.Деси, направо ми се сви сърчицето като си представя Кало как влиза в яслата. Радвам се все пак, че има напредък.
Ема един път я оставих в детски клуб и тя през две минути ме търсеше и ту иска да влиза, ту да излиза
. Не знам дали защото й беше за първи път. Сега като се развали времето ще трябва да ходим там и се надявам да свикне. Не обича да играе с деца на нейната възраст, само ги гледа. Като отидем в парка се пързаля известно време и после почва да се катери по пейката при мен. Харесва й да играе с по-големи каки, по-скоро да я мъкнат насам натам.Ексче, честита ви награда. Ани е страхотна, просто нямам думи.
По въпроса за топ моделите, като гледам май на Ема няма да и достигнат няколко сантиментра
, но честно казано нямам нищо против да е суетна. От сега се маже с кремове и си намъква разни рокли на главата и като й кажеш колко е хубава , отива на огледалото да се гледа и да си се радва. Иска ми се да има самочувствие, пък да става каквато иска.
и заслужена награда 
по-скоро. А ние си работим по-въпроса. И разбира се после ще почерпя
и мен ме чака същото като го дам на ясла.
Но и тогава си е взел двупосочен билет, но се надявам да успея да го убедя да не заминава
Иначе аз щях да ходя сега септември месец при него, но се отказах по много причини чакам 19 декември с нетърпение 

Другите нови дечица в групата вече са с преспиване.

. Не ми дава да й обувам разни грозни пантофи (на КиК примерно), ами си иска само такива дето са с нещо блестящо, розовко, с цветенца...