АПРИЛски слънчица сгряват нашите сърца през есента

• 11 651
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Ексче, бабите твърдят, че нашето поколение не е било толкоз "палаво и своенравно"  Thinking.

Аз мисля, че от пране на пелени на ръка не им е оставало време да го забележат. На нашите им е отнело 6 години да се решат на второ, а мен баща ми и досега ме оплаква колко трудно щяло да ми бъде.

# 121
  • София
Юлче, ще ти бъде и аз те оплаквам! Hug

# 122
  • София

smile3521

От кога се каня да питам..... Пеят ли другите априлчета?

Ани пее една песен която музикално-инвалидната ми майка си съчинява за някакво конче и съответно тракат с език имитирайки кон и ани си тананика в момента и си трака с език между куплетите  newsm78

# 123
Да, Иво пее. С "мммммм" и се поклаща леко в такт. Има едно пиано със записани мелодии, кара ме да му пускам мелодия и си мммм-ка доволно и щастливо.

Вени, недей бе, баби много  Laughing

# 124
Да пее, най-обича в такт да повтаря тате-тате-тате, от което таткой е подриксан от кеф. Вчера й пях Мила, моя мамо и днес се заслушах, че си я тананика, но без мамо естествено.

# 125
Данче казвай бързо  Mr. Green
И моя си пее някаква песен, ама незнам коя е нещо си мрънка  Joy, иначе като му кажа да изпее песничката и почва  Joy, много е смешен

# 126
Стенли също пее, не знам какво, но с думи измислени и мелодия Ала Стенли си припява и танцува от време на време  Joy

Момичата, давайте идеи какво да прави Ексчето снимките на дечковците ни  Thinking
Аги, влез и си кажи какво прави Тонката във вестника  Hug
Данче, влизай по-честичко, че много ни липсва твоето наздраве вечер.
Ще има ли последно преброяване за неделя, аз вече нямам търпение  Whistling

# 127
Момичета,
Благодаря ви за пожеланията и подкрепата  bouquetЗа сега имам деца от 3(даже 2те не са ги навършили) до 13 години.По-големи нямам!
Абе я кажето от кога трябва да съставят изречения децата?Какво пише в дебелите книги някой знае ли?

Христо не е по пеенето,но с танците е на ТИ.Харесва черна музика и се прави на рапър.Самоук е!

# 128
  • София
Пее, да, но доста негово си пеене! За изреченията - индивидуално е. Лора започна на година и 10 м., но тя по това време вече /1,6 г/имаше 5-6 думи в речника си, на година и 7 станаха 15-20 просто изведнъж и на година и 10 станаха  и изреченията. Но сега не очаквам такива неща - назад сме с материала!

Ани, непознах ли за Тони?

# 129
  • София
Ани, непознах ли за Тони?[/color]

Позна позна  Peace , няма друг с толкова медийни изяви като наш Тони

Аз викам да спретнем един хор от априлчета вдругиден  Joy
И диригент си имаме, Аги е професионалист

# 130
Ами, като заговорихме за това, аз може и да не дойда с априлчето, защото е хремаво. Още. Но мисля да си направя устата и да дойда сама в такъв случай. 

# 131
  • София
Тони на Аги е априлското представяне във вк. 168 часа.  Heart Eyes

Наде, от много време вече не казвам "Наздраве", защото шефчо като го сложа в 20.00ч да спи и излизам от стаята. Като се върна е обикновенно към 23ч и със Ст сме си казали няколко пъти "Наздраве" и 2 не виждам за сън (само 1 и 3)  Mr. Green Но ще си взема бележка де и ще се пробвам да вдигна една тежка наздравица скоро!

# 132
  • София
Опс, Екчето и тук ме издала  Mr. Green

Стаско пее с "аааа"  Mr. Green Юле, да ги събереме и цяло "мама" ще изпеят.

Аз пък тъкмо щях да похваля Стас, че му премина носотеча и ей го пак протече. Друго му няма  Thinking Бистра водица му тече от носа и то като ревне за нещо.

# 133
Брей, брей, 7 страници за два дни! Цяла сутрин не мога да насмогна.

Честито годишнини на Смин и Иленка  bouquet! Още много такива да празнувате, момичета!

Цвети, честито и на теб, разказвай как са нещата в школото. Чудих се наскоро кога ще почваш, пък ето ти си била вече в действие, много,много да ти върви!

Диабетче, честито ви награди, ама то как да не спечелиш с дете като вашето, пу-пу!

В този ред на мисли да си кажа, че и аз се надявах на близнаци и двата пъти, но не ме огря. За трети път не бих си го пожелала, защото мисля 4 ще са ми множко, пък виж за късмет станало тогава. Та се двоумя  newsm78, рисковано ми е, защото и от двете роди имаме близнаци. Определено това ми охлажда ентусиазма за трето де.

Данче, издай тайната, как го слагаш шефчо да спи в 8. Лекса беше така ама преди много луни, сега едва я слагаме в 10 и в чудо се виждаме. От както тръгна на гледачка тотално си промени режима и това ме нерви, ама нямам нерви да се занимавам с поправки на този етап. Добре че баща и се занимава с нея вечер, аз си лягам преди нея. Надявам се сега майка ми като дойде да я вкара в ред, че иначе незнам. Изтървах му май края и сега се чудя какво да правя.

Имам и друга питанка. На скоро беше обсъждано, но пак го слагам на дневен ред.
Таааа, до каква възраст трябва да се изправят крачетата на малчовците напълно. Лекса все още има дъга, не е голяма, но кракат аи не са напълно изправени. Трябва ли да се притеснявам, до кога се изчаква? Миналата седмица споменах на една доброволна евалюация, че това ме притеснява ( не със доктор) и сега ме натискат да идват в къщи да я гледат. Май искам да я заведа на личния доктор за мнение, ама като ги знам тука какви са, едва ли ще го сметнат за проблем. Та съм в чуденка, има ли проблем дребната или  newsm78?

# 134
  • София
missZ Аз бях повдигнала въпроса преди много луни за крачетата Simple Smile
Ами на Ани от тогава почти се изправиха, незнам дали щото понапъля или наистина са се изправили. Дясното краче е с по-голяма дъга, според докторката ми е оптична измама щото дъгата изглежда така от по развития външен десен мускул.
Каза, че до 3 години краката все се изправят, но при по-пълните не личи и изглеждат прави  Hug

ОЩЕ ЧАКАМ РЕЦЕПТАТА ЗА БЛИЗНАЦИ   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт