Отговори
# 195
  • София
Aма защо всички викате "Роси, съжалявам"? Че тя така си е по-добре! Няма мъж, няма проблеми! Аз пък казвам - Роси, радвам се за теб! Сега ще си живееш спокойно и щастливо без мъж. Поне за известно време, докат не увъртиш някой младеж. И да си хванеш младо гадже, ей! Поне с едно 5-6-7 години по-млад, та да си сигурна, че му става пишката  Mr. Green Уф айде почнах с простотиите, ама тъй де!
Лека ви нощ!

П.П.: Аз си лягам и ще гледам някоя оптимистична романтична комедия... Нещо с Хю Грант, ама не Лъв Акчуали, че ми писна, напоследък все с него се приспивам.

П.П.2: Не мога да си легна баси, все се сещам нещо да добавя. Щот Дрината ми се накара, че съм писала така за Роси. Ами смятам, че е по-добре да е сама, от колкото зле придружена!

П.П.3: И Дрината си едитна поста и сега моя виси във въздуха! хм...

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 23:08 от Манди Портокалова

# 196
Ооооо, добра вечер майки.....леле кво раздвижване из форума, а....
Ама гледам темата е неприятна. Мъже!
Вижте кво, мен ми е идвало да го хвана за якичката моят кат ме вбеси и ей така наум съм си викала..." сама ша се оправя". Да ама не, не , защото, дори и когато ме е нервирал, аз съм го обичала, дори когато съм му пилила на главата, че ми смърди на цигари- аз пак съм го обичала. Когато съм крещяла, аз пак не съм могла без него.
Не мога да се оплача, че не помага в отглеждането на Пресиян, даже вечер, докато оправям бомбата вкъщи двамата се занимават.
Тази вечер седяха на пецето и зяпаха филм. Гледах ги от вратата на хола, ей така стоях и ги гледах. Те си говореха нещо си. Гледах ги и ревнах.....имам всичко. Аз съм щастлива!
Е, утре сутринта пак ще съскам, той пак няма да си е намерил чорапите, вечерта пак ще се дръгнем, ама аз пак ще съм щастлива, тъпото е, че в моментите на гняв съм готова незнам какво да направя.
Ей го, утре правим 12 години, откакто се целувахме за пръв път бе.....12 години, та тва ми е съзнателния живот. Ми неща друг, и да ме дразни понякога, и да не му говоря с дни..той е.
Той е бащата на детето ми, надявам се и на следващите, той е всъщност останалата част от мен. Пък ако всички се разбирахме перфектно с мъжете си, щеше да е адски тъпо....ние нямаше да разберем всъщност колко много ги обичаме.
Ма и аз се впуснах в нощни размисли.......
Айде лягайте да спим, че утре е понеделник....ебаси пак  се почва.....
Целувки от кака Гея Heart Eyes

# 197
  • София - Младост 1А
знаех си...

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 23:13 от Drina

# 198
Честит Втори Рожден Ден на Еличка, Дари, Симона, Алекс и Иво! Бъдете много щастливи, здрави и палавки!

Тъжна тема разисквате, момичета.
Роси
, толкова съжалявам! Направо не знам какво да напиша ...
Волтажче, при нас така се получи с баткото. В същност от самото начало искахме да имаме дъщеря. Но когато ми казаха след ехограф - 100% момче, бях толкова щастлива! Долетях със самолет, донесох шампанско, казах на бъдещия татко - честито, ще имаш син! А той направо беше се променил в лицето. След като се роди Светослав личеше, че вече няма значение, че не е дъщеря. Но, бяхме студенти и майка ми го взе на 4 -месечна възраст и го гледаше до година и половина. А ние бяхме набързо прелитащите родители. И, когато мъжът ми играеше с малкия,  вероятно ревнувах аз - и бързах да го взимам при мен. Неусетно таткото се отдръпна и ... така е и до ден днешен. Вероятно и таткото ревнуваше от малкия, но не можах да направя нищо вече. Сега с Валерия е друго - за него тя е всичко! Както и за батко  Grinning. Винаги я гледат - дали спортувам, дали съм на фризьор или се срещам с приятелки. Единствено - почти година спеше на кухнята  Embarassed, не можеше да се наспива. Но, слава богу, се е осъзнал, че не само той работи и има малко дете.
Мандаринка, ти си за пример  Hug! Хубав поздрав.

Сега по веселата част - разгледах всички снимки на рожденници. Всички са прекрасни и пораснали  Hug, как лети времето!
Валерия все-още е с памперс  Embarassed, все така съобщава при свършен факт, казва възмутено "Ааааа" и "пасис"(памперс), хваща се за него  и тича да донесе чист  Laughing. Само сутрин ме радва и казва "пипи", и тича към тоалетната. От няколко дена вече имаме и първи думи на български  bg - "няма- няма", "бате, взнеми ме !"(вземи ме) и протяга ръчички. В къщата е лудница, играчки навсякъде. Баткото още не е започнал училище, тази стачка няма край. И изобщо нямам представа как ще се наваксва. Започна частни уроци по математика, не се откъсва от компютъра  и изобщо е пубертетна история, която ми къса нерви и ми набави една бръчка  Joy. Ужас, направо я виждам  Banghead

# 199
  • София - Младост 1А
П.П.2: Не мога да си легна баси, все се сещам нещо да добавя. Щот Дрината ми се накара, че съм писала така за Роси. Ами смятам, че е по-добре да е сама, от колкото зле придружена!

знаех си... и определено не смятам че е по добре зле придружена.

П.П.3: И Дрината си едитна поста и сега моя виси във въздуха! хм...

и си го върнах щот ме ядоса... сега не ти виси...  hahaha

Валерия все-още е с памперс  Embarassed, все така съобщава при свършен факт, казва възмутено "Ааааа" и "пасис"(памперс), хваща се за него  и тича да донесе чист  Laughing.

ооо ние освен че сме с парперс и с биба... като гледате снимките си влачим още лигавниците. Тамън бях се накефила че спря да се лигави и му тръгнаха кътниците и пак ги изкарахме. Ама както й казах на Мандаринката ние лигавника и памперса ще го махаме като тръгне да ходи в казармата...  Joy

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 23:23 от Drina

# 200
мерси за подкрепата. ако става дума само за обичайните глупости, търпях, ама като е зле и с децата, вече е друго. ми може ли да теди да я е страх от баща и  Shocked да отбележа, че никога не им посягал даже. просто детето не го познава, щото се мярка за по 15 минути, в които е на компа. може ли да каже, че не е нахранил децата, щото нямал време. сигурно, ще ми прочете думи, но дано се замисли. 2 години обяснявам, че тези деца са и негови, че и аз съм човек и имам нужда от помощ, е как не ме съжали веднъж да каже, мило полегни си или се разходи аз ще ги гледам. ми определено думите на мандито зле придружена са на място. сори, много задълбах в моите проблеми
честит празник на всички   bouquet гея, честита ти годишнина  Hug дано си все така щастлива още дълги години  Praynig

# 201
Джъмп Heart Eyes, теб пък как те обичам, щото те знам първа от всичките майки, и много си ми на сърце....и неискам така да се е случило, и не вярвам....и затова не обръщам внимание..искам просто да си щастлива Heart Eyes

# 202
душко, и това ще стане  Mr. Green надежда не съм загубила.  Peace

# 203
  • до морето
Честит Рожден Ден на Еличка, Рая, Ивайло , Алекс ,Дарина  и Симона!
Бъдете здрави ,щастливи и обичани!И усмивката да не слиза от лицата ви!

# 204
Здравейте, мацки!

Отдавна не съм писала, но се опитвах да чета редовно.
Първо да благодаря за поздравите и пожеланията   love001

Второ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА - МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА  baloni

Ние сме болни  Sad - като започна една безумна Т 39 и нагоре, една гадна кашлица - ларингитна, като се започна нощното бодърстване, защото преди години едно детенце при нас така си отиде  Praynig - та направо не ми се приказва. Почнахме АБ, а той изобщо не помага и Т си продължава. Днес изглежда малко по-добре - тази нощ само веднъж е кашлял, но като започне и имам чувството, че изобщо не може да си поеме въздух и чак до повръщане стига.
Няма да пиша повече за това, защото не искам да ви тормозя толкова рано в понеделник с нашите проблеми.

Рожденят ден го изкарахме горе-долу добре - само с баби, дядовци, вуйна и вуйчо. Ще кача някой снимка някой ден, че да ни видите и нас  Mr. Green.

Сега трябва да спирам, но обещавам пак да се появя по-късно!

Приятен ден и весела седмица!  Hug

# 205
Здравейте мацки,

малко тъжна тема наистина се е заформила - ама това са нещата от живота- и аз само се оплаквам на мъжо как искам да си идва рано и да поема за малко Алек, а сега и Ива - защото на мен ми идва в повече - ама не би- той просто си се прибира към 9-9,30 вечерта и това си е- не коментирам случаите на купони и прочие- пък аз от толкоз време никъде не съм ходила - тъкмо спряхме с кърменето с Алек (той много се будеше нощно време да иска да цока, та никой не смееше да го гледа, че много ревеше.....)и вече ми беше зле от бременността и никъде не исках да ходя - а пък после отидох на един клуб и открих че не мога да танцувам как си искам щото веднага ме заболя корема и аз се стреснах да не си направя беля на бебчето - и дотам ми беше с излизанията. И така- мога още много да пиша - само ще кажа че когато Алек се роди - моето мъж нещо се изплаши - почти не се прибираше в къщи - все по купони беше- човек ще каже че не се е наживял. И това продължи много време. Сега вече е по различен - той сам си казва че тогава шубето го е хванало, сега си личи че е по спокоен, радва се на малката и прочие. Тази тирада беше (знам ли и аз за какво) - абе да кажа че и на тях им трябва време- проблемът е че на нас никой не ни го дава- но това е друга тема.
Момичета- истината е следната (поне за мен) - каквото и да решите - то ще е правилното - независимо какво казват околните -това ще си е вашето рещение и вие трябва да си се чуствате добре от него - ако ли не, взимате друго решение - и така, но винаги каквото и да решите - то за вас ще си е правилното.........
Айде стига с философстването....

