Сървайвър 2

• 47 341
  • 917
  •   1
Отговори
# 840
  • Разпиляна във въображението
Не се знае, може някой да предаде фронта и да отиде в другото племе - Лъчо си пада малко фурнаджийска лопата #2gunfire

# 841
  • София
Ако ви се чете, вижте какво намерих в сайта на Сървайвър:

Дългично е, но пък интересно и заинтригуващо

"Стартира изпитанието "Островът на мъртвеца" в Survivor

......

Веднага след партито участниците се изправят пред първото изпитание, което води до трагикомичното отпадане на един от тях. Тази игра поставя началото на паралелното оцеляване в Survivor Експедиция Робинзон - отпадналият е отведен на друг необитаем остров - "Островът на мъртвеца", където трябва да прекара няколко дни съвсем сам.

Новата сюжетна линия в шоуто по bTV е абсолютна изненада за отпадналите участници, а оцелелите в племето Дрейк не подозират нищо за това изпитание почти до края на формата.

Всеки следващ изгонен от Дрейк на племенен съвет е отвеждан на "Островът на мъртвеца", където се среща в дуел със самотния оцеляващ, който в момента е в изгнание. Този, който успее да победи повече участници в дуели, получава възможност да се върне в племето в определен етап от оцеляването.

"Островът на мъртвеца" не само показва предела на физическите и психическите възможности на сървайвърите, но предлага и силни емоции и забавление - зрителите ще видят трогателни мъжки сълзи и ще се забавляват с любопитната стратегия на един от участниците на "Острова на мъртвеца".

В индивидуалната фаза на Survivor Експедиция Робинзон участниците в племето Дрейк са изправени пред нови трудни изпитания - за сила, издръжливост и тактически умения.

Шоуто предлага и неочаквани приключения на част от сървайвърите, които получават възможността да избягат за малко от изолираната локация на Дрейк. Голяма изненада за оцеляващите е гостуването на роднини в Survivor, което за едни е повод за радост, а за други - причина за провал в играта.

Някои сървайвъри имат още един специален повод за приповдигнато настроение - победа в изпитание им дава възможността да се възползват от една от най-емоционалните награди - разговор по мобилен телефон с близки хора.

За реализирането на този драматичен епизод от формата се погрижи генералният партньор на Survivor Експедиция Робинзон - vivatel. Мобилният оператор предостави на щастливците близо 10 минути разговори с България.

Отношенията между участниците след Обединението стават още по-интересни. Непримиримостта на част от тях с решенията и постъпките на съплеменниците им води до доста интересни обрати, разгорещени спорове и дори до кражби. Зрителите на bTV ще видят и разследването на репортерите на Survivor Експедиция Робинзон след проникването на оцеляващите в лагера на операторите.

Лекарските намеси не подминават 12-те участници и в тази фаза на формата, като някои от тях се случват непосредствено преди самите игри. Зрителите на bTV ще видят как се представят сървайвърите в изпитания малко след като са били на системи или инжекции.

Ще стане ясно и как най-богатата българка в региона - Екатерина Иванова - разнообразява ежедневието на оцеляващите и с какво те заслужиха лично с Мис Доминикана 2007 - Масиел Тевес."

# 842
Много ме е яд за Антон!!!!!!!Ама много ,той правеше веселбата,особено като има чашка ром,или няколко чашки.Леле снощи с глас съм се смяла,как играеше със Станка,а пък и с другите момичета.Пич от класа е!Само че лошото е че сега Барбадос са уязвими,много уязвими,за което искрено съжалявам те са по-добрия отбор!!!!!!!

# 843
  • София
Само дето вече няма Барбадос и Тортуга. Сега са едно племе.
Всеки е сам за себе си !

# 844
  • София
Да всеки играе сам за себе от тук нататък

Намерих и нещо за следващия епизод, ето каква е мисията на Дренски и Сашо:

В епизода от понеделник, 29 октомври, ще видим например как двама от оцеляващите получават равностойността на 100 щатски долара в местна валута и са изпратени да снабдят племето с продукти от колоритния пазара на град Самана.

По бански, без да знаят езика и ограничени във времето, те наблягат на обичайните брашно, ориз и олио... но дали количеството ще им стигне до края? Май не - защото от екипа намекнаха, че в един момент в лагера на Дрейк са налегнати от зверски глад

# 845
Ако Антон не успее да се върне в играта, Барбадос са прецакани - Тортуга ще ги изкарат един по един.
PeaceСнощи за пореден път Тортуга показаха колко са злобни,когато Бъч и стриптизьора се изсмяха на Антон при загубата на играта.А тоя Лъчо пак се изхитри той напи Агонцев с това наздраве през две минути.Антон пийваше серьозно,а Лъчо само ближеше чашата и после им гледа сеира.И на мен ми стана мъчно за Антон дано успее да се върне в играта тогава тези от Тортуга ще си умрът от яд

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 12:37 от valq_78

# 846
Както ме дразнеше Антон,така сега обаче съм  ЗА ,да се върне в играта.А за стриптизьора като го гледам винаги се сещам за една стара любов,само дето като разум са на светлинни години,и ми става все по анти.

# 847
Meн пък не ми направи добро впечатление, че Агонцев се има за най-добрия играч  Crossing Arms Ша ма прощава да е "най-добрия фактор"  Naughty Но много се забавлявах как хвърли око на Светлето и преди това подмята Таня като парцалена кукла.

Ама тия хора не са ли гледали други сървайвъри - винаги след обединението им правят купон и после им дават мисия дето да ги затрудни? Гледах един чужбински дето след купона им казаха "Каквото успеете да си занесете от купона с един курс до новия лагер си е ваше!"  И народа се юрна да граби - храна, пейки, възглавници, кой каквото може да носи. И разбира се пияните падат, стават, губят по пътя и накрая помня че пича се отказа от пейката за което племето го одюка, че не се е справил  ooooh!

# 848
......помня че пича се отказа от пейката за .....
Хехе  Joy Само , като си представя картинката и  Joy.

# 849
  • София
И на мен Агонцев ми е адски неприятен, с голямо самочувствие, все едно играта е само за него.Много шефски го раздава.Само той говори, на друг гласа не може да се чуе. А как свински  се напии - отвратително.Като знае,че не е ял , що пие като прасе, аз не успявах да му броя чашките, надигаше ги една след друга.Не знам какво ще стане, но се надявам да се издъни.Така и не запомних кое племе кое е, но това в което са Джина и Светла ми харесва повече. Другите се гордеят с подарени победи, пък и се подиграват после.Ако не им бяха направили стълба да се клати повече, щяха да победят, ама друг път.И в тоя сървайвър им дават всичко наготово и съдове, и храна, и вода и никой не се бори за оцеляването си.По цял ден седят и си приказват всякакви глупости.Никой досега не видях да се опитва да набавя храна.И друго ме дразни, толкова ли не можаха да измислят други имена на племената ,а ги копират от звездния американски сървайвър?

# 850
И на мен Агонцев ми е адски неприятен, с голямо самочувствие, все едно играта е само за него.Много шефски го раздава.Само той говори, на друг гласа не може да се чуе. А как свински  се напии - отвратително.Като знае,че не е ял , що пие като прасе, аз не успявах да му броя чашките, надигаше ги една след друга.Не знам какво ще стане, но се надявам да се издъни.
И аз се надявам да се здъни. Адски ми е неприятен...само как се излагаше, мани мани.... То не му е за първи път де, един път бяха спечелили нещо за пиене май, и  пак се беше натряскал. Определено мисли че играта е само за него и гледа да заповядва на всички, и те всички от старото му племе му играха по свирката, но в Дрейк мисля че няма да е така..

# 851
Солената, той вече не е в Дрейк.

# 852
  • София
Според слуховете той и Джина са стигнали до финала.Дано да е само слух.

# 853
Той е в играта, само че е на "Островът на мъртвеца". По-горе има инфо.

# 854
  Shocked  newsm78 този пост пък къв е
Той е в играта, само че е на "Островът на мъртвеца". По-горе има инфо.
и кое от двете е

ПРОТИВОРЕЧИШ СИ

Общи условия

Активация на акаунт