк за Телетъбисите, пак филмчета за бебчовци.

А ето тук един интересен линк да учим децата си на животните и кое как вика http://free.bol.bg/kidsbg/images/onlinegames/bebefarm.swf

# 265
  • София
Не ходихме на лекар. Три пъти му мерих температурата и няма. Само сополите. Слагаме Виброцил и после Калоян ни е много много сърдит.

Колкото до ремонтите - да похваля пак Супер Митко, че сам за 1 ден шпаклова балкона, свали старите плочки и демонтира шкафа. Така че май ще е добра инвестиция да отварям бакалския тефтер Mr. Green

# 266
Дани, а какво става с теб? - май днес трябваше да ходиш в пирогов  newsm78

nana77 smile3501 на Супер Митко - май наистина трябва да се замислиш по-сериозно за бизнеса с тефтера - с това темпо няма начин да няма успех  Peace

Ember  smile3501 и на Вики за заспиването - и Лори понякога на обед заспива така, но вечер все иска някой да е в стаята - от тъмното ли се страхува  Thinking

И дано по-бързо отминат тези гадни сополи при всички сополиви мишленца, че са много неприятни, а за съжаление и упорити.

Kaili успех с лекциите.

# 267
Май не само при мен имаше проблем с форума. Тони най-накрая заспа и след малко и аз смятам да направя същото. Тази сутрин станах в 6,30 за да пия кафе преди лекциите и сега съм уморена.

Дани честит ви апартамент. И кажи какво стана в пирогов.

Браво на дечицата които заспиват сами. Ние за съжаление не сме от тях.Реших да започна да намалям кърменията по-малко, но Тони май не е на моето мнение. След като не беше сукал през деня надвечер започна да се настанява в скута ми и да ми повдига блузата.И когато засука ми се хили доволен.

Пак има болнички. Надявам се бързо да оздравяват.
Забравих какво щях да пиша.  newsm78
Лека нощ на всички!

# 268
Май наистина имаше проблем с форумчето  Sad
Момичета я да ви попитам пак нещо - току що мъжа ми се върна с една касетка дюли, пратени от дядо ми  Laughing - ама аз какво да ги правя  newsm78. Вие давате ли на вашите слънчица дюли и ако да как. Аз се чудя дали да не ги сваря и направя на пюренце и във фризера или пък сурови да ги замразя - нямам си никаква идея  ooooh! Помагайте  Praynig

# 269
давала съм на Дари дюли само във вид на пюре PeaceТе май се водеха алергени заради мъха..... Thinking.Не те съветвам да ги даваш сурови, още пове4е 4е едв али ще й харесат.Пробвай като ябълките да ги  опе4еш - може в микровълновата, може и с малко захар.Хайде- и после да кажеш как се е приело Wink

Общи условия

Активация на акаунт