АПРИЛски слънчица сгряват нашите сърца през есента

• 11 647
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
ЕКСЧЕ  Hug Blush ТРОГНА МЕ!!   bouquet

Мили момичета, днес правим 4 години от заветното "да". Почерпете се за наше здраве

Честит празник на всички, работещи в сферата на туризма!!!
Липсвате ми много, но след 2-3ти октомври ще се включвам по-често!  Hug

# 91
Смин, честита ви годишнина   bouquet. Пожелавам ви много любов    loveuuu и щастливи моменти заедно .

# 92
Добро утро! Grinning
Цвети я засичам, да отстоява каузата на дългокърмещите мами в двете анкетни теми на Бу в "Майките", обаче нас отдавна не ни е навестявала...
Ааааа,Енви,аз не съм ви забравила!Просто въпросните теми(особено едната #Cussing out)ми костват доста нерви,а напоследък време нямам много.
Да се похваля,че започнах работа от понеделник.Отворих студио за танци(калсически и модени).Ха сега и да почерпя

Сминси-Ха честита ви годишнина.Да ни почерпиш и на 40-то

На мен този тест не ми се отваряSad
Черепахова,а на сайта попадна покрай теста или обратно(любопитно ми е !Ако искаш не отговаряй Simple Smile )?

Бубка-релактирай душо!За мен това е доста голямо предизвикателсто newsm78

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 00:19 от ~Цвети~

# 93
И моите момчета обичат да изследват тоалетната чиния ако не ги видим и се понамокрят понякога,и те знаят за какво се използва ама още не я ползват по предназначение.
Цвети страхотна почерпка дано ти върви и се разраства бизнесът с танците желая ти пълен напред от сърце! newsm10

# 94
  • Boston, MA
Смини, да сте живи и здрави!

Цвети, искам, ама само от желание за отслабване... а джуджето и хабер си няма от кърмене вече!

# 95
  • София
Добро утро!

Смин честит празник! То и аз имах годишнина на 26, но мъж ми го няма и дори не споменах - не ми беше празнично.

Незнаех за празника на туризма!

# 96
смин, честита годишнина!  bouquet

Цвете, поздрави за новото начинание, да ти върви по вода! Hug

# 97
  • София
Ето ни и нас!

Сминсче, във Варна пристигнахме през ноща. Не можахме да си изберем хотел и отидохме в Балчик, където и отседнахме, затова не звъннах. И честита ви годишнина!

На теста и аз съм в групата на Юлчето, Бубка и Филипа.

Цвети, страхотно! Много успехи ти пожелавам!

Ексче, снимката е жестока, честити награди!

А Емо колко смело си играе с кучето. Нашето куче е на 8 години и не позволява на Реа такава игра, вече се е сбабосало. Иска ми се да имам и малко кученце сега, за да си играят по цял ден.

Наде идеята за снимките на априлчетата е супер!

# 98
  • София
Да допълня само, вкъщи гледам страхотна кокона! По цял ден се реши, обува ми обувките и ходи из целия япартамент с тях. Не излиза без слънчевите си очила. Постоянно ми взима бижутата, слага си ги и така излизаме навън.

Ще кача малко снимки по-късно.

Лек ден на всички!

# 99
Смин, честита годишнина! Пожелавам ви любов и разбирателство!

# 100
  • София
Ех Цвети, да ми беше тук да се включим в курса, с мъжа ми от 10 години се каним да тръгнем на танци
успех!!!!!!!!! Peace

# 101
  • София
Скоростта на изписване на темите ви е страшна!  Mr. Green От "Добро утро" съм седнала да чета и ей го стана "Добър ден"!

Рамама, давай снимки, много са сладки малките коконки!

Цвети, успешен старт! Желая ти много работа, но и поне малко свободно време за форума!

Вчера чета, чета колко бъбриви и разбиращи вече априлчета има и с тъга поглеждам Стаско и с надежда да видя нещо умно в него, а той дължи с 2 ръце разгънат памперс около врата си, все едно държи яка от сребърна лисица, смуче си бибата и ме гледа с възможно най-сериозно-интелигентния си поглед.  Mr. Green

От понеделник го пращам на ясла и ми е криво, свито... Чувствам, че го изоставям и предавам. Дано имаме късмет поне с ясла!

# 102
  • София
Цвети, успех с начинанието. Дано има много кандидати (като мен) да танцуват. За сега ходя да тропкам хорца, но като ги поизуа мисля да сменя стила Simple Smile

Тъкмо щях да обяснявам за заключващия механизъм за тоалетни и Ексчето ме е изпреварила със снимка  Hug
Емо не се вълнува много от самата тоалетна, използва я за катерене и достигане до мивката. Пуска си водата и се мие и мокри на поразия. Не пропуска и да поразмята четката за тоалетната - опитва се да я използва по предназначение (най-вече без нужда).
Късмет Данче, бързо да свикнете и двамата с новото положение. И на мен все още ми е болна темата за яслата - предполагам докато го дам Wink

# 103
Начи с Иво ще са компания, може да разработят нов език за глухонеми, базиращ се на ъъъъаеуауааеееъъъ, кимания и знаци с пръсти. Иво си мотае кабели около врата обаче, не памперси (тях ги подрежда на пода в коридора и ме вика за одобрение, като приключи). Но умният поглед над бибата е много важен, много.

Цвети, и от мен - успех!

# 104
  • Русе
Привет!
Цвети, успех със студиото и тълпа от танцуващи!  bouquet

Данче, горе главата! Много сме, силни сме...! newsm18

В тази връзка, Диди сдаде фронта и вече е болна(снощи вдигна Т)  Sad. Днес се гледаме вкъщи (язък за хубавото време  ooooh!).

Честити Годишнини на Вени и Смин! Още дълги години любов и разбирателство!
  bouquet
Днес пък е нашата годишнина от сватбата, но и на мен не ми е празнично... Tired Ама да почерпя, де... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт