Отговори
# 135
 dohКъде ми е главата.Представихме се с Ива и Боби и....толкова.Сега случайно погледнах..и  doh doh doh
Много, много имам да чета ,прочетох тук - там много интересно.. а снимциците  love001Обещавам да не забравям вече!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Сега
Честит Рожден ден на Преслава,Валерия, Стела и Даниел!!!!
Много здраве и щастливо детство ви желая скъпи дечица.....и подаръци-и-и!

Честит празник на патерици и на всички ,които съм пропуснала!

# 136
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВА, ВАЛЕРИЯ, СТЕЛА И ДАНИЕЛ!!!

ДА СТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ИГРИВИ, ПАЛАВИ, ЩАСТЛИВИ!!!

ЧЕСТИТО И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ!!!  МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА!!!

# 137
Благодаря на всички за поздрави  Hug!
Днес моята принцеса стана на две годинки !Отпразнувахме на слава, всички са изтощени и щастливи, и заспали  Joy! Малко снимчици:

http://foto.mail.ru/mail/s_p_p/380/i-381.jpg
          http://foto.mail.ru/mail/s_p_p/380/i-384.jpg
http://foto.mail.ru/mail/s_p_p/380/i-382.jpg
          http://foto.mail.ru/mail/s_p_p/380/i-385.jpg

Честит втори Рожден Ден на Преслава, Стела и Даниел! Бъдете много здрави, щастливи, весели, палави и обичани!

# 138
Честит рожден ден на сладката Валерия!!!!!!!Светлана, да ти е много здрава и щастлива куклата!!!!!!!!!!!

# 139
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Димана, Христина и Самуил !!!
 newsm59 nbirthday  bigdance2  ura

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ!!!!!

ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО ПОДАРЪЦИ!

# 140
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ, ДИМАНА И ХРИСТИНА. ДА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА.
ЧЕСТИТО И НА ТЕЗИ ОТ ПРЕДНИТЕ ДНИ, ДА БЪДАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ.

bouquet

# 141
Честит Рожден ден на Самуил! Волтажче - да ви е жив и здрав , скоро със сестричка да го зарадвате!!!!
Честит Рожден ден и на Димана и Христина!!!Весело и беизоблачно детство им желая!!!
Светле  - честито и на малката прекрасна Валерия!!!!Да ви е жива и здрава , много да ви радва и все така усмихната да е!!!!

# 142
Здравейте от нас с Вики.
Честит рожден ден на всички, които сме пропуснали. Да са живи и здрави и много щастливи.
Ние преди малко се прибираме от планината. Изкарахме си страхотно. Бяхме ето тук
http://www.hotelkatarino.com/komplex.htm
Едно малко райско кътче, починахме си чудесно и релаксирахме в СПА центъра, е редувахме се с мъжа ми, защото някой трябваше да гледа Вики. Там е страшно подходящо за семейства с деца, беше пълно.
Мишленце, вие за къде сте резервирали за Нова година.
Лека вечер на всички.

# 143
Честит Рожден ден на днешните рожденници-Самуил,Димана и Христина!!!
Да растат здрави и послушни!

# 144
За Рим  Wink

# 145
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДКУРКОВЦИ !   bouquet

ПОЖЕЛАВАМ на мамите и на хлапетата много здраве, заобикаляне на аптеките отдалеч, ама много далеч, много усмивки, много щастие и весели игри на малките и много спокойствие на мамите.

# 146
Привет мили момичета!!Днес има слънчице!Урааа!Хубав ден се очертава!
Да са ни живи и здрави всички рожденници от изминалите дни, които пропуснах да поздравя!!!МНого весело, безгрижно и щастливо детство им желая!!А на техните майки- да имат безкрайни незабравими щастливи мигове с малчовците!
Аз съм 2 дена почивка...направо да не повярваш....
Мишленце- оздравяхте ли напълно с малката?Идеята за Рим е страхотна.
Дринка- завърна ли се от Боровец?Малкия сладък Пепи  още ли е сополив? 
Танче- вие как сте?На Насето как мина контр. преглед?Вал свиква ли с детската градина?
Роузи- случката с малката мн неприятна....Дано да не ви се повтаря
...Мъчно ми стана.
Хайде целувки от мене и слънчев  и весел ден!!!

# 147
Грейпфрутче, уж сме здрави, но ще видим до кога, че от днес пак сме на ясла. Самата болест не е била кой знае какво, но беше получила някаква алергична реакция в гърлото и на моменти едва си поемаше въздух. Гърдите й бяха чисти, не е вдигала Т.

От днес излизаме с новата гледачка, засега Рали я хареса, пък да видим. Ще я взима от градината всеки ден към 4-4,30 и ще ни чака да се приберем, като е леко болничка ще я гледа, за да не я пускаме на яслата хремава или кашляща.

Бубс, много добре сте направили, че сте си починали и на мен ми се ще скоро да го направим.

# 148
  • София - Младост 1А
Хелоу мацки
честитя на всички които съм пропуснала и които ще пропусна тези дни. Да са живи и здрави малките рожденници!

Гери върнах се... не ме питай. Ядене, пиене, неспане... ще има да наваксвам поне една седмица. Ама то си е от ЕГН-то... а Пепи беше съвсем добре два дни и от вчера пак му текна носа. Странна работа. С никого не съм го събирала и нали беше лошо времето та не сме и излизали много. Абе надявам се до края на седмицата да се оправи, че ще ни избягат гостите за рожденния ден.

Хайде хубав ден от мен. Толкова работа имам, че направо не знам как ще оживея тази седмица.

За Рим  Wink

искам и ааааааааааааааззззззззз  newsm45

# 149

на празнуващите днес Силвия, Натали, Любомир, Светослав, Виктор
и на двугодишните вече
Сами Преслава Валерия Стела Даниел Димана Христина Дамян Александър
пожелавам ЗДРАВЕ  Flowers Four Leaf Clover КЪСМЕТ  fingerscrossed ПРИЯТЕЛИ ДОБРИ  hug ВЕСЕЛИ ИГРИ  1swing smile3540 piasyk dancing и като му дойде времето БРАТЧЕ  stork-boy или СЕСТРИЧЕ stork-girl мама и тати да им подари  Flowers Bouquet lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт