АПРИЛски слънчица сгряват нашите сърца през есента

• 11 649
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Иленко, честита годишнина и на вас!  bouquet
На Вени също! Hug

Стискам палци Диди бързо да се оправи! Praynig

# 106
Цвети, успех и от мен в страхотното начинание Peace
Честити годишнини на Смин, Вени, Иленка. Много любов и разбирателство ви пожелавам  bouquet Heart Eyes
Много Hug за Диди и бързо да се оправя Praynig
А това за тоалетната дето ексчето е дала снимка при нас никак няма да свърши работа, бяхме купили такова още преди 7-8 месеца с идеята да го ползвам за пералнята, ама той веднага му намери цаката ... на мен засега не ми се налага да го пазя от тоалетната, не проявява такъв интерес още или може би аз реагирам много бързо като се отправи към банята и го отколонявам в друга посока без да се усети Wink

ДанчеHug Hug Hug Hug Hug с теб сме

Аз да си похваля детенцето, че днес не плака изобщо сутринта, татко му го заведе обаче, с мен незнам дали щеше да се получи, но от понеделник ще видим Praynig

# 107
  • София
И от мен яко палцестискане за Дидката!  Praynig

Загадка - Чийо красиво "априлче" е във в-к 168 часа? Майка му не пише напоследък много, но всички я знаеееем  Heart Eyes Още жокери?  Mr. Green

# 108
  • София
Деси права си, и аз залепих всички копчета и Ани ги разлепва вече и това за тоалетната немисля, че ще и се опъне  newsm78
Но за сега само сочи вътре и казва пишшшшшш, не бърка, но четката я разнася и се чудя къде да я вдигна

Абе не сте ли се замисляли и вие ли сте били такива и как е възможно и вашите майки да са минали през всичко това  Laughing

Честити годишнини и на Вени и Иленка! Много да се обичате, никога да не губите интерес един към друг и винаги да гледате в една посока!
и след сто години ей така да сте  Hug

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 13:16 от х_diabet_mama

# 109
  • София
извинявам се предварително, но неможах да се стърпя да не пусна тази снимка
Майките толкова си приличаме  Laughing

А това сме аз и Раче другата година  Joy Други ще се присъединяват ли?

# 110
Честити годишнини на априлските мами които имат разбира се,пожелавам им дълъг и щастлив семеен живот изпълнен с незабравими моменти!
Като чета разбирам че на някои от вас децата също като моите палавници още цокат биби.Кога мислите да ги отказвате мили мами ще ми бъде интересно да чуя мнението ви,защото аз все още нямам намерение да им отнемам успокояващата ги залъгалка,прекалено много си ги търсят а като виждам как успокояващо им действат сърце не ми дава да им ги отнема за винаги. newsm78 Embarassed

# 111
Ексче hahaha hahaha hahaha

Честито годишнини на Вени, Сминсчо и Иленка! Да се обичате, уважавате и цените един друг още много много години.

Димата не пипа тоалетната, просто защото вече банята не й е интересна. Иначе знае какво се прави там ама не го прави.

Данче, и ние сме в клуба на ъ-ъ-ъ-аа-у-у-у. Но имаме малък напредък - взе да реве на ма-ма. Ама няма да се похвалвам още, като ми каже мамо, тогава. Че нещо ми е болна тема. Да не говорим, че я учат да ми вика Гале (естествено свеки, понеже аз й казвам по име и сега обърна по мен чрез детето). Днес Димитрина събори един леген и си разби устната. Потече малко кръв, но мина с много малко рев. Незнам, но нещо не се притесних, само й казах, че така се става голямо дете и й измих устата и вече беше млъкнала. Много е палава.

Джинджър, не мисля да я тормозя с отказване. Не ми е болна тема. Когато иска тогава да се отказва. Обаче, видях, че в яслата децата са биберони и ми се струва, че ще стане голямо лапане на чуждите, което мисля, че хич няма да е приятно за майките. Иначе тя си търси бибата замо като й се спи, но ако някой джвака пред нея и тя си иска (или си дръпва чуждата).

# 112
Иленка, честита годишнина и на теб! Дълги години любов и щастие с любимия!

А това сме аз и Раче другата година  Joy Други ще се присъединяват ли?

Аз съм пас, да предупредя отсега  Crossing Arms Две е достатъчно. В този живот не планувам повече.

