Бременни чужбински мами - 15

• 15 035
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
Milika и АmeiPeace Peace благодаря ви!  Peace

# 211
Tsugumi,ето за тази игра4ка става вьпрос:

Ние сме я купували от Белгия, но преди доста време.Казва се Мagisch Muziek Mobiel.Незнам дали я има при вас.На фирма Vtech е

# 212
  • NL

Цитат
Има и гимнастики за бебета
Оранжево небето,за мен това,което си показала е обикновенна музикална играчка-шарена,красива но не и babygym.
За развиване на моториката и зрението на бебето ги дават точно тези,които съм показала по-горе.
Сега чета описанието на тези като твояте но не виждам да пише нищо освен,че са колоритни с хубава музика и тн Thinking.

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 20:16 от Milika

# 213
  • Чехия
Амейче, честито мила! Лека, красива и безпроблемова с пожелание за най-прекрасното бебенце!  Hug

# 214
  • NL
Видях,че става въпрос за това.
Оранжево небето
Цитат
На моята беба много и харесва една мобилна игра4ка за леглото с движещи се птици, която пее, говори, дори прожектира движещи се звезди4ки когато е тьмно и малката ги следи на тавана
Аз прочетох за гимнастиката а това съм го пропуснала EmbarassedМоите извинения.

# 215
Хехе, Оранжавке, нашата играчка е абсолютно същата  Hug Радваще се на изключителен успех при голямата, сега и дреби много им се кефи на патките.

# 216
Шоши, тази игра4ка много и харесва и на моята дьщеря, добре си го написала "радваща се на изклю4ителен успех" Wink., аз
Милика, гимнастиката за бебета е друга игра и тя не е 4аст от тази.Аз я споменах просто като изреждах.Още не сме купували гимнастика.Някой ако има да сподели заслужава ли си

# 217
Оранжево небето
моя син се радва много на спирала:

от Хема за  11?
и музиел мобил ( не нзма как се казвам на БГ Blush )

като хване паяка му разказва играта Crazy
 а имаме и още две подобни и постоянно сменям играчките, че му писват.... а да споделя голям съм фен на playgro Heart Eyes

и всякакви карпички обича да хапе , а също така и играчки с музика.. ама така се удря с тях не е истина ooooh!

# 218
и всякакви карпички обича да хапе , а също така и играчки с музика.. ама така се удря с тях не е истина ooooh!
Давай му засега само меки играчки  Wink

# 219
Джена, ще се справите  Peace Ние сме на смесено хранене от 1 седмица и Самуел е качил около 600 г  Shocked Ужасно много! И все иска да яде  Rolling Eyes Междудругото и Сами обича точно така, като Ноли да спинка  Crazy

Небенце, мерси, ще видя и тук какво има  Grinning

Ние имаме поръчана подобна играчка за леглото. Сега чакаме и подарък от едната ни леля, палестрина.

Нещо подобно , но още по-хубаво  Wink

# 220
Звезди, правите днес 5 месеца, нали? Честито от мен! Да е здрав и послушен Ерик и да расте много щастлив и обичан   bouquet

# 221
Здравейте мили дами! Благодаря за топлото посрещане!  Hug

Като чета темичката, забелязвам, че вие вече имате доста опит с бебетата. Аз нямам абсолютно никакъв!!  Blush Не съм се шашнала още, щото може би ми е рано Laughing, но от време на време започвам да мисля и ... нищо не измислям  newsm78. Явно, всичко ще си дойде с времето. Най-важното за мен сега е бебето да расте нормално, да се развива нормално и скоро да се видя с коремче  preggo

# 222
Спяща красавице, не вярвам да сме имали голям опит. Аз дори първия път като влязох в детски магазин се уплаших, какво трябва да купуваме, не разбирах нищо  Laughing Всичко ще си дойде с времето  Peace Леко бременеене

# 223
Sonita
мерси  bouquet

The Sleeping Beauty

не се притеснявай всико ще си дойде по местата...а ако имаш въпроси питай... много отговори ше получиш тук Hug

Tsugumi
 страхотен аватар имаш Hug

# 224
Звезди, Ораньевко, честити ви месечинки   bouquet

Ние малко се позавърнахме. Имах мастит преди 2-3 дни със свирепа  темп над 40 градуса и сега съм на антибиотик и пак със свръх лактация, защото трябваше да цедя болната гърда до край начесто

за гимнастиките - имам lotty ladybird - на Mammas & Pappas, но дребния само я съзерцава засега, без екшън  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт