Prizze.com - натрупахме награди :)

• 33 735
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Ами аз им писах дали може да си прехвърля акаунта на друг, и ако не може да ми променят името понеже съм се объркал. Дали ще стане?

# 316
Здравейте!
Искам да Ви попитам нещо много важно за мен.

Имам два акаунта, които по случайност сложих на едно и също име и с една рожденна дата, но с различни адреси,mail-и и дори телефони.

На единият съм много близо до награда, но и на вторият също съм на опашка за подарък.

Та въпросът ми е дали ще изтрият някой от тях и кой?
Мога да ли им пиша с някакво оправдание и ако спечеля на единият награда ще го изтрият ли ако на вторияят не съм(на него съм на опашаката).
много вероятно е да ти изтрият и двата акаунта накрая.Един път пробвах да сменя името на един акаунт и ми казаха,че не може!
И нали ти ми писа на лични във форума на Призе... Peace

# 317
Какъв е този куест newsm78

Welcome to Halloween Quest!

If you manage to find the 5 pumpkins hidden on the site, you win a participation in the drawing lots for a journey to the country of Dracula!

Don't hesitate to play as many times as you wish to have more chances to win!

Някой открил ли е тиквите Mr. Green

# 318
  • в стаята
Аз до сега събирах тикви, май 4 успях newsm78. Къде да проверя колко съм събрала, и за какво са тези тикви?

# 319
Аз до сега събирах тикви, май 4 успях newsm78. Къде да проверя колко съм събрала, и за какво са тези тикви?

Къде ги откри? Едната беше при съобщението за куеста, другата открих на your messages и това е за сега...

# 320
Намерих още 2 - при gifts - show window  и при golden book, остава ми още една newsm78

# 321
  • в стаята
1- като влизаш в клана
2- your account
3- your messages
4 - golden book
5- gifts - show window 

# 322
5 - gifts - show window

Открих ги всичките, пишеше ми "честито" и после.....активирай Макс Пак, за да играеш #Cussing out

# 323
5 - gifts - show window

Открих ги всичките, пишеше ми "честито" и после.....активирай Макс Пак, за да играеш #Cussing out
трябва да играем на седмичната игра пишеше. Tired

# 324
И каква е тази седмична игра newsm78

# 325
  • в стаята
Оххх, пак ли иска макспак.  Close Само дето ги събирах тези тикви  Crossing Arms

# 326
 smile3515 smile3511 Само лъжат тия французи. Сега за един ден от пръста ли да си го изсмучем тоя макс пак. Мижи да та лажем така се получава.

# 327
  • Ботевград
Събрах точки за макспак в якаду, но пише, че няма засега  Flutter
Щом пуснат ще играя и ще Ви кажа какво е положението с тез тикви  Peace

# 328
еей момичета....само да се похваля, че спечелих неоновата химикалка Laughing
другата седмица ще ми дойде реда за още 3 подаръка Laughing Laughing Laughing

И като я спечели, изпратиха ли ти я?
Аз я печеля за втори път при изтриване и не я получавам. Писах им - нищо определено като отговор.

# 329
  • софия
еей момичета....само да се похваля, че спечелих неоновата химикалка Laughing
другата седмица ще ми дойде реда за още 3 подаръка Laughing Laughing Laughing

И като я спечели, изпратиха ли ти я?
Аз я печеля за втори път при изтриване и не я получавам. Писах им - нищо определено като отговор.

чакам още...те са дори 2 химикалки Laughing
иначе имам ключодържател и ел.зарче от преди това и ги получих за около месец

Общи условия

Активация на акаунт