Коремчетата много наедряват, ЯНУАРЧЕТАТА ритат, шават!

• 13 499
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте и от мен  bouquet

# 211
Здравейте Hug

Радвам се за лелите и хубавите новини Laughing  bouquet

С килограмите засега съм +10 отгоре.Спрях да ги мисля за момента.Ако за оставащите 3 месеца и половина се спра на още +10 ще е добре.Толкова качих и с щерка ми преди почти 10 години и до 2 години след това се стопиха без особени усилия с диети(то има подир кого да бягаме: Joy #Crazy). Joy

За срещата във Варна ни пишете и нас(аз и щерка ми).Времето и мястото са чудесни Joy
Браво на Алекс и Ваня за темичките и организацията  bouquet

# 212
  • Варна
Здравейте и от мен!
Поспах си и докато чакам Мони да се събуди, преглеждам форумчето  Grinning
Нашият тати се прибра след едноседмично отсъствие по работа, и се очертава повече до декември да не се налага да ходи никъде извън Варна..Малко се бях побъркала вече последните дни  Tired Очаква ни и една "среща" след седмица която ме държи на тръни, но като мине, вече ще ми е по-спокойно..

СРЕЩА ВАРНА:
Дата - 04 октомври, час - 18,00, място - пицария Годзила (до колхозния пазар)
Потвърдили: Alexandra, KristinaTopova, Sylviaa, Vania_84, tara5, jovana, linay, silvip, EleoHora, Kiska, Илияна на Вава?
Ако искате, пишете ми и на лични за потвърждение  Grinning

Момичета, много моля ако някой има възможност да отиде да резервира маса/маси за 12 човека/поне толкова са потвърдилите момичета/. 

# 213
Аз утре ще се обадя за резервация и ще пиша за резултата.

# 214
Impatient и Incandescent - честити племенничета, да са ви живи и здрави и много да ви радват  Hug а скоро и януарчетата да се присъединяват. То си наближава, като гледам лентичките  Mr. Green

За килограмите - аз засега съм +4кг, изобщо не качвам нищо, само на коремче го давам, а Доки само ми секара, че не ям  Embarassed
а на мен главата все ми е в хладилника...

# 215
И аз да се разпиша за кг.
Качила съм + 6 или 7 кг. / като се меря без дрехи / , но за мен са идеални , нали бях доста слабичка, а  сега дори не ми личат .
Всеки ми казва, че не съм напълняла изобщо. От една страна си мисля, че съм ги сложила на коремчето и на гърдите, но то и коремчето ми не е голямо . А къде се събира бебка не ми е ясно  Rolling Eyes ...  а скоро беше 30 см станала ... newsm78
къде са тези близо 7 кг. и аз не знам  newsm78

# 216
Здравейте януарки!Записвам се и аз при вас с термин 18 януари чакаме момиченце.

# 217
как мога и аз да се включа за да ми излиза термина пол и тн.

# 218
Леле, днес малката  каква алергия ми направи ... нямам думи. Вчера купих едно одеало от Икея - 100 % памук, и така се докара детето от него, че днес в спешното му биха инжекции. Добре, че дойде свекърва ми от Лас Вегас да я погледа 1-2 дни вкъщи докато и отмине...  Половината и тяло беше червено, парещо и сърбящо - страшна работа.

Eто го въпросното нещо http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/90020701 а най-интересното е, че вече имам едно такова вкъщи, АСБОЛЮТНО същото, от същия магазин, в същия цвят,  купено миналата година, и беше ок, а сега ...

# 219
  • Варна
как мога и аз да се включа за да ми излиза термина пол и тн.
Здравей! Пиши направо в темичката кога ти термина, аз ще те включа в началната ни страничка.
Добре дошла mari_rus!

Леле, Валя, ужасна случка Sad

Добро утро на всички и хубав ден!
Кристина, благодаря  Hug

# 220
  • София
Добро утро и от мен!
Валя дано бързо отминава това с алергията,че много изнервящо навсякъде да те сърби.
Някой ще каже ли нещо повече за Софийската среща...
Лека и услешна седмица на всички изпълнена с хубави новини!

# 221
Лека и успешна седмица и от мен  bouquet

# 222
Добро утро и от мен мили мами  Hug
Да ви е хубав деня, седмицата и месеца  Grinning Laughing
Mari_rus: Добре дошла при нас  Hug

# 223
  • Карлово
ДУ!
Албена, няма такова нещо като забранени храни, всичко си е строго индивидуално за всяка двойка мама-бебе.  Просто следиш дали получава колики от тези изброени храни, ако не, даваш смело. Аз никога в нищо не съм се ограничавала, колики имаше много слаби за около 20 дни. Все още не е доказано от какво точно са коликите, така че направи си извода.
Валя, дано бързо отшуми алергията! Hug
Аз този път съм образцова бременна и съм качила само 8 до тук Mr. Green
Добре дошли на новите мами!
Хубава седмица!

# 224
Добро утро!
И аз чакам подробности за софийската среща. Остава ли уговорката за 18.00 в Джепето на Графа за утре или има промяна?

Хубав ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт