АПРИЛски слънчица сгряват нашите сърца през есента

• 11 639
  • 282
  •   1
Отговори
# 15
Момичета едно спешно питане: За разстройство освен Ентерол  , нещо по ефикасно
Дано Данчето се включи тя беше писала за някакво

# 16
Добро утро!
Юлче, поздравления за хубавата тема   bouquet
Аз залагам на Татянчето, нали тя пусна мухата, та ще видим Laughing
Аз за 2-ро не искам и да чуя в близко време  Stop

Деми, добре дошла отново   bouquet

# 17
  • софия
привет и от нас....записвам се да следя

Пете, за разстройство Хидрасек детски Peace

# 18
Оформлението на темата не е мое дело, копирах го от старата тема  Laughing
Иво е почти здрав вече, беснее от сутринта и довечера му се очертава разходка. Физическите упражнения в маратонско бягане определено му липсват и почна да се проявява разрушителната страна на характера му.

За разстройството давах само лечебна хумана HN (сутрин и вечер по рецептата за мляко, на обяд и следобяд - по рецептата за каша), нищо друго. Иначе за хидрасек и аз съм чувала добри отзиви. 

# 19
Пете, Хидрасек    Hug Peace

Момичета ще пиша по-късно, липсвате ми!   bouquet

# 20
Само да кажа - няма да съм аз скоро в отбора на бременните. От толкова работа и нерви не ни остава време за любов Laughing

Hug на всички!

# 21
Днес преобладава деловият тон! Grinning

Извън темата - да си похваля голямото гардже - вчера съвсем спонтанно и с малко помощ прочете първата си дума на една витрина.  bowuu Много му се радваме!

# 22
  • Варна
Енви, браво на баткото!
Моят звер заспа, престорих се на заспало и то дойде да се гушне в мен. Много лесно днес, да не повярва човек Thinking
Днес ми идва малко на нагорному. Малк починах от крясъци и хапане. От снощи вече успя да счупи една чаша и обърна пълна друга. Довечера ще го гледа другата му баба, че ние ще излизаме. Заведение и Николай са две несъвместими неща.
Думичките все още се ограничават до мама, тати и баба...Е, поне нещо казва....

# 23
Уааааааааууууууууу, Енви, много вълнуващо. А той е само на 5. Представих си аз как ще се зарадвам, когато моите момчета прочетат първата си дума... Наистина е голямо вълнението.

Колкото до гледането на две деца, подкрепям Иленка - по-добре не мога да го кажа. А за излизанията сама с тях - много е изнервящо, но понякога нямам избор, а и не съм съвсем сама, с приятелки сме, но докато те си говорят на пейката, аз постоянно търча след Йо, Люс е вече почти самостоятелен - играе си с деца и не се сеща за мен, но пак не го изпускам от поглед, а Йо все се тика при тях и аз съм след него, защото ме е страх да не го ударят или блъснат.

Фил, количката е жестока, в любимият ми червен цвят.

Деси, търпение трябва - скоро ще свикне и дори няма да иска да си тръгва от яслата.

# 24
  • София
Енви, браво! Лора прочете на 6 години - тогава и дойде на ум как се срича.

# 25
Купих Хидрасек и лечебната каша на Хумана и спря, пък ще видим докога  Tired

# 26
Като стана дума за разстройство - кога приемате, че детето има такова и вземате някакви мерки.
Йоан от вчера ака по-рядко и около 6 пъти, от вчера сутринта до сега, мисля си, че може да е от гроздето, с което се тъпче, но за всеки случай му сварих оризова вода. Нищо друго му няма.  newsm78 А и възможно ли е от прекаляване с кисело мляко да се получи? Или пък да се ориентирам към нещо вирусно? newsm78

# 27
Здравейте и от мен ,днес моите момчета стават точно на 1г5месеца за това да ви почерпя-следобедно:

Иначе ще ходим от 17ч на децки рожден ден в един луксозен ресторант,малко се притеснявам как ще се справя с лудетините но ще водим и таткото иначе просто не се виждам,дано мине добре и направя много снимки. Praynig

# 28

Иначе бил страшно послушен и кротък, защо ли при мен не е така?!

И на мен това ми е интересно  newsm78 като е при мама или тате и е кротък, послушен, даже се чудя дали за едно и също дете говорим  Thinking

Енви, браво на баткото! Коя беше думичката?

# 29
  • Русе
Хммм, Леси, може и да е от гроздето, в комбинация с киселото мляко, ако е Активия  Thinking. Виж с оризовата вода и затягащи храни какво ще е положението. За разстройство считам ако клони към воднисто (тече) и е повече от 5 пъти на ден.

енви, поздравления за първата прочетена думичка на Пепи.  bouquet

За следваща кандидат мама на второ, се чудя... newsm78. Нуни би отбой, Цвети и тя май  Thinking... Остават ми Бубка, Ексчето и Аги - и трите достатъчно непредвидими и способни на подобна "авантюра"  Laughing. Рачето да не е подшушнала нещо на ушенце на Вени? Sunglasses Рени79, понеже си каза за желанието, не смятам, че ще хвърли "бомба"... Татянка, а ти защо пусна мухата, а, ААААаа??? Wink

jinjer_78
, успех довечера!...Ммммм, потекоха ми лигите от почерпката!

Общи условия

Активация на акаунт