А мен мама точно на тая възраст (всъщност от 10 месеца до почти 2 години) ме е гледала сам, защото баща ми е бил в Сибир. Не на заточение  Mr. Green строили са БАМ.

Иво няма да го отказвам от биба, харесва ми да спя нощем. Докато не я хвърли сам. Пътувахме последния път във влака с едно детенце на 3 и половина, дето имаше 2 биби и ги цокаше и двете наведнъж. Или цока едната, а с другата се чеше по носа. Тъй че явно има и по-зле, се успокоявам аз. Все пак Иво е още на 1 и половина.

Гале, свекито ти е за разстрел. Нейния син на име ли и вика? Ако не, научи го!

# 113
Честита годишнина на Вени, Смин и Иленка   bouquet Дълги години съвместен живот изпълнен с разбирателство, компромиси и много любов.
Цвети, успех в начинанието ти, дано ти доставя много удоволствие и да го вършиш с лекота.
Свекърва ми също учи Стенли да ми вика Надя, но си мисля следващия път ще го накарам да и каже "Пенке"  Mr. Green hahaha
Ексче, направо ме разби  hahaha май за сега всеки си прави пас  Whistling Кажи кога и къде да ти пращаме снимчици и какви да са, ако имаш нещо предвид вече  newsm78

# 114
Здравейте!

Честито годишнини на Вени, Сминсчо и Иленка!

Теди след боледуването миналата седмица беше на ясла 4дена и пак е болен в къщи.Общо му се сабират 6 дена. И по4на да пла4е като го водих в4ера освен като го взимам преди това-мнооого гадно ми беше.

Добре дошла на новата мама!

Екси, 4естита ви награда-заслугена си е била!!!  bouquet

Цвети, много успехи в на4инанието ти желая!!!

Тоалетната засега като не гледам само я отваря докато му се скарам да не пипа. Grinning

Целувки на вси4ки и да знаете 4е липсвате/
надявам се скоро да си купим нов комп, 4е аман от това интернет затъмнение Hug[/color]

# 115
Гале това свекървите голяма напаст,че помагат добре ама като започнат да лазят по нервите,не знам защо не я поставиш на мястото и,аз моята я побърквам от забележки че и тя научи нарочно децата да ми викат майко а не мамо,ама те пак ми викат мамо само понякога като искат да се заяждат с мен и знаят че им се карам/на шега де/и те се смеят много. hahaha Joy smile3532

# 116
  • Русе
Благодаря за поздравите момичета! Hug
Аз на Дилянка съм й скрила бибероните, ама тя не ги е отказала още. Не беше виждала биберон от 10-на дни, ама днес докато ми рови в дамската чанта намери един (дето го нося за спешни случаи на буйстване и тръшкане) и си го зацоца блажено. После издебнах удобен момент и го скрих пак. Целта ми беше да махна биберона за яслата и преди да е започнала да го нарича, т.е. да си го иска с думи. Много ми е било смешно в моменти когато очевидно го търси и се опитва да ми каже, а пък аз се правя, че не разбирам  Mr. Green. Тя се примирява накрая ...и така. Щеше ми се да не й го отнемам преди да са излезли кучешките зъби, ама яслата ги изпревари  Rolling Eyes.

Ексче, бабите твърдят, че нашето поколение не е било толкоз "палаво и своенравно"  Thinking. И аз не мога да повярвам, че са търпяли подобен "стрес". Wink
Аз си спомням как досаждах като малка на майка ми като ходи в тоалетната. Диляна е същата  Laughing - не проявява интерес към тоалетната чиния, а към свещенодейстащите вътре  hahaha. Даже като се бърша, се сгъва на 90 градуса да занича какво правя и къде отиват хартишките. Crazy

# 117
Здравейте, ние вече се оправихме  Peace
Ексче честита ти награда   bouquet 
Моят Алекс от време на време ми вика "Петя", "мама" не но името ми знае поне  Joy
Ние утре сме на сватба и сега се лакирах, утре съм на фризьор и после ще показвам снимки, дано само Алекс да не мрънкя че  #Cussing out
Та кое е априлчето Данчееееееееее не даваш жокери  Thinking

# 118
  • София
Жокер : Момче е, със сини очи е

За снимката незнам, мога да изпълня всякаква идея но незнам каква е?  newsm78

# 119
  • София
Да не е Тони на Аги?

Момичета, мерси за поздравите! Още седмица само съм сама! За последно!

Общи условия

Активация на акаунт