Еееех майкииииии! Кат ви чета с по двете деца... Направо ви ожалих тука

А за кърменето - ние не се кърмим. Той сам се кърми. Основно през нощта суче, ама аз си спя. Той се разпорежда там с мойте цици. Важното е, че много държи всички цици да са извън сутиена ми докато суче. И го водя аз в поликлиниката и той като почва да ми вика, че иска да цока. И аз давам, кво да правя. Сядам пред кабинета (а то навалица) и той сяда в мен с лице към мен, изважда ми всичките цици навън и почва да суче от едната и да държи другата. и а съм се опитала да се поприкрия с яке или нещо, а е ревнал до небето. По едно време се появи една какичка, която караше колело из поликлиниката (което сега чак ми се струва странно) и той седи и я зяпа и не суче, а майка му си седи по цици... Кво му пука на детето. То и на мен вече не ми пука, де. Но рядко се случва извън къщи да суче. Това е за кърменето. Знам че на повечето от вас ще ви се стори странно и да не казвам какво още, това че го кърмя, ама нали ме знаете... Част съм от кърмаческата секта (уф, написах секста.... хахахаах) от сума ти време.
Айде оставям ви на неделната вечер!
Целувки