Сериалът "Отчаяни съпруги"-сезон 4

• 26 379
  • 621
  •   1
Отговори
# 585
kafe не съм аз Laughing Някой друг го написа  Wink

Far away, ТинаХрис, пардон!!   bouquet
Ма много инфо, много чудеса, бре  Crazy
Чак взех да се омотвам...  Crazy Добре, че днес няма много работа  Mr. Green

bouquet

# 586
  • No Line On The Horizon
А откъде да сваля субтитри за 5 и 6 серия?

# 587
Бяло: в девети сезон май щеше да е торнадото, което ще срути част от къщата на Бри и Орсън и те временно ще отидат да живеят при Сюзън

# 588
# 589
  • London, baby
А откъде да сваля субтитри за 5 и 6 серия?
Тук са

# 590
Бяло: в девети сезон май щеше да е торнадото, което ще срути част от къщата на Бри и Орсън и те временно ще отидат да живеят при Сюзън

Бяло: Как девети сезон? Нали сега гледаме четвърти? Не ме хвърляй в музиката, сигурно имаш предвид девети епизод, а?

# 591
Последно убиха ли мъжа на Габи ( бяга ми името му) Много кофти ще е, ако е мъртав, дори да беше самозащита, ще им тежи на съвестта.
Майк защо е станал наркоман? Заради някаква травма и болката от нея ли?
Линет май няма да се оттърве от майка си, сестрите й бяха ужасни!

# 592
  • London, baby

Бяло: Как девети сезон? Нали сега гледаме четвърти? Не ме хвърляй в музиката, сигурно имаш предвид девети епизод, а?
Айде бяло и от мен  Mr. Green : днес излезе 7ма серия  Peace

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 22:21 от viessmanka

# 593
Кажете някоя клюка в бяло какво става с Виктор, че нямам търпение до следващия епизод Wink
Не, че много ми е симпатичен, ама Габи и Карлос здравата ще загазят усещам....

Майк направо ми падна в очите, ако наистина е наркоман!!!

# 594
  • No Line On The Horizon
Марче, viessmanka, мерси за субтитрите!

# 595

уффффф  ooooh! да де, точно девети епизод имам предвид, ама.... Embarassed
Ето още бяло: В 10 епизод ще се разбули тайната на Адам.
Линет изпищява в следващия епизод, защото Кейла я блъска някакъв пиян шофьор.
В този сезон 2 души ще умрат - един мъж и една жена. Жената /предполагам/ е Айда, а мъжът е Виктор.

В следващия 8 епизод: Бри и Орсън ще имат разногласия в брачния си живот заради бебето.
Ще изплува някаква тайна от миналото на Адам.
Ще се появи вторият баща на Линет, когото тя не е виждала доста време. В ролята на баща й ще бъде Ричард Чембърлейн.
Ето и снимки от 8 еп.

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 03:14 от desex

# 596
А ето и други интересни нещица покрай сериала:
Първоначално децата на Скаво е било замислено да се казват Питър, Пол, Престън и Патси, вместо Портър, Престън, Паркър и Пени.
Джули Майър е щяла да се казва Джена Майър и да бъде на 10 год.,а не на 17 години.
Марша Крос се е явила на прослушване за ролята на Мери Алис, но продуцентът веднага е решил, че тя е "перфектната Бри".
На Дана Дилейни/Катрин/ първоначалното пък е била предложена ролята на Бри, но след това се е решило, че тя пасва по-добре за ролята на жена, която всички "обичат да мразят".

# 597
desex, много интересно инфо. Peace
Кога ли ще излязат бг субтитри?

# 598
Едно инфо за следващия епизод:
Линет ще се събере с отдавна загубилия се втори неин баща, а Орсън и Бри ще имат финансови проблеми покрай новото бебе  Peace

# 599
Много интересни коментари от десекс  Hug

Не разбрах умира ли Виктор или не? Ако да, много кофти. Дано поне се окаже, че е готвил отмъщение...

Нещо ми убягва коя беше Аида?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт