АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 484
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
 Какво му стана на Форума?!
 Дюлите-както казва Велмар-за Лори печени, а за вас,ще добавя-сладко от дюли.Не че знам,как се прави,но много обичам Heart Eyes. Гадно е стъргането.

# 271
ей, сега не подсети,Бланк.Майка ми правеше страхотно сладко от дюли,ама не беше с настъргани, а с нарязани пар4енца и беше  страхотно.Отстрани като желе, а вътре пар4енцата.....ммммммммммм Crazy ей, защо ме подсети...Ставам да тараша къщата 4е огладнях Grinning

# 272
  • гр.София
 Ох,аз и желето много го обичам!

# 273
Лелеееее, velmar и blanc как само се развихрихте  Laughing Да взема да ви ги пратя на вас - вие май забравихте какъв кулинарен инвалид съм аз, та чак и сладко да правя  Crazy. То и без това няма кой да го яде, та най-вероятно ще ги изпека както казвате за Лори  Laughing - а така печени сигурно пак могат да се замразяват  Thinking  Ох, намерих си белята с тези дюли аз  Sad

Каква съм шматка - забравих да ви БЛАГОДАРЯ  newsm51 за помощта и бързината, с която се отзовахте  Hug

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 00:31 от vst_80

# 274
Мммм обожавам сладко от дюли!
vst_80 Не е трудно ,пробвай  Peace ,малко рязането е кофти ,ама ...удоволствието иска жертви Grinning
Блу много добре звучи тази ваша ваканция,аз си мечтая за същото от мнооого време ...,чакаме снимките Peace
Сополанковците,бързо да се оправят Hug

blanc ,моя мъж прави с такава страст някои ремонти в къщи, но за други макар и по дребни не можеш да го помръднеш Wink,ето сега си слагаме печка на дърва,всичко сам направи: купи кюнците,една "лира",монтира ги ,изолира с плочки пода ,вживя се в ролята на коминочистач,аха да го пусна на пазара в Белгия,думата на холандски звучи много смешно shorsteenweger ,ще им изяде хляба ,мислех и да го разведа мръсен до съседите да го пипнат за късмет hahaha беше интересно, и аз помогнах с някоя друга "гениална" идея(Майка ми казваше че не трябвало много акъл,а само да е на място  Laughing)   Blush,но в общи линии всичко сам свърши Peace
Но виж да се измаже една стая с латекс ,това е съвсем друга история...,но не се оплаквам,има къде по лоши случаи Heart Eyes
Кайли и ние сме така,понякога с такъв кеф суче ,все едно шоколад яде,примлясква и маха с краче или ме обгръща цялата и задължително с ръка на другата гърда ,за да не и избяга случайно Joy Това май си е болестно състояние вече. hahaha
Пепър Ники е така вече 10та година,а не е болен Mr. GreenПросто има толкова интересни неща за вършене ,че нямат време да гледат филми Crazy
Марулче мерси за линковете!Честит ви 3 ти зъб,колкото по късно ,толкова по здрави ! Hug

Аз също си свалих тези които пусна Бамбуча,Ели беше много впечатлена ,вкара в употреба цялата си налична азбука ,тези дни ще поръчам на един приятел да ми ги запише на диск,за да не ги гледа на монитора.
Тони благодаря за подкрепата,вече му се вижда края на единия кътник,то голям зъб голямо нещо!
Всъщност на нея тези зъби хич не и трябват и без друго почти не ги използва ,само ще увеличи силата на захапката и определено ще съм за" Пълна промяна" после .
Ох пак се олях ,извинете ме! Embarassed

# 275
Здрасти Мамо Марго, виждам че сте по-добре вече, това ме радва много   bouquet
Много благо си описала кърмаческите ви пози, ние сме същите скици  Laughing С крачето ме удря по лицето с най-голям кеф, с едната ръка ме е обгърнал и не ме пуска, а другата ми гали косите (или алтернативно скубе) или затиска другия източник на мляко да не вземе да пусне, а той да не е там  Joy
Нана, и ние бяхме няколко дни само със сополи като недовършената ни магистрала, нямат и нямат край. Но днес към обяд почнаха наченки на Т, към 38 докара, иначе беше жив и вперил вцепенен поглед в монитора в поредното детско. Вечерта обаче я премерих 39,6 и му сложих една свещичка, както и чорапки с оцетец. Много ми е чудно дали е някакъв вирус или от шаркената ваксина  Thinking
ВСТ, разпали големи страсти с тези дюли. Аз съм така със сладкото от смокини, зелените...

# 276
О,совите се събрахме а    Grinning ,по добре сме да ,а при вас е по вероятно  да е от вирус ,нашето педи каза че от тази ваксина не се получава температура.Дано по скоро я свалите,наливай го с каквото можеш,защото знам че от високата температура кръвта се сгъстява newsm78

А като заговорихме за кърменето, пробвали ли сте с конкуренция ? Иван един път застана близо до единия "източник" и да видиш каква ревност Shocked  чудя се как не получи едно круше в носа за нахалството hahaha Големи скици са!

