Сървайвър 2

• 47 294
  • 917
  •   1
Отговори
# 150
# 151
А аз защо не мога да видя албума на моята адашка smile3506
И аз не трайвам стриптизьора,нещо не ми понася като го видя,Дренски ми е симпатичен,но не мога все още да го разбера дали е точен.Много се зарадвах като видях в представянето младите оженени момчета,но и същевременно се разочаровах от тях,сториха ми се женкари,а имаха готини жени,взех да си мисля,че по младите нещо не могат да се кротнат и им шаря очите,стана ми гадно Confused

# 152
Още слухове:

http://kliuki.net/view-article.php?t=446  щяло да има секс, Агонцев и Джина на финал.

# 153
Знаех си аз за Джина, остава и да се потвърди слуха, че си е делнала наградката с продуцентите и тем подобни заинтересовани душици.
Иначе разказа на това момче за "първия му път" беше грозна проява и не му отива на годините, ама те мъжете нали съзряват по-бавно Simple Smile

# 154
# 155
 Направо немога да повярвам за Джина. не може да бъде  истина та тя въобще  не може да се приспоби.  #Cussing out

# 156
  • София
Аз пък не вярвам вече на това, което се тиражира в медиите.
Първо стриптизьора, после Джина. Утре ще се спряга някой друг за победител.

# 157
Аз пък не вярвам вече на това, което се тиражира в медиите.
Първо стриптизьора, после Джина. Утре ще се спряга някой друг за победител.

Така беше и по време на първия сезон.Първо Оля,после Вальо,Семра,Наско...
Ще гадая като останат двама Mr. Green

# 158
Какво му липсва на това шоу?

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 23:51 от Анонимен

# 159
  • Ланкър, планините Овнерог
99% съм сигурна, че стриптизьора и жената-мъж/ Светла/ са на финал.

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 23:40 от Гита Ог

# 160
  • Сливен
Какво му липсва не това шоу?

на мен ми липсва това Wink

# 161
Съгласна Peace Много добър водещ! Тоя Владо Карамазов много ми драматизира Thinking Пък като вземе да ги юрка... hahaha

# 162
  • Сливен
Съгласна Peace Много добър водещ! Тоя Владо Карамазов много ми драматизира Thinking Пък като вземе да ги юрка... hahaha

Абе прилично изглежда мОмчето, обаче като почне да дрънка като футбулен коментатор Sick

# 163
Владо Карамазов е Ок. По-добре е от Камен Во.
Обаче Евтим Милошев не мога да го трая - абсолютно дърво е. Може да е много добър зад кадър, ама като водещ е гола вода.

# 164
  • Сливен
Владо Карамазов е Ок. По-добре е от Камен Во.
Обаче Евтим Милошев не мога да го трая - абсолютно дърво е. Може да е много добър зад кадър, ама като водещ е гола вода.

Ами за мен, само по визия го бие Владо  Sunglasses
Иначе - кантар работа - дърво неодялано  Mr. Green

А за Евтим .... и аз не го понасям и това е. Като го видя, все едно плужек /с извинение/ виждам
нещо такова

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 09:13 от Ян Бибиян

Общи условия

Активация на акаунт