Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на хората за антидепресантите Мохито и Маргаррита?
Какви са впечатленията на хората от посещението им в Южна Африка?
Какви са преживяванията на хората по време на раждането в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на хората за антидепресантите Мохито и Маргаррита?
-
Какви са впечатленията на хората от посещението им в Южна Африка?
-
Какви са преживяванията на хората по време на раждането в болницата?
-
Какви са мненията за посещенията на свекървата?
-
Какви са впечатленията от посещението на Африка?
Аз все в центъра съм била ,голяма красота е там.Майка ти е голяма куражлийка ,браво на нея!

)
Мисля си сега докато сме в България да правим уикенд пътувания с малчо до по-близките Европейски столици - Будапеща е едно от първите места на моя лист 
) 

)
. Ако знаеш на мен какви са ми идвали в трудни моменти. Като ревеше АJ се сетих как Моника задундурка бебето на Рейчъл да спре да плаче и казваше: баунси бейби, баунси бейби. Смях не смях, но oпрях до там да го пробвам и работи
Поне децата да им бяха фенове, щеше да е по-поносима мисълта, ама не са.
)))
. Не че е лоша жената, ама ще внесе силен смут в разграфения ни живот. Да не говорим, че ще се щурне да чисти и да оправя-това и е хоби. Година след предишното и гостуване не можех да намеря нищо из къщи.
Иначе и на двамата не ни е било до никакви ин-лоус, но съвместното щастие явно си е искало жертвите. 
, и ми казват, че трябвало да звънна ЕДИН ЧАС преди часа на предизвикването и ТОГАВА ЩЕЛИ ДА МИ КАЖАТ ДАЛИ ИМА КЪДЕ ДА РОДЯ!!!

. Много я е страх да не би аз да реша, че тя нещо ми се бърка
... Хем обеща като има внуче, че ще дойде
. За нас е по-лесно той да идва, ама на нещо от годините ли какво ли се е ошашкал.