# 277
Ха,добро утро  Wink Гледам имало е нощни полемики...
Блу-пускай снимки от романтичната почивка,освен ако не са мнооого романтични  Mr. Green
Браво на кърмачките...аз направо съм забравила какво беше това,ама като стисна гърдите,още излиза по нещо  Shocked ,а не се кърмим вече от 5 месеца.Ама ,ако знаете каква празна кожа остана след кърменето  ooooh!,направо съм си за силикон??И при другите майки ли е така или моята кожа е неблагодарна?
Велмарче-намери ли врати,че тук ми попаднаха няколко фирми(в едно списание за обзавеждане),ако искаш да ти ги пратя на ЛС или вече си решила проблема?
Браво и от мен на Супер Митко. Peace
А за самостоятелно заспиващите деца,пу-пу.Мълчете,да не ги урочасаме.Мартина я приспивам и на обяд и вечер с 300 зора. Crazy

# 278
  • у дома
добре де, пускам снимките за разглеждане докато си пийвате кафенцето  Laughing mmilena, онези снимки не съм си и помисляла да показвам  Joy Mr. Green то само с ЦЪК няма да ми мине номера, ето ви и едно КЛИК, от мен да мине Mr. Green то има и други, не толкова "розови", но тях ще ги покажа на друго място...
за дюлите, да се изкажа  Mr. Green обожавам желето от дюли, то се прави от семките... т.е. като режеш дюлите за сладко, каквото остане от семки и около семки не се изхвърля, а се прави желе  Mr. Green ама как точно, нямам идея  Mr. Green  Blush
за приспиването пу да замълча, щото ще си урочасам детето  Stop Whistling уф.. и аз съм насваляла филмчета, записала на DVD, на Ния й харесват, ама има проблем, че все още няма как да й обясня, че телевизора не се гледа от една мигла разстояние  Crazy ама линкове не пазя  Embarassed
пак ще се включа, че мрънка  ooooh!

# 279
  • варненка от София
Дани, как си?

# 280
  • Sofia
Пиша рядко, щото има работа, а вечер съм гроги. След като я изкъпем, с таткото пием по 1 ракия и после заспивам бързо.
За зъбите - Димана продължава да е с 12, 8 отпред и 4 кътника. Кучешките я мъчат повече от месец, подути са й венците и чакам всеки момент да избият и 4-те. В интерес на истината, никненето на кучешките не е чак такава драма при Димана (чук-чук на дърво). Е, от време на време проревава, но не се тръшка дълго време. Аз й давам калгел, но не съм сигурна, че облекчава болката, просто на нея много й харесва вкуса и си го хапва Mr. Green и така се успокоява.
Дани, мила, прегръщам те и се надявам нещата да се оправят и да не хабиш повече нерви, че се измъчи страшно много и покрай преместването в апартамента. И вземи си вдигни телефона, когато ти звъни. Mr. Green

# 281
  • софия
Здравейте,мацки  Hug!
Вчера ми махнаха,каквото имаше да се маха,но трябваше да остана под наблюдение 24ч. и за това се прибрах чак днес сутринта.Всичко,за сега е наред и се надявам и така да си остане  Praynig Grinning!
За новия апартамент още в началото мислех да ви напиша,че е до Синагогата,но си рекох да взема да си спестя майтапите  Mr. Green!
Сега, ще се впусна в разглеждането на снимки  Simple Smile!
На болничките скорошно оздравяване!

# 282
Добро утро!

Дани, радвам се че се включи и че всичко е минало добре  Hug

blueeye®
направо ме остави без думи - снимките са уникални  Peace

# 283
Здравейте мацки  Hug
Много сте изписали,четох по диагонал  Embarassed немога да смогна  Twisted Evil
Ние бяхме на консултация,биха ни ваксината за шарка и за мое щастие Даяна изобщо не плака  Laughing,иначе е пораснала с 3 см,вече е 79 см. и 10,400 кг. /на килограми изобщо не е мръднала/  Wink
Кайли успех на лекциите  Peace и като решиш може да се видим  Heart Eyes
Дани,честито ви жилище   bouquet и много се радвам,че всичко при теб вече е ок  Peace
Блу много хубави снимки,браво че сте успели да си почините  Party
Валка,а удобни ли са тези каишки,с които държите Али  Rolling Eyes
Относно зъбчетата Даяна е с 6 броя  Laughing,за акането ака или по един път или по два пъти на ден  Mr. Green
Ставам да хапнем и отивам на фризьор  Heart Eyes

# 284
Ох, фризьор...искам и аз. Grinning
Глася се за събота, че съм за боядисване, косата която ми опада след раждането сега е пораснала около 10 см и стърчи навсякъде...изобщо съм като разплетена кошница в главата. ooooh!
Дани, радвам се, че всичко вече е ок. Peace
Блу, снимките са много хубави, какво спокойствие... Simple Smile.А синята къща е много ефектна.Това частен дом ли е?

Общи условия

Активация на акаунт