Дринка- Пепи е станал голям сладур- не бях го виждала отдавна (сега си давам сметка), направо е картинка Simple Smile ппу-пу - все така убав да е.

Кирякова- дано бързо се оправите , както и Манди с Ивчо - като ви слушам , това на нов вирус ми прилича.....

ние сме канени тази седмица на детски РД - обаче аз май ще го спра моят малък - много ме е шубето да не донесе нещо в къщи - тъкмо вече се успокоих около Алек че е сравнително голям да си казва какво го боли и че може да ходим насам и натам и малката се пръкна - сега и нея едно пазене требе да я пазим!!!!!! много ме е шубето от болести - като знам как като им се запуши малкото носле не могат да цокат (не се сещат да си отварят устата да си вземат въздух....) абе дано всички бързо се оправят и да сме само здрави!...

хайде - още имах да пиша нещо - ама забрвих - това е проклетията на нас скоро родилите - имаме памет за 3 сек.  Laughing
целувки

# 206
Здравейте!
Виждам, че сериозни теми се бистрят, ама няма време да ви дочета сега, та накратко:
Благодаря за чудесните пожелания! Вече си имам 2 годишно хлапе, да почерпя с първата торта, която направих сама:

Ели страшно много и се радва, казва и "моята торта" и дори не се опитва да яде от тортата на големите. Друг е въпроса, че и големите предпочетоха моята торта, въпреки разкошното крем-брюле, което беше специално за тях.
ще разказвам явно по-късно, ще пусна и снимки, че свеки успя за няколко секунди за скапе храненето на Ели...

# 207
Здрасти мацки,
Първо по веселата част - Да са живи и здрави всички рожденници, които съм пропуснала. Да радват мама и татко, да растат, хубавеят и умнеят Hug
Да почерпя всички за нашия Рожден ден! Чувствайте се почерпени Laughing Ема изкара много весел рожден ден в яслата и много кисел рожден ден вечерта с нас. Явно не се беше наспала, а и данданията май и дойде повече. Ето и малко снимков материал: http://emabadema.multiply.com/photos/album/31/Ema_-_2nd_BD
Миринда, не мога да повярвам, че Невенка е 13 кг., изглежда голяма пухкавелка. Ема е цели 15, на 90 см., но има само бузи. Изчезнаха пухкавите ръчички и крачета Sad Да я нагушиш Невенка от мен.
По мъжката тема - и нашият татко я изкара "бащината депресия", даже ако помните аз си взех детето и се изнесох при мама. И само да кажа, че докато не се изправиш очи в очи с проблема, той не се решава. Нашият татко е невероятен Егоист, за собствената си свобода и за своето пространство би направил всичко. Върнах се и до сега се боря за живот, такъв, какъвто го искам. И си викахме, и се сдобрявахме, и после пак се карахме. Два остри камъка. Поизгладихме се. И двамата. Не стана докато и аз не осъзнах, че не всички сме еднакви. Мен разходките ме зареждат, извеждам я. Той много ми помага вкъщи, но не обича да излиза. Карала съм го да идва - не става, само ми разваля преживяването. Идва с нас 1-2 пъти седмично. Оставям го да си има неговото време, защото за него това е важно и после ми се отплаща стократно - мил, отзивчив, помагащ. Ако го насиля нещата не се получават. При нас формулата е почивка от детето. Една седмица сами през един месец ни зарежда и ни помага да вдигнем поглед от битовите несгоди и да си припомним защо сме вече 12 години заедно.(Геа, душо, набори са ни връзките!)
Та след всичко казано не мислите ли, че не брака, а децата променят всичко в отношенията мъже-жени newsm78

# 208
  • София
Аууу Облачкееее! Много е яка тортата, чак ми се дояде Simple Smile Бравос на теб!

П.П.: А бе кво сте се затюхкали с тез кила Grinning Иво е 17, ама си стои на тях от 1 година и 3 месеца  Mr. Green

# 209
точно децата са причината  Peace
моите пикли са по 12 кила 86 и 89 см

Общи условия

Активация на акаунт