АПРИЛски слънчица сгряват нашите сърца през есента

• 11 641
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен , днес съм сама и не мога да се организирам, а имам толкова много работа да свърша  newsm78.

Деси
, направо ми се сви сърчицето като си представя Кало как влиза в яслата. Радвам се все пак, че има напредък.

Ема един път я оставих в детски клуб и тя през две минути ме търсеше и ту иска да влиза, ту да излиза  ooooh!. Не знам дали защото й беше за първи път. Сега като се развали времето ще трябва да ходим там и се надявам да свикне. Не обича да играе с деца на нейната възраст, само ги гледа. Като отидем в парка се пързаля известно време и после почва да се катери по пейката при мен. Харесва й да играе с по-големи каки, по-скоро да я мъкнат насам натам.

Ексче, честита ви награда. Ани е страхотна, просто нямам думи.
 По въпроса за топ моделите, като гледам май на Ема няма да и достигнат няколко сантиментра   Wink, но честно казано нямам нищо против да е суетна. От сега се маже с кремове и си намъква разни рокли на главата и като й кажеш колко е хубава , отива на огледалото да се гледа и да си се радва. Иска ми се да има самочувствие, пък да става каквато иска.

# 61
  • София
Напоследък само чета, че като се замисля трябва само да ви описвам щуротиите на Емо. За 2 дни три пъти прах мокета във всекидневната благодарение на бързите пръстчета на детето. Но хубавото е, че се заиграва и понякога близо час не се сеща за мен. Навън е или в количка/колело или здраво хванат за ръката. Ако вземе да се криви обикновено завършваме разходката така.

Ексче, страхотни снимки  smile3509и заслужена награда  coolcool

Много се забавлявах със залаганията ви и Енви и Вени успяха да ме изненадат с номинации. Ха дано познаят - но да се разберем - искам близнаци! Не знам как ще се молите, но да са поне 2, за да преизпълним семейния план  family6 по-скоро. А ние си работим по-въпроса. И разбира се после ще почерпя Simple Smile
Вени, той и Емо си дойде както си нямах цикъл, та това не ме притеснява особено. Wink

ДесиHug и мен ме чака същото като го дам на ясла.
От яслата, с която водя преговори ми казаха, че могат да го вземат когато стане поне на 8 месеца, а се налага да започвам работа... Майка ми ми предлага да го вземат при тях да го гледат. Знам, че ще го гледат добре, може и на ясла да го запишат за два месеца, но не искам да стоя без ного в София. 500км са си много както и да го гледам и не мога да пътувам всяка седмица, за да си го видя. Разстоянието се оказа най-големия ми проблем.
За другия вариант да идва да го гледа свекърва ми не ми се мисли. Ако остане 2 седмици ще трябва да си лекувам нервите няколко месеца. А се налага поне 2 месеца да стои в къщи...

# 62
Татянка, одеве забравих да ти отговоря.............мъжа ми е почнал работа и ще си идва чак за Коледа  Cry Но и тогава си е взел двупосочен билет, но се надявам да успея да го убедя да не заминава  Tired Иначе аз щях да ходя сега септември месец при него, но се отказах по много причини чакам 19 декември с нетърпение  Hug

# 63
Привет и от мен,

Ексче, честити награди, абсолютно заслужени  bouquet

Аз да се похваля, че Калоян днес не е плакал в яслата, бил е много спокоен, сутринта баща му като го остави си влезе сам без да плаче Wink От другата седмица ако всичко върви така ще го пробваме цял ден, та на мен май ми предстои още едно изпитание ... че какъвто е проблемен със заспиването ... ама тая надежди, че ще мине и този период бързо Praynig

И Кало като го питам хубав ли е, ме хваща за ръчичка и ме води пред огледалото да видя колко е хубав Joy

Раче, няма ли вариант за детегледачка временно или не се доверяваш? (и нали за година и 8 месеца става въпрос? newsm78)

# 64
Наде разстоянието е ужасно нещо за двама души нали,нещо те няма на скайрчето тези дни да ни четеш усилено? newsm53

# 65
Въпрос към всички и най-вече към ексчето: Искате ли да си пратим снимчици на децата на Ексчето и тя ако има възможност да направи нещо общо, защото виждаме колко й се отдава фотографията, ако това не я затруднява де  newsm78

# 66
  • София
За два месеца, кой ще се хване да гледа Емо? Той не е делен от мен, с непознати свиква, но си изисква време. Докато се опознаят и дойде време да ги оставя сами ще стане време за яслата...
Другата седмица ще говоря с шефовете, да ме изчакат поне до Нова Година и се надявам да ме разберат.

