Съжалявам много, че развалих готината рожденденска темичка!
Ето сега пак говорихме и има светлина в тунела. Като има желание от двете страни се получава.
Както и очаквах се чувства нелюбим, постоянно подложен на критика и повечето неща ги прави напук.
Няма проблеми да гледа детето, когато излизам с приятелки.
Аз знам, че не обича разходките и не му правя проблеми. Проблемите стават, когато аз не се чувствам добре/1-2 пъти за 2 месеца/, а той не иска да излезе.
Само да вметна, че той се заиграва със Сами, чете му, прави му разни смешки. Смятам, че след някоя друга годинка ще е перфектният баща - много обича да разказва, много чете и е интересен за децата. Онази вечер бяхме на РД на кумеца ни и кръщелника, който е на 6 г, не се отлепи от него- каза му, че много го обича, защото разказвал интересни неща. /Вижда го 1-2 пъти в годината/
Ако се държеше лошо с детето дори за секунда не бих се замислила да се разделим.
Облачка, супер торта!
Танче П, не съм отслабвала. Може би визираш проблеми със щитовидната жлеза. Аз имам дифузна струма, но хормоните ми са в граници. Имам май проблеми с главата

Самуил е 14 кг и около 90 см. Има малко бузки, но той от бебе не е с бебешка физиономия и винаги го мислят за по-голям. Иначе в телце не е дебел.
Хайде, хубав ден!