АПРИЛски слънчица сгряват нашите сърца през есента

• 11 644
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Да бе Наде че и по поръчка ги прави-на кого да приличат.
Ама все пак не ми го предлагай така явно мъжленцето,той само рецептата казва..... hahaha hahaha hahaha

# 76
  • София
Момичета сетих се да кача няколко клипчета от лятото да се забавлявате.
Първият е тормоза над Бетовен.
Следва втора част на тормоз над кучето.
Ето и как се ходи из къщи.
Ето и запознанството на Емо с котето на прабаба му.

# 77
ЕЙЙЙЙЙЙЙ,много сладък този Емчо Hug. Heart Eyes
Да споделя за 3-тия ни целодневен престой в яслата.Юли се адаптира все по-добре, избрал си е любима госпожа и само на нея дава да го храни Naughty.Като не е на смяна-ще диетува явно Crazy.Спи на обед, заиграва се, много приказва-това са думите на две от госпожите, докладвали на майка ми  и Тати.
По този повод да се оплача Sad-мама си тръгва в събота и ще трябва да се справяме сами вече-не че не сме го правили ама си е друго мама да ти спретва къщата през деня и вечер като се прибера да си се радвам на детенцето, вместо да вися в кухнята Twisted Evil Twisted Evil.доброто от цялата работа е т.е. се надявам в цялата еуфория-ставане в 6,30, пътуване до работа-до 8,00, връщане от работа-18,00 и взимане от яслата-18,15 и като капак домакинските задължения да ми уголемеят дрешките, че положението е повече от трагично CrazyСвърши ми царството.
Моето синче на изпроводяк на баба си реши да и отмъсти вчера.Пътувам си аз от работа и мама ми звъни притеснена"Ване, аз съм в общия коридор, а детето се заключи вкъщи ooooh!.Дала му тя ключовете/по негово настояване/ и нашия влезнал, захлопнал вратата докато майка събере багажа от количката и почнал да "КЛЮЧИ"/любима негова дума/.И така аз слизам от автобуса, меткам  се на ТАКСИ и след 20 мин. се прибирам-нашите си приказват сладко-сладко през вратата, майка по уплашена от детето и така Joy hahahaДори не е плакал bowuu.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 16:40 от ~ВАНЯ~

# 78
Дупенцето ми страда от работа.
И ви чета и нямам време да пиша.
Обаче не мога да не ви пратя това http://www.beinsa.info/tmp/quiz.php?quiz=test
и да кажа hahaha Joy Joy на всичките ви разкази и лафове от последните дни

# 79
  • София
Благодаря на всички  Hug, тоз фотоапарат ще го гледам като индианец космически кораб, ама ще ида на курс, то малко приказката за копчето и палтото се получава ама...

за снимките няма проблеми, и преди правих на априлчетата разни неща, аватари, състаряване  Joy

Ани е всичко друго но не и кокона, от нея би станал един чудесен Сашко какъвто исках ама баща и каза че иска 'мице
Иленка туй дето го разказваш въобще не я виждам да го прави някога. А и Mayflower си е мацка и има от къде да копира малката, а аз съм си мъжкарана   hahaha

За яслите нищо не коментирам щото идея си нямам затова по едно голямо  Hug на всички за тревогите

ИСКАМ И АЗ РЕЦЕПТА ЗА БЛИЗНАЦИ  twin_neutral тук съм напълно съгласна с Ра4е, да се приключва с петилетния план за година и да мирясаме Mr. Green ама ако може някакси рецептата да каже как да ги направя с моя мъж моля  Mr. Green

married Честито на сем. Дочеви. Нека винаги да са влюбени и правнуците им да взимат пример от тях  married

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 17:26 от х_diabet_mama

# 80
  • Boston, MA
Чак сега видях всичките априлчета накуп на снимките на Рачето! Великолепни малки бръмбари!
Ама Емчо колко се е издължил, колко голям изглежда!

Ана-Мария е хубавица голяма! Честити ви награди, Ексче!

За кипренето - в Пловдив докато влачех Дани по разни магазини да пробваме обувки, непрекъснато си харесваше разни розови, лъскави, балерински чепички и ревеше, ако не му ги пробваме. Също се "маже" с крем, облича на главата всички дрехи (моите най-добре). Много е смешен.

Както знаете, аз се надявам с второто бебе да си взема малко по-дълго от 2 месеца майчинство. И за да не бъде нечестно към Дани, който беше гледан от баби, ми се искаше да са близо по възраст, за да мога и него да си погледам. Но той вече влиза във възрастта, в която (според мен) си му трябва да ходи на градина, трябват му социални контакти, така че вече не е спешно за бебе. До 38-39 обаче ми се иска да родя. А трябва и да отслабна, че не знам после как ще свалям.  Rolling Eyes

Като гледам Смин и Цвети и ми иде да релактирам, ви казвам.  Laughing

Ето какво се получи от теста за мен:

Вашият девиз — «да се подготви за големия живот» .
Вие възпитавате в детето характер и чувство за отговорност, учите го да се съобразява с чуждите интереси, а не само със своите, учите го на съчувствие. Това е прекрасно, но не мислите ли,че сте прекалено категорични, когато смятате, че вашите критерии са нормата, по която детето трябва да се ориентира? Трябва да пробвате да видите света така, сякаш ви е за първи път. А натрапчивите мисли за утрешния ден оставете за утре. Не се отвличайте в дреболии. Живейте сега, в момента, така, както правят малките деца. Децата също могат да ни научат на много неща. Едва тогава ще можете да му дадете по-голямо пространство и свободата да порасне...

Това подчертаното много искам да го мога, даже снощи писах в една друга тема по въпроса...

# 81
И аз получих същия резултат на теста. Не съм изненадана, наистина съм такава.

# 82
На мен ми се получи, че действам културно  hahaha елате и ме вижте като яхна метлата колко съм културна  Whistling

# 83
Културно премиташ пода с детето?   Joy 

# 84
  • Boston, MA
Мъжът ми днес срещнал форумска мама в Южния парк. С по-голямо от нашето момиченце, Ема било (но не е Ема на Тина, де.)

# 85
Културно премиташ пода с детето?   Joy 

А, не!  Naughty Детето ми културно премита пода само  rotfImao rotfImbo

# 86
И аз съм от групата на Бубс и юлчето Grinning

Абе вашите хора имат ли афинитет към тоалетната?
Пресил от известно време изхвърля вътре де що намери ooooh!
Редовно бърка и си мокри ръкавите Sick
Едва го озаптвам Tired

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 21:57 от Филип@

# 87
И аз съм от групата на Бубс и юлчето Grinning

Едва го озаптвам Tired

Аз не само, че не мога да го опазя сух, а и дистанционни, телефони и кво ли не едва успявам да запазя сухи  Rolling Eyes
По този повод да ви питам, купихте ли дъска за тоалетната? Мама ми донесе една, но тя явно е по-стара и не става на нашата дъска  newsm78 Нашата е на Видима? Някой ако има да ме светне  Peace

# 88
Ние не и обръщаме много внимание, но много добре знае за какво служи Laughing

# 89
Едва го озаптвам Tired

Иво няма достъп до тоалетната. Умниците, които са проектирали блока, са качили банята 20 см над нивото на останалия апартамент. Така че има още хляб да яде, докато достигне дръжката на вратата. В банята влиза само с мен, хванат за две ръце, за да пишка - с плочки е и е доста хлъзгаво. Гледа към кенефа, но засега не пипа, само се радва. Иначе знае за какво служи, защото много пъти ни  е виждал да го ползваме и сме му обяснявали. Дъска не сме взели.

Общи условия

Активация на акаунт