АПРИЛски слънчица сгряват нашите сърца през есента

• 11 640
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Диабетка, ще трябва доста да я пазиш, за да не стигне до това нежелано от теб поприще! Честити награди!

Галя, незнаех за такава подредба - при нас взимат само 2 годишни и си има една група, докато станат на 3 / или в годината стават на толкова/.

# 46
  • Русе
Честити награди на красавицата Ана-Мария и поздравления за професионализма на мама!  bouquet

Ми, не, и аз не бих искала Диди да стане топ модел  Stop- не ми харесва тази среда, ама нямам нищо против да е толкоз хубава, де. Wink
На Диди май не се налага да повишавам тон... Thinking, ако се скарам случайно, ми се хили и идва да ме гали.

Наде, няма как да са заедно при 2 години разлика. Преслав го изписаха от яслата през юни. Диди е в неговата група и даже някои от децата са били заедно с Преслав. В градината ще се засекат, но пак ще са разделени...и по-добре - всеки да си намери неговата си среда.
Иначе, на колежката ми децата са с 3 години разлика и са заедно в градината, ама на село. Laughing

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 19:25 от Иленка

# 47
Извън всякакви теми свързани с децата, ама аз съм толкова впечатлена, че не мога да си замълча  Mr. Green.................запуши ми се канала на банята и аз нали съм си сама и единственото, което ми оставаше беше да си купя препарат, да ама той не помогна и прибегнах до рекламата на Мистър Мускул  hahaha хич и не вярвах, нооооооооо  Naughty ми то като почна да бълбука и очите ми ей такива станаха  Shocked няма и помен от запушеното  newsm44 newsm44 newsm44 Препоръчвам ви го горещо  Peace

bouquet Извинявайте за отклонението  Whistling

# 48
Nade, браво!
Че кой е казал, че трябва само за деца да си говорим? Grinning

# 49
 ooooh!  от сноЩи нямах нет та до таzи ве4ер, и сега едвам ви 4ета  Laughing

Laughing  След януари май няма да имаме ве4е бременлийски тикъри в подписите .....кой беz цикъл, кой на квартира, кой няма време zа любов, кой с кръвно, вси4ко си каzахме  Laughing  Аz добре 4е си имам едно пресатаШе в Русе  Wink  да убие мухата, дето уж съм пуснала. А бе моми, как си го представяте, сама беz мъж с едно малко дете и едно бебе, беz баби, лели, приятелки и тем подобни в блиzките стотици километри?  Shocked  Аааааа, не  Stop  Милена като тръгне на ДГ може пак да си говорим по тоzи въпрос  Wink

Ани, брааааво на куклата, и на мама zа хубавите снимки, дето прави   bouquet  Hug  По въпроса ти, не, хи4 не искам Милена да стане фотомодел. Нека не е много красива и привлекателна, вас не ви zнам как Ще се справите един ден с кавалерите  Crazy  А бе живи и zдрави да са, ако искат и ватманки да станат, важното е да са Щастливи  Peace

Енви, браво на Пепи   bouquet

Наде, а така, браво на теб   bouquet  Как е мъжът ти, колко време Ще остане оЩе там, ти Ще ходиШ ли?

Галя, имам съЩия проблем с Милена и много, много се страхувам да се откъсне от ръката на улицата  Confused  За това не приемам риск, на улицата я слагам в коли4ката, то4ка по въпроса. Имам 4увството, 4е лееееека по лека ве4е по4ва да раzбира, 4е колите са опасни и има ли коли, трябва да стои при мен, но Ще 4акам докато раzбира пове4е/съвсем и тогава Ще вървим по улиците. Май не ти помогнах много  Embarassed

# 50
Здравейте и от нас!
Аз се включвам от време на време, но с това чудо в къщи е доста сложно Grinning

Ние с всеки изминал ден си обогатяваме речника - познаваме повечето животни и кое как казва, показва как баща и гребе и го свързва с плуване, казва всичките там баби, мами, тати и т.н. Казва чао и чакай с ч, но пък в-то нещо я затруднява. За колите има страх, но защото е гледала другите деца да бягат от тях. Сега като види да наближава кола тича и вика "кола".  Иначе и дай катерене, кълбета, физиономии... Много обича децата и ако някое вземе че си тръгне започва рев... Много често я оставям в детски клуб и изобщо не се сеща за мене. От няколко дни сме със страхотни сополи и доста често се буди от запушен нос. Излезнал е и втори кучешки и май е от зъбите.

