Prizze.com - натрупахме награди :)

• 33 727
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
става въпрос за Stack' em high, изтрих имаше някаква цифра с бубс, натиснах ок и миказа, че не печеля  Cry

# 211
става въпрос за Stack' em high, изтрих имаше някаква цифра с бубс, натиснах ок и миказа, че не печеля  Cry
Трябва да имаш асо в картите, за да спечелиш бъбсовете, тях изтри ли ги да ги видиш?

# 212
Oх здравейте трябва ми помощ  Praynig ,стигнах до едно място което немога да разбера какво се прави  Embarassed Rolling Eyes ,моля помогнете
Става дума за

Какво се прави тук и ако има някъде обяснение за подаръците как се действа също много ще съм ви благодрна   bouquet

# 213
ами...не Twisted EvilБлагодаря сърдечно!!!

# 214
Съвсем нищо ли?
Никаква комуникация с държавата и монопола?!
Съвет: Извади си удостоверение от общината, че си жител на тази община, и че си регистрирана на съответния адрес...
Като видят марките залепени на удостоверението ще им насвиеш сърмите...

И колко време ще ми отнеме ваденето на такова удостоверение? Поставили са ми краен срок до 23.10 да получат документите, иначе ще ми изтрият акаунта Close

# 215
  • Пловдив
Ия, а личната ти карта не е ли на този адрес?

# 216
Ия, а личната ти карта не е ли на този адрес?

На този  адрес е, предложих им да им изпратя по мейла сканирано копие, но те ми отказаха. Искат всички тези документи по факс или по пощата #Cussing out

# 217
  • Пловдив
Ми сканирай личната карта, разпечатай я и я прати по факса  Laughing

# 218
Съвсем нищо ли?
Никаква комуникация с държавата и монопола?!
Съвет: Извади си удостоверение от общината, че си жител на тази община, и че си регистрирана на съответния адрес...
Като видят марките залепени на удостоверението ще им насвиеш сърмите...

И колко време ще ми отнеме ваденето на такова удостоверение? Поставили са ми краен срок до 23.10 да получат документите, иначе ще ми изтрият акаунта Close

Правилно са те посъветвали по-горе. Снимай картата и я прати от факса в пощата. Също така напиши писмо, с което казваш, че на личната карта се вижда името и адреса ти.

А там на YOUR ACCAUNT дето можеш да си проследиш наградите има ли я отбелязана тая награда? Да не е от някой спонсор и да не си видяла и да си се съгласила?

# 219
...
А там на YOUR ACCAUNT дето можеш да си проследиш наградите има ли я отбелязана тая награда? Да не е от някой спонсор и да не си видяла и да си се съгласила?

Няма никъде отбелязана тази награда, проверих и на тези, на които съм спонсор, също не са получавали Confused

# 220
Момичета, какво означава това? Praynig

Have you thought of inviting your friends and your family to discover Prizee? With the Sponsorship system, you can easily win Presents!

Discover the Sponsorhips

# 221
Да поканиш приятели или членове от семейството ти да се регистрират ти да си им спонсор....

# 222
Чочка, мерсиии  bouquet Wink

# 223
  • в стаята
Някой нареждал ли се е за електронното судоку? Хвърлила съм му око, но още се чудя Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 17:34 от isi

# 224
Някой нареждал ли се е за електронното судоку? Хвърлила съм му око, но още се чудя Rolling Eyes

Имам го. Лично на мен на лист ми е по-интересно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт