Ама все пак не ми го предлагай така явно мъжленцето,той само рецептата казва.....
. 
.Като не е на смяна-ще диетува явно
.Спи на обед, заиграва се, много приказва-това са думите на две от госпожите, докладвали на майка ми и Тати.
-мама си тръгва в събота и ще трябва да се справяме сами вече-не че не сме го правили ама си е друго мама да ти спретва къщата през деня и вечер като се прибера да си се радвам на детенцето, вместо да вися в кухнята
Свърши ми царството.
.Дала му тя ключовете/по негово настояване/ и нашия влезнал, захлопнал вратата докато майка събере багажа от количката и почнал да "КЛЮЧИ"/любима негова дума/.И така аз слизам от автобуса, меткам се на ТАКСИ и след 20 мин. се прибирам-нашите си приказват сладко-сладко през вратата, майка по уплашена от детето и така
Дори не е плакал
.
на всичките ви разкази и лафове от последните дни
, тоз фотоапарат ще го гледам като индианец космически кораб, ама ще ида на курс, то малко приказката за копчето и палтото се получава ама...

на всички за тревогите
тук съм напълно съгласна с Ра4е, да се приключва с петилетния план за година и да мирясаме
Честито на сем. Дочеви. Нека винаги да са влюбени и правнуците им да взимат пример от тях 
Детето ми културно премита пода само

Нашата е на Видима? Някой ако има да ме светне

Препоръчани теми