Между другото има ли още кърмещи майки - ние май няма да се отказваме скоро. Търси ме по всяко време и си се обслужва самичка Mr. Green

За срещата за наше огромно съжаление няма да можем да дойдем - няма да сме в София. Много ми се идваше, че направо се забравихме с вас.

За бременност - има моменти, в които ми се иска отново да съм бременна, но като я знам колко е луда и дива Станислава, и като си представя че трябва да се вдигаме и приспиваме на ръце - веднага се възпирам от повече мислене по въпроса. А мъжа на няколко пъти ми казва, че вече му се иска да има пак бебе в къщи. Mr. Green

Друго засега не се сещам, че вече и ми се спи. Надявам се вече по-често да се включвам тука.

Целувки и спокойна нощ! Heart Eyes

# 51
  • София
Е, Натали, пак ли ще се разминем, пу значи!

Добро утро от нас! Не сте ли станали? Хайде на кафенце и закусчица:

Вчера времето ме подплаши, че ще вали, отидох до парка и закапа усилено, тръгнах си, но на пълъвината път спря. Прибрах се все пак, оставих количката и пеша около нас се разходихме по площадките.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 08:32 от Вени*

# 52
  • Варна
Добро утро!
Моето диване пак беше за малко на отглеждане и пак слушал, само аз нямам този късмет!
Снощи ми се наложи да говоря на английски и се уплаших от резултата, забравила съм толкова много! Как ще си върша работата, хич не знам ooooh! То верно се затъпявало като си седиш в къщи.
Галя, ми те свекитата са си досадни по принцип.  Писала съм моята какви изпълнения има. Аз пиля на главата на мъжа ми, негова майка е да се оправя с нея.
Николай се мъчи да се пуска понякога, но аз стискам здраво и понамалих опитите за бягство Mr. Green
Утре започваме подготовката по РД на мъжо, ей какво ме чака ooooh! Мъж ми вика Хитлер или Фюрера, май прекалено съм взела да раздавам нареждания. Ми то като викаам по цял ден...

# 53
Добро утро

Mr. GreenПак щях да се издъня  Mr. Green
Забравих да привествам новата мама с Добре дошла  Hug поздравления за кърменето   bouquet
Като казвате, че децата харесват детските клубове и като са там не се сещат за вас, изниква един въпрос в рошавата ми глава  Mr. Green "Когато трябва да тръгнат на ясла или градина дали няма да е по-лесно ако първо ги оставите цял ден в някой детски кът? Вярно, че излиза скъпо, но така няма ли после като отидат в яслата да го свързвает с детския кът и да им е по-лесно  newsm78 Ама и аз как го обясних  Crazy

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 09:27 от Nadeto

# 54
Аз нямам притеснение, че Иво ще избяга на улицата. Не че върви мирно и кротко, неее, не се заблуждавайте. Просто му е трудно да се изплъзне, защото хващам ръката му така, че той да ми хване показалеца, а с останалите пръсти го държа много здраво през китката. Така и да се дръпне, не може да се отскубне - един вид хватка тип белезници. Иначе няма и да го видя, само ще му дишам праха от маратонките.

Наденце, ти си моят идол за водопроводчик Simple Smile Имах една колежка в университета, която си ходеше с отвертка и гумички за водопроводни кранчета в дамската чанта.

# 55

Наденце, ти си моят идол за водопроводчик Simple Smile Имах една колежка в университета, която си ходеше с отвертка и гумички за водопроводни кранчета в дамската чанта.

hahaha Ако дойдеш ти да ми носиш чантата съм съгласна, че накрая ще заприличам на Гърбушко  smile3532

# 56
Няма начин. Цък. Не. Освен ако не носиш ти двете бебета.

# 57
Няма начин. Цък. Не. Освен ако не носиш ти двете бебета.

Няма цък, няма мък, щото като ти се запуши мивката и викаш Надеееееееееее, тогава аз ще си права оглушки  Whistling

# 58
А, не, викам Младенеее и Младен тича с една много спешъл джаджа (специален инструмент за отпушване на мивки, щото от предните квартиранти имаме завещани строителни отпадъци по каналите и мистър мускул само седи и се почесва в недоумение).

# 59
  • София
 Joy Joy Joy Ох, Юлче!

За детските клубове - добре е да се дава, че да свикне да остава някъде без мама, но за цял ден - нямам как, нали трябва да спи все пак!

Общи условия

Активация на акаунт