Сървайвър 2

• 47 304
  • 917
  •   2
Отговори
# 120
  • Сливен
Няма ли да пуснем анкета за втория изгонен?

# 121
Ами Сашка ще е - няма начин!

# 122
И аз мисля че ще е Сашка  Peace

# 123
Стига бе хора...тоя от предишния Сър има по-големи цици от мойте.... И гледа едно такова "ако ме пипнеш-ще умра от гъдел"

Joy hahaha Joy  ама погледа много вярно го определи Joy  Сега по темата... Утре ще изгонят Сашка навярно, МагитУ изпитвам някво непреодолимо желание да я удуша, незнам що newsm78 Пилотчето го харесвах, ама голяма изложба и той Confused Тоя варненеца, на Маги изгората много зле и той, тая само като я видиш кви мъже харесва и можеш да си съставиш мнение... Мойте фаворити на тоя етап- военния-много ме кефи, баси стратега, Бъч и той много ми харесва, Станислав, само дето не случи на отбор обаче... Иначе от женките Светла уважавам, певачката не се е изложила още... Ми тва май...  newsm78

# 124
  • Сливен
Всъщност и на мен военният ми харесва, но то това му е професията все пак ...
Иначе за разлика от Маргото - Джина се държи сносно. Евала.

# 125
  • София
Ами Сашка ще е - няма начин!

Готово пуснах ви анкета, въпреки че съм сигурна и този пък ще имаме общофорумско единомислие - Саша вън  Mr. Green

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 15:40 от Дудинка

# 126
  • София
А Лъчезар, военния и мен започва да ми харесва със стратегиите си, мислене и държание  Peace
Бъч - определено  Naughty
Станислав - колебая се, не са го давали много, Светла и Джина са си мъжки момичета.

# 127
Гласувах  Peace
Саша

# 128
 PeaceНямя спор -Саша ще е-много се изложи  снощи-направо сама си дезертира. Mr. GreenТе пък/организаторите/ сякаш бяха подготвени-какво ли не измислиха да я склонят-ам тя тц,-сякяш не беше толкова страх ами инат някякакъв я обхванал. Party
Стриптийзьора,опреелено е много издразващ и мазен,а Меги Дерм си е направо "голяма селска фея" Laughing
На мен ми харесва пък Владо Карамазов-ама няма шанс да спечели.. Joy Joy Joy

# 129
  • Сливен
Саша - 100% малиииии
Остава и да ни изненадат  Mr. Green

# 130
О, Владко само да ми пааднеееее, нЕма шанс да оцелее  Twisted Evil

Joy Joy Joy

# 131
Светла е приятелка и бивша колежка на моят мъж,а Миро ми е кандидат зет(гаджето на сестра ми),но аз все още не го познавам лично,макар да са заедно от няколко години.Следя предаването,за да разгледам Миро.

# 132
Светла е приятелка и бивша колежка на моят мъж,а Миро ми е кандидат зет(гаджето на сестра ми),но аз все още не го познавам лично,макар да са заедно от няколко години.Следя предаването,за да разгледам Миро.

Айе, станА латино серЯла Twisted Evil

# 133

#Crazy Joy

# 134

#Crazy Joy
Да не останеш без зет, а?  Flutter
Като я гледам Диана работи здраво по въпроса...... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт