Prizze.com - натрупахме награди :)

• 33 728
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
А качвате ли някъде снимки на подаръците?

# 286
adobe flash player update-this content requires adobe flash player 9.would you like to insttal it now?
може ли някой да ми обясни защо не ми зареждат игрите а ми изписва това и то само на единия акаунт?

# 287
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте, да ви попитам някой превъртал ли е сикрет гардъна? На мен ми е любима, но като се закучи на 7мо или 8мо ниво и както и да пробвам, никога не мога да събера 100 цветенца!  #Cussing outВеднъж само приключих на 98 и щях да се изям от яд!  #2gunfire

Стигам до 9 засега  Tired, много цветове стават, и с едно кликване махаш по 1-2 цветенца само Close

# 288
adobe flash player update-this content requires adobe flash player 9.would you like to insttal it now?
може ли някой да ми обясни защо не ми зареждат игрите а ми изписва това и то само на единия акаунт?
трябва да си дръпнеш тая програма,затова не ти тръгват.можеш да я дръпнеш от тук

# 289
трябва да си дръпнеш тая програма,затова не ти тръгват.можеш да я дръпнеш от тук
  Rolling Eyes че и на мен ми еинтересно

# 290
  Rolling Eyes че и на мен ми еинтересно
няма значение ,че е само на единия акаунт,трябва да се ъпдейтва. Peace

# 291
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Чочка,ти си невиждано злато!!!

# 292
е съвсем не разбрах, как на един акаунт ще работи, на другия не. нещо като не еинсталирано не би трябвало да работи на всички акаунти, не само на един  Rolling Eyes

# 293
и аз това не мога да го разбера,но и при мен се получи така,като го ъпдейтвах се оправи. Rolling Eyes

# 294
# 295
  • Sofia, BG
Забелязвам, че триещите се игри напоследък са много стиснати! Crossing Arms Случвало ми се е от трите общо да изкарам 0,01 бубз. Shocked Въпреки че жабата и нотите пускат от време на време по някой 0,05. Заека обаче почва много да ме дразни! #2gunfire

# 296
  • София

не мога да я дръпна тая програмка Cry
Не ме пуска да играяяяяяяяяя Cry

# 297
  • в стаята
Мацки, да се похваля на играта с триене Вип ми даде 1.00 бубс. newsm44

# 298
Браво,ей това се казва късмет! Grinning

# 299
Да се похваля и аз, с единият от акаунтите ми играя за 3-ден и  Now Boarding ми даде 0,90 bubz, a Flying Moles-0,40 bubz  Whistling Crazy

Общи условия

Активация на акаунт