# 67
Наде на мен много ми допада идеята за снимките,и аз като вас съм очарована от снимките на Ексчето,че и на мен фотографията ми е слабост,ако тя е съгласна аз с радост ще изпратя снимки че до сега при вашите априлски слънчица моите не са изгрели още. Hug hahaha hahaha hahaha

# 68
  • Русе
Браво на Кало за мъжкото поведение в яслата! Peace
Уф, само мойта ревла не дава признаци да е готова за оставане по цял ден. Sad Другите нови дечица в групата вече са с преспиване. Rolling Eyes

Ра4е, ти голяма смелчага се извъди - да се надяваш на близнаци след 5-килограмовия Емо! Laughing

Мен ме мъчи зверски колит  Sad, и в понеделник ще ходя на изследвания - да не се окаже нещо по-сериозно  Praynig.
Целият уикенд трябва да карам на течности, и като махна дразнещите такива(според диетата), май ще съм на вода и чай. Как ще устискам, не знам... Sick

# 69
Ексче, Честита Награда!!! Ана-Мария е наистина красива и фотогенична, а и ти си професионалист!

Наде, трудно е така и дано скоро сте пак заедно!

Раче, пожелавам ти в скоро време да станете 5-ма вкъщи!Ама се въоръжи с волско търпение.

Деси, това е добър знак - вече започва да се адаптира.

Аз дъщеря нямам, но Люси е много суетен - все иска да е с прическа, парфюмира се, всеки ден се сменя бельото и чорапите, леко да си изцапа ръцете и иска да се мие, не знам дали имитира баща си или характера му е такъв. И Йоан не обича да е мръсен, но чак толкова не е суетен.

Вчера цял ден Йо беше на диета - сварен картоф и препечени филии, и днес вече е добре.
Явно стомаха му нещо се е разстроил от многото грозде. А кисело мляко му давам, квасено от баба му, само следобяд понякога яде Данонино.

Оф, Иленка, много гадно - мъжът ми пък има гастрит и като го хванат кризите е малък ужас, но той сам си е виновен с неговото нередовно хранене и пушене по 1 кутия цигари на ден и колкото и да му говоря не разбира от дума.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 14:10 от Леси

# 70
Раче  трябва да ти кажа рецептата за близнаците. hahaha
Ще се опитам да сложа няколко снимчици от снощния детски купон. Thinking
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4095592
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4095591
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4095590
По принцип мина чудесно но явно децата много се превъзбудиха защото Криската плака цяла нощ за мен и никакво гушкане не го успокояваше,но ми се сториха много доволни и щастливи,а това е по важно. Blush

# 71
  • Русе
Към момичешките мами - стана ми забавно как започват да се "момеят"(Ана-Мария и Ема) Laughing. Я, разкажете вашите кукли какви ги чинят.

Диляна, освен че си слага всеки парцал на главата, е започнала да си подбира обувките 4470. Не ми дава да й обувам разни грозни пантофи (на КиК примерно), ами си иска само такива дето са с нещо блестящо, розовко, с цветенца... Crazy
Умира си да се фръцка с дамска чанта, преметната през врата(след като е била щателно преровена преди това)...и да й правя маникюра  hahaha.

# 72
Хехе, много са ми сладки малките кокони.
В групата на Люс има едно момиченце, което е винаги с фибички, с плитки, с чантички, въобще малка дама и май даже се харесват с него, защото Люско все ми разказва как му правела кафе, а пък той и помагал да си обува обувките.

# 73
  • София
Да завърша и аз темата за бременеенето- въпреки че имам желание скоро не ме чакайте, защото не правим нищо по въпроса. Още сме в  етап на "преговори" .  Wink Сигурна съм , че доста от вас ще ме изпреварят.

Раче, и аз тайно си мечтая за близнаци.  Blush

От понеделник/вторник и Соня тръгва на ясла. Вчера отидох в работата да си прекратя отпуска по майчинство. Не очаквах да ми стане толкова мъчно-цял ден едва го преживях. Хем съм сигурна в решението си да ходи на ясла, хем ми е много мъчно. Много ще ми липсва всичко, което правя откакто се е родила. От понеделник поне ще ме хванат притесненията и няма да имам време за носталгични мисли.Като чета колко добре се справят другите  априлчета се надявам и Соня да не е трагичен случай.
Ох, стига ви мрънках....

И Соня каквато е ниска за никава манекенка не става. Но иначе много обича да се реши и да се маже с крем... Simple Smile И тя се разхожда с една чантичка през врата, но в тези случаи обикновено е и с телефон на ухото. За дрехи и обувки слава богу още не предявява претенции. Но много добре знае как да се фръцка като й кажат колко е хубава  Wink

Също така и тя е на вълна всичко да се хвърля в боклука. Преди малко изрових една играчка оттам.

# 74
Който иска близнаци да се обръща към Джинджър  Mr. Green тя сподели, че при мъжа и и неговара рода вече няма пропуск ................ така че може да ви го отпусне на заем  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт