Дюлите-както казва Велмар-за Лори печени, а за вас,ще добавя-сладко от дюли.Не че знам,как се прави,но много обичам
. Гадно е стъргането.
. То и без това няма кой да го яде, та най-вероятно ще ги изпека както казвате за Лори
Ох, намерих си белята с тези дюли аз 
за помощта и бързината, с която се отзовахте
,малко рязането е кофти ,ама ...удоволствието иска жертви 

,ето сега си слагаме печка на дърва,всичко сам направи: купи кюнците,една "лира",монтира ги ,изолира с плочки пода ,вживя се в ролята на коминочистач,аха да го пусна на пазара в Белгия,думата на холандски звучи много смешно shorsteenweger ,ще им изяде хляба ,мислех и да го разведа мръсен до съседите да го пипнат за късмет
беше интересно, и аз помогнах с някоя друга "гениална" идея(Майка ми казваше че не трябвало много акъл,а само да е на място
,но в общи линии всичко сам свърши 

Това май си е болестно състояние вече. 

,по добре сме да ,а при вас е по вероятно да е от вирус ,нашето педи каза че от тази ваксина не се получава температура.Дано по скоро я свалите,наливай го с каквото можеш,защото знам че от високата температура кръвта се сгъстява 
Големи скици са!
Гледам имало е нощни полемики...
,направо съм си за силикон??И при другите майки ли е така или моята кожа е неблагодарна?

уф.. и аз съм насваляла филмчета, записала на DVD, на Ния й харесват, ама има проблем, че все още няма как да й обясня, че телевизора не се гледа от една мигла разстояние
ама линкове не пазя
!
!
!

и като решиш може да се видим 
и много се радвам,че всичко при теб вече е ок 

.А синята къща е много ефектна.Това частен дом ли е?