Работна тема писма

• 27 397
  • 467
  •   1
Отговори
# 60
Сложих снимките, но само тези от периода в дома.
Дар за мен, наистина са като за плакат - сега забелязах

# 61
Както обещах по-рано през деня - пуснах покана за съпричастност с нашата инициатива и за петицията във форума на БАОО.
Там нещо движението е доста слабо, но да се надяваме че ще бъде прочетено.
http://www.baoo-bg.org/forum/viewtopic.php?t=633

# 62
Следващата страница е безмисления и пълен с общи, празни приказки отговор за Могилино на посолството ни в Англия.
www.bbc.co.uk/bbcfour/documentaries/features/bulgaria-prod-letter.shtml
Разбрах,че през октомври евродепутата от Герб Душана Здавкова ще посети дома.Дайте до следващия петък да сме готови с писмата и да ги пускаме. Сега е момента и за евродепутатите щом и тази жена се е заела да действа.Нека се види,че и българските майки сме съпричастни с проблема.
Не съм добре много с английския,ако иска някоя мама нека го превежда,но само ще се разочароваме от написаното от посолството ни в Англия. Cry

Пощурях докато го четях /отговора на нашето посолство, разбира се/
Бясно ми е толкова много, че ми иде да пищя.
Нали знаете какво е "Дрън-дрън" и "Бла-бла" - ами ето ви в резюме превода.
А като се поуспокоя може да дам разширен превод.

# 63
  • космополитно

... може да дам разширен превод.
[/quote]

Галя, моля направи го!
Нуждая се и от инфо относно:
1. къде може да се види този разбунил по-чувствителните души филм?;
2. как се пращат  гледащите снимки на лични? Хрумна ми с copy & paste? Това ли е начина? През това ми ниво на компетенции, ясно е - за албума няма смисъл да питам как се слагат! Но затова пък- как се разглеждат Laughing?;
3. С амо с парола ще се справя. Та, Паролата?
И аз разпратих линковете до моите хора (около 200), надявам се те да ги препращат на своите). Прогресията нараства и май не подлежи на наш статистически контрол!

# 64
Подписах петицията.
А откакто е подета инициативата ми се въртят разни мисли, но думите не идват. Все пак се надявам, че за една седмица мозъчето ми ще из умува нещо. Като чакаща, май историята ще бъде само за тромавата процедура ... , но и това е част от системата.

# 65
  • Русе
Здравейте и от мен.Остава ми много малко време да влизам във форума и то е видно по кое време, но и аз подписах петицията и съпруга ми и я препратих на всичките си познати.
Дар за мен ще те помоля и аз за помощ със снимките но утре ще ти ги препратя през деня.

Wa_wa, на мен ми хрумва…

Отгоре на картичката    „очите на нашите деца”

Отдолу с по-явен шрифт   „Докога да чакаме?”

На мен това ми харесва! Кратко и ясно и въздействащо.
Слагайте снимки, намерих човек за картичките  Simple Smile
след като качите снимки на очите до понеделник ще ви покажа при първа възможност проект и да го коментираме

И на мен това ми харесва.
Фоксче моля и аз за албума и паролата.

# 66
  • sofia
на какъв адрес пускате снимките?

# 67
Venecias, ето ти линк към филма  http://video.google.com/videoplay?docid=-9176914173325307126

DarZaMen,моите са чернобели(по лична преценка),но ако човека иска ще ги пусна и цветни само кажи.

И аз разпратих линка към петицията,само няколко човека потвърдиха подписа,другите не реагираха.Надявам се да са я подписали.

Предлагам вариант за надпис- " Те чакат!" звучи обобщаващо.

DarZaMen,айде в понеделник да конкретизираме начина на действия,а и няма нито един адрес за писма на хартия  Sad
Не е ли добър вариант да си направим пощи някъде и да ги кръстим някак подобаващо(да се знае от адреса че не е просто някакъв емейл)само мисля на глас  newsm78

# 68
lavender,още никъде не сме ги пуснали събираме ги в албум.Идеята е да направим колаж,а всяка една от нас с писмото си ще прикрепи и очите на децата си и линк към албума като първата снимка ще е колажа,че едва ли ще имат търпението да разгледат всички,а и да устоят на погледите....

# 69
  • Враца
lavender,още никъде не сме ги пуснали събираме ги в албум.Идеята е да направим колаж,а всяка една от нас с писмото си ще прикрепи и очите на децата си и линк към албума като първата снимка ще е колажа,че едва ли ще имат търпението да разгледат всички,а и да устоят на погледите....
и протестна елктронна картичка.
Креми, в първия ми пост в темата има направен мейл от ДарЗаМен, тя го е направила специално за целта.
Една мама ми е писала на лично за картичката, мисля ако е съгласна и тя да направи и ще имаме поне 2 варианта за картичката, хората ще могат да избират.
Само не знам къде да я качим след като я направим и хората от там да я взимат
ПС може ли паролата?

# 70
  • София
И аз искам паролата Simple Smile

И също ще говоря с доста хора.

# 71

Креми, ще питам, но знам ли, може да ги обърнем всички в черно бели.

Адреси за писма на хартия съм извадила на повечето инстанции, които имзмъдрих:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226455.msg5061862#msg5061862

Сега вече наистина ме няма. Ша работя малко за мойто "сигане".

# 72
  • София
Доста късно, щото сега станах, за което се извинявам, но веднага ви пращам паролата веднага Simple Smile

Моля ако съм пропуснала някой да се обади

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 09:55 от Фоксче

# 73
DarZaMen   Embarassed ми кат не гледам  Embarassed

wa_wa,ама ако е от един и същи адрес ще отворят едно и другите ще сметнат че просто са същите(не че и в другия случай ще ги четат)но поне по адресите ще се разбере че участват много хора.Аз мисля да направя адрес с подобаващо име може би с името на децата или нещо което да е във връзка с инициативата и от там ще пусна писмото и картичката.

Качи картичката при очичките от там ще си я дръпнем,а когато дойде време за пращане ще я махнем и на челна позиция ще сложим колажа,та като отворят първо него да видят.

# 74
  • Враца
Извинявай, не съм те разбрала правилно  Embarassed Embarassed Embarassed
За картичката ми се иска да я покажем и да я ползват всички- без значение дали са осиновители, кандидати или опитващи за бебе, имащи деца, всички, затова търся варианти къде да я качим и да разпространим линка

Общи условия

Активация